el
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Παρί Σεν Ζερμέν – Νις: Προγνωστικά, Ανάλυση 15/09/2023

Η Παρί υποδέχεται τη Νις (22:00) για την 5η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος και θέλει να συνεχίσει στο τέμπο που «έφτιαξε» πριν την διακοπή για τα ματς των Εθνικών ομάδων.

Οι Παριζιάνοι κέρδισαν τη Λανς (3-1) και τη Λιόν (4-1) πριν το international break και ψάχνουν το 3/3 μετά τις πρώτες δύο ισοπαλίες με τη Λοριάν (0-0) και την Τουλούζ (1-1).

Στην άλλη μεριά, η Νις θα προσπαθήσει να κρατήσει το αήττητο σερί της, αφού ξεκίνησε την χρονιά με τρεις ισοπαλίες (κόντρα σε Λιλ, Λοριάν, Λιόν) και μία νίκη επί της Στρασμπούρ με 2-0.

Για το παιχνίδι στο Παρκ Ντε Πρενς  επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η αναμέτρηση Παρί – Νις γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στο γαλλικό πρωτάθλημα!


Παρί Σεν Ζερμέν – Νις: Παρουσιάση, Ανάλυση 15/09/2023

Μετά από το πρώτο διάστημα προσαρμογής, ο Λουίς Ενρίκε είδε αποτελέσματα και ψήγματα από την Παρί που θέλει να δημιουργήσει. Η επάνοδος του Κιλιάν Μπαπέ βοήθησε σημαντικά και οι Παριζιάνοι ξεπέρασαν τις πρώτες γκέλες με δύο εμφατικές νίκες κόντρα στη Λανς (3-1) και στη Λιόν (4-1).

Η Παρί θέλει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο και ο Ενρίκε καλείται να βρει ξανά λύσεις για τις απουσίες: Εκτός δράσης είναι οι βασικοί Νούνο Μέντες και Πρενσέλ Κιμπεμπέ, καθώς και οι Κανγκ-Ιν Λι και Νόρντι Μουκιέλε. Επίσης, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αλλαγές, λόγω κούρασης και ενοχλήσεων από τις αναμετρήσεις των Εθνικών ομάδων, αλλά και επειδή ακολουθεί το ματς με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για την 1η αγωνιστική του Champions League.

Στην αντίπερα όχθη, η Νις έχει ξεκινήσει δυναμικά τις υποχρεώσεις της στη Ligue 1 και μέχρι στιγμής είναι αήττητη. Μετά τις ισοπαλίες με Λιλ (1-1), Λοριάν (1-1) και Λιόν (0-0), η ομάδα της Νίκαιας κέρδισε την Στρασμπούρ (2-0) και ανέβηκε στους έξι βαθμούς, κοντά στην κορυφή.

H αμυντική λειτουργία ξεχωρίζει ήδη για την ομάδα του 34χρονου Φραντσέσκο Φαριόλι, που φαίνεται ότι έχει ήδη πιάσει ήδη την ευκαιρία από τα μαλλιά μετά από μία εξαιρετική διετία στην Τουρκία με την Αλάνιασπορ.

Εκτός δράσης παραμένει ο πολύτιμος Αλεξίς Κλοντ – Μορίς, όπως και ο νεαρός Αντουάν Μεντί.


Παρί Σεν Ζερμέν – Νις: Στατιστικά και Προϊστορία, 15/09/2023

  • Η Νις μετρά μόλις δύο νίκες στα τελευταία δώδεκα παιχνίδια της με την Παρί. Η ομάδα της πρωτεύουσας έχει το πάνω χέρι με οκτώ νίκες στο ίδιο διάστημα, ενώ δύο ματς έληξαν ισόπαλα.
  • Τέσσερα από τα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Under 2.5 γκολ.
  • Η Παρί μετρά τρία σερί ματς με G/G.
  • Και τα τέσσερα φετινά ματς της Νις στο πρωτάθλημα έληξαν με Under 2.5 γκολ.
  • H Παρί κέρδισε μόνο σε ένα από τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια στην έδρα της για το πρωτάθλημα.
  • Η Νις δέχτηκε τουλάχιστον ένα γκολ στα εφτά από τα τελευταία οκτώ εκτός έδρας παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • H βαθμολογία της Ligue 1.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Παρί Σεν Ζερμέν – Νις: Προγνωστικά 15/09/2023

Είναι ξεκάθαρο πως η Παρί είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης, λόγω ποιότητας, ψυχολογίας, έδρας και μομέντουμ. Όμως, η Νις έδειξε στα πρώτα ματς της σεζόν πως φέτος θα είναι αρκετά σκληρή και πως λειτουργεί άψογα αμυντικά. Έτσι, δεν αποκλείεται να προκαλέσει προβλήματα στους γηπεδούχους.

Για την αναμέτρηση στο Παρίσι επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

1 & UNDER 3,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.62 ΣΤΗ NOVIBET

Η κούραση των διεθνών, το επερχόμενο ματς με την Ντόρτμουντ και η καλή αμυντική εικόνα της Nις «δημιουργούν» το παζλ για ματς χωρίς πολλά γκολ. Η Παρί έχει την ποιότητα για να κυριαρχήσει, αλλά δύσκολα θα το κάνει με την εμφατική εικόνα που είχε κόντρα στη Λιόν.

ΓΚ.ΡΑΜΟΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Πορτογάλος… ξεμπούκωσε με γκολ στον αγώνα της Εθνικής του με το Λουξεμβούργο και αναμένεται να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα της Παρί. Είναι δεδομένο πως ο Ράμος μπορεί να απειλήσει και να σκοράρει με την εξαιρετική ικανότητά του στο «κουτί».

paris nice prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παρί Σεν Ζερμέν – Νις έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Παρί Σεν Ζερμέν – Νις: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 15/09/2023

Παρά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του, ο Ασένσιο θα μείνει στον πάγκο και ο Ενρίκε αναμένεται να εμπιστευτεί τον Ράμος για την κορυφή της επίθεσης. Η Παρί θα έχει πιθανότατα στη βασική ενδεκάδα και τον Φαμπιάν Ρούις, ενώ εκτός δράσης είναι οι τραυματίες Νούνο Μέντες, Κιμπεμπέ, Λι και Μουκιέλε. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν επίσης οι Κόλο Μουανί και Ζέρ – Εμερί.

Χωρίς προβλήματα η Νις, που έχει ξεκινήσει τη χρονιά έχοντας ως δεδομένη την απουσία του Κλοντ – Μορίς. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Φαριόλι θα χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα που επέλεξε και στη νίκη επί της Στρασμπούρ με 2-0.

Παρί Σεν Ζερμέν (4-3-3): Ντοναρούμα – Χακίμι, Μαρκίνιος, Σκρίνιαρ, Λούκας Ερνάντες – Ουγκάρτε, Βιτίνια, Φαμπιάν – Ντεμπελέ, Ράμος, Μπαπέ

Νις (4-3-3): Μπούλκα – Μπαρντ, Ντάντε, Τοντιμπό, Ατάλ – Μπουνταουί, Σανσόν, Ντεισιμιγιέ – Λαμπόρντ, Μοφί, Ντιοπ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ