el
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κατάρ – Σενεγάλη: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 25/11/2022

Μπαίνοντας πλέον στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων, οι δύο ομάδες που γνώρισαν την ήττα στον πρώτο όμιλο, θέλουν να επιστρέψουν και να διεκδικήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το Κατάρ, που απογοήτευσε κόντρα στον Ισημερινό, θα υποδεχθεί τη Σενεγάλη (25/11, 15:00) και θέλει να αφήσει πίσω του την κάκιστη εικόνα της πρεμιέρας και την ήττα με κάτω τα χέρια από τον Λατινοαμερικάνους.

Η Σενεγάλη έδειξε σπουδαία στοιχεία στο παιχνίδι με την Ολλανδία, αλλά έφυγε από το γήπεδο με άδεια χέρια. Κι αυτό γιατί απώλεσε όλες τις καλές ευκαιρίες που έφτιαξε, αλλά οι «οράνιε» ήταν αυτοί που βρήκαν δίχτυα. Τώρα οι Αφρικανοί είναι με την πλάτη στον τοίχο.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας του Κατάρ απέναντι στη Σενεγάλη γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!


Κατάρ – Σενεγάλη: Ανάλυση & Παρουσίαση 25/11/2022

Το Κατάρ περίμενε σίγουρα διαφορετική εξέλιξη στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, από την ήττα που γνώρισε στο ματς με τον Ισημερινό. Και δεν είναι τόσο η ήττα, αλλά περισσότερο η εμφάνιση, αυτή που σκόρπισε απογοήτευση.

Οι διοργανωτές προσγειώθηκαν απότομα στην πραγματικότητα την περασμένη Κυριακή στον αγώνα με τον Ισημερινό. Παρά το γεγονός ότι μπήκαν στο παιχνίδι με τρομερές αξιώσεις, εν τέλει δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να κοιτάξουν στα μάτια τον αντίπαλό τους.

Και μπορεί το πρώτο γκολ του Ισημερινού να ακυρώθηκε με μία… εφεύρεση ως οφσάιντ, ωστόσο τα επόμενα δύο δεν έτυχαν της ίδιας αντιμετώπισης. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν λοιπόν δύο τέρματα και μάλιστα με τη συμπλήρωση του πρώτου μισάωρου και έκτοτε δεν ανησύχησαν.

Το Κατάρ αν και προσπάθησε να αντιδράσει, δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να μπει εκ νέου στη διεκδίκηση του αγώνα. Έτσι η ήττα από τον Ισημερινό ήρθε πολύ εύκολα, ουσιαστικά με κατεβασμένα χέρια, ενώ η συνέχεια αναμένεται να είναι ακόμη πιο δύσκολη.

qatar senegal2 25112022 novibet

Στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν, το Κατάρ θα αντιμετωπίσει τη Σενεγάλη και την Ολλανδία. Οι πιθανότητες είναι εναντίον της κάτι που γνωρίζει πολύ καλά και ο προπονητής της ομάδας, Φέλιξ Σάντσεθ.

Ουσιαστικά δεν τίθεται θέμα να μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο, αν και δε λείπουν οι εκπλήξεις στο φετινό παγκόσμιο με αποτελέσματα που κανείς δεν θα περίμενε (ήττες των Αργεντινή και Γερμανία από Σαουδική Αραβία και Ιαπωνία, αντίστοιχα).

Από την άλλη, υπάρχει η Σενεγάλη, η οποία είναι η αδικημένη του ομίλου μετά την πρώτη αγωνιστική. Κι αυτό γιατί η εμφάνιση κόντρα στην Ολλανδία ήταν άκρως ικανοποιητική. Οι Αφρικανοί τα έκαναν όλα σωστά, εκτός από το γκολ! Κι αυτό είναι που έχει τη μεγαλύτερη σημασία απ’ όλα.

Θεωρητικά, η Ολλανδία ήταν το φαβορί πριν από την έναρξη της αναμέτρησης. Και μάλιστα αν υπολογίζει κανείς ότι ο Σαντιό Μανέ, που αποτελεί τον σούπερ σταρ της Σενεγάλης, έχει αποκλειστεί λόγω τραυματισμού, το προβάδισμα της Ολλανδίας γινόταν ακόμη μεγαλύτερο.

qatar senegal7 25112022 novibet

Τίποτα όμως από τα παραπάνω δε φάνηκε μέσα στο γήπεδο. Ούτε η ανωτερότητα των «οράνιε», ούτε και η απουσία του τραυματία Σαντιό Μανέ. Αντιθέτως. Η Ολλανδία ήταν κατώτερη του μετρίου και δεν ανταποκρίθηκε στο ύψος των περιστάσεων, ενώ η Σενεγάλη κάλυψε επάξια το κενό του Μανέ, τουλάχιστον σε όσο έχει να κάνει με την ανάπτυξη, την οργάνωση και τη δημιουργία του παιχνιδιού της.

Η Σενεγάλη δεν έκανε κάποιο λάθος. Απλά δεν πέτυχε γκολ. Και χωρίς το γκολ που είναι και η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου, δεν μπορείς να έχεις τύχη στο ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η ομάδα του Αλιού Σισέ έπαιξε πολύ καλά, κόντρα στην Ολλανδία. Έκανε πολλές φάσεις μπροστά από την εστία των «οράνιε», αλλά δεν βρήκε δίχτυα. Και σα να μην έφτανε αυτό, δέχθηκε και δύο γκολ στο τέλος του αγώνα. Πλέον καλείται να νικήσει το Κατάρ για να μείνει ζωντανή.


Κατάρ – Σενεγάλη: Στατιστικά & Προϊστορία 25/11/2022

  • Αυτή είναι η πρώτη φορά, που το Κατάρ και η Σενεγάλη θα τεθούν αντιμέτωπες σε κάποιο παιχνίδι είτε επίσημο είτε φιλικό.
  • Στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια του Κατάρ έληξαν στο Under 2,5 συμπεριλαμβανομένου και της πρεμιέρας με τον Ισημερινό, όπου οι διοργανωτές ηττήθηκαν.
  • Ακόμη μεγαλύτερο είναι το σερί της Σενεγάλης, η οποία έχει πέντε Under στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια, μαζί και με την ήττα από την Ολλανδία στην πρεμιέρα με 2-0.
  • Το παιχνίδι με την Ολλανδία ήταν το πρώτο έπειτα από δώδεκα συνεχόμενα (ανεξαρτήτου τελικού αποτελέσματος), στο οποίο η Σενεγάλη δεν κατάφερε να σκοράρει.
  • Η αφρικανική ομάδα έχει βρεθεί μόλις σε τρία Παγκόσμια Κύπελλα, όλα τον 21ο αιώνα. Η πρώτη φορά ήταν το 2002 στο πρώτο Μουντιάλ επί ασιατικού εδάφους, όπου μάλιστα έφτασε μέχρι τους «8» και το δεύτερο το 2018 στη Ρωσία, που αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Δείτε εδώ τους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

qatar senegal3 25112022 novibet


Κατάρ – Σενεγάλη: Προγνωστικά 25/11/2022

Βάσει εικόνας στα πρώτα παιχνίδια των δύο ομάδων, το Κατάρ δεν μπορεί να έχει μεγάλες βλέψεις κόντρα στη Σενεγάλη. Η αφρικανική ομάδα έδειξε εξαιρετικά δείγματα κόντρα στην Ολλανδία και ουσιαστικά αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα. Η Σενεγάλη μπορεί να πάρει τη νίκη και να μπει στη διεκδίκηση της πρόκρισης.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.69

Με δεδομένο ότι παίζει ρόλο η καλύτερη διαφορά τερμάτων για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού, η Σενεγάλη θα προσπαθήσει να βρει γκολ -με δεδομένο ότι έχει και προβάδισμα νίκης- για να μπορέσει να καλύψει ενδεχόμενη διαφορά με τον Ισημερινό, τον οποίο αντιμετωπίζει την τελευταία αγωνιστική. Αρέσει λοιπόν το Over 2,5.

Η ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ OVER 2,5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.30

Η Σενεγάλη θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και για όποιον θέλει να ανεβάσει κάπως την απόδοσή του, έχει αξία να τσεκάρει το Combo Bet για νίκη της Σενεγάλης σε συνδυασμό με το Over 1,5.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ COMBO BET ΣΕΝΕΓΑΛΗ & OVER 1,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10


Κατάρ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 25/11/2022

Προβλήματα και απουσίες δεν έχουν οι διοργανωτές για το δεύτερο παιχνίδι τους στον όμιλο με αντίπαλο τη Σενεγάλη.

Το μοναδικό ζήτημα είναι αν θα σκεφτεί ο Φέλιξ Σάντσεθ να κάποιες αλλαγές για να αλλάξει λίγο την ψυχολογία της ομάδας του.

Το ένα ερώτημα είναι στη θέση του τερματοφύλακα, όπου ο Μπαρσάμ, ενδεχομένως να πάρει τη θέση του Αλ Σιμπ, που ομολογουμένως δεν τα πήγε καλά.

Πιθανή ενδεκάδα (5-3-2): Μπαρσάμ – Πέδρο Μιγκέλ, Κούκι, Σαλμάν, Αμπντ. Χασάν, Αχμέντ – Αλ Χαΐντος, Μπουντιάφ, Χατέμ – Αλί, Αφίφ.

qatar senegal1 25112022 novibet


Σενεγάλη: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 25/11/2022

Με μία απουσία θα παραταχθεί η Σενεγάλη του Αλιού Σισέ, στον αγώνα με το Κατάρ κι αυτή έχει να κάνει με τραυματισμό.

Ο μέσος της Νότιγχαμ Φόρεστ, Σεϊκού Κουγιατέ τραυματίστηκε στο πρώτο ματς με την Ολλανδία και δε θα μπορέσει να δώσει το παρών.

Αντίθετα, οι ενοχλήσεις που ένιωσε ο αμυντικός Αμπντού Ντιαλό δεν ήταν ικανές να τον κρατήσουν εκτός και θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντιένγκ – Σαμπαλί, Κουλιμπαλί, Σισέ, Ντιαλό – Ιντρ. Γκεγιέ, Ν. Μεντί – Εντιαγέ, Ισμ. Σαρ, Ντιατά – Ντιά.


Διαβάστε ακόμη…worldcup novibetΠρογνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ