el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ρεάλ – Λίβερπουλ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 15/03/2023

Η Ρεάλ υποδέχεται τη Λίβερπουλ στο Santiago Bernabeu (22:00) στη ρεβάνς για τη φάση των «16» του Champions League. Για τον σπουδαίο επαναληπτικό ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Το θριαμβευτικό 2-5 του Anfield για τη Ρεάλ θεωρητικά δεν αφήνει περιθώρια ούτε καν… σκέψης ανατροπής από τη Λίβερπουλ, ωστόσο η ρεβάνς της Μαδρίτης είναι ένα πραγματικά σπουδαίο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες με συνολικά 20 τρόπαια Κυπέλλου Πρωταθλητριών/Champions League.

Το ζευγάρι του περσινού τελικού τίθεται αντιμέτωπο εκ νέου, αυτή τη φορά στους «16», με τη «βασίλισσα» να επικρατεί κατά κράτος στον πρώτο αγώνα και να ετοιμάζεται να σφραγίσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Όσο για τους «κόκκινους», επιζητούν τουλάχιστον αποτέλεσμα για λόγους γοήτρου, για να μη μείνει μόνο η εντύπωση της συντριβής στον πρώτο αγώνα.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στη Μαδρίτη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!

 


Ρεάλ – Λίβερπουλ: Ανάλυση, Παρουσίαση 15/03/2023

Όταν ο πρώτος αγώνας σε νοκ-άουτ ζευγάρι έχει λήξει 2-5, ουσιαστικά δεν μπορεί να γίνει συζήτηση για την ομάδα που θα προκριθεί στα προημιτελικά του Champions League.

Ωστόσο όταν παίζουν Ρεάλ και Λίβερπουλ όλα τα βλέμματα είναι καρφωμένα εκεί, στη ρεβάνς της Μαδρίτης.

Το προβάδισμα των «μερένχες» είναι κάτι παραπάνω από μεγάλο, μετά τη μεγάλη ανατροπή (από 2-0 στο 2-5) και θρίαμβο στο Μέρσεϊσαϊντ, αλλά και ο επαναληπτικός έχει το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι θέλει να προκριθεί με άλλη μια νίκη, παίρνοντας και ψυχολογία για το επερχόμενο clasico με την Μπαρτσελόνα για τη La Liga, ενώ η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχοντας μάθει να μην… πέφτει δίχως μάχη, στοχεύει να εξαντλήσει όσες… απίθανες πιθανότητες έχει για ολική ανατροπή.

Εξάλλου, καμία ομάδα στο παρελθόν δεν έχει προκριθεί έχοντας ηττηθεί με 3 γκολ διαφορά στον πρώτο αγώνα, ωστόσο οι «κόκκινοι» έχουν προκριθεί έχοντας χάσει με 3 γκολ εκτός έδρας!

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την τρομερή ανατροπή και πρόκριση εις βάρος της Μπαρτσελόνα το 2019, όταν το 3-0 των Καταλανών ήρθε… τούμπα με το 4-0 της Λίβερπουλ;

Ένα τέτοιο σενάριο μπορούν να σκεφτούν ο Κλοπ και οι παίκτες του, ωστόσο απέναντί τους είναι οι κάτοχοι του τίτλου και η πολυνίκης ομάδα του θεσμού, που γίνεται η πρώτη με 300 αγώνες στο Champions League.

 


Ρεάλ – Λίβερπουλ: Στατιστικά & Προϊστορία 15/03/2023

  • Στον πρώτο αγώνα η Ρεάλ επικράτησε με το ευρύ 5-2 στο Anfield (4’ Νούνιεζ, 14’ Σαλάχ – 21’, 36’ Βινίσιους, 47’ Μιλιτάο, 55’, 67’ Μπενζεμά).
  • Ποτέ δεν έχει επιστρέψει κάποια ομάδα από εντός έδρας ήττα με 3 γκολ στον πρώτο αγώνα.
  • Η Λίβερπουλ ωστόσο έχει προκριθεί έπειτα από εκτός έδρας ήττα με 3 γκολ διαφορά στον πρώτο αγώνα, το 2019, όταν απέκλεισε την Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό ανατρέποντας το 3-0 του «Camp Nou» στο 4-0 του Anfield.
  • Αυτή η ήττα ήταν η πρώτη εντός έδρας για τη Λίβερπουλ σε πρώτο νοκ-άουτ αγώνα από μη αγγλική ομάδα και η βαρύτερη ευρωπαϊκή ήττα στο Anfield.
  • Η ρεβάνς στη Μαδρίτη είναι το παιχνίδι υπ’ αριθμόν 300 για τη Ρεάλ στο Champions League. Είναι η πρώτη ομάδα που φτάνει σε αυτόν τον αριθμό.
  • Μαζί οι δύο ομάδες μετρούν 20 κατακτήσεις Κυπέλλου Πρωταθλητριών/Champions League. Η Ρεάλ έχει 14 και η Λίβερπουλ 6.
  • Λίβερπουλ και Ρεάλ ήταν το ζευγάρι του περσινού τελικού της διοργάνωσης, με νικητές τους Μαδριλένους (1-0) με το γκολ του Βινίσιους (58’).
  • Άλλες δύο φορές αναμετρήθηκαν σε τελικό. Το 1981 επικράτησε η Λίβερπουλ (1-0) και το 2018 η Ρεάλ (3-1).
  • Σε συνολικά 10 αναμετρήσεις τους στη διοργάνωση η Λίβερπουλ έχει 3 νίκες, η Ρεάλ 6 και μία φορά έχουν αναδειχθεί ισόπαλες.
  • Η Ρεάλ προέρχεται από νίκη επί της Εσπανιόλ (3-1) για τη La Liga, ενώ η Λίβερπουλ από ήττα απέναντι στην Μπόρνμουθ (1-0) για την Premier League.
  • Η Ρεάλ είναι 2η στη La Liga (56 βαθμοί).
  • Η Λίβερπουλ είναι 6η στην Premier League (42 βαθμοί).

  • Στη φάση των ομίλων η Λίβερπουλ τερμάτισε 2η με 15 βαθμούς στον Α’ όμιλο, όσους και η Νάπολι (σ.σ. κρίθηκε στη διαφορά τερμάτων), με 5 νίκες και 1 ήττα.
  • Αντίστοιχα η Ρεάλ τερμάτισε 1η στον ΣΤ’ όμιλο με 13 βαθμούς, με 4 νίκες, 1 ήττα, 1 ισοπαλία.
  • Η Λίβερπουλ εκτός έδρας στο φετινό Champions League έχει 2 νίκες, 1 ήττα, με 11-5 γκολ και αντίστοιχα 2 G/G και 1 No Goal.
  • Η Ρεάλ εντός έδρας στο φετινό Champions League έχει 3/3 στη Μαδρίτη με 9-2 γκολ και αντίστοιχα 2 G/G και 1 No Goal.
  • Σε 50 αγώνες κόντρα σε ισπανικές ομάδες η Λίβερπουλ μετρά 19 νίκες, 18 ήττες, 13 ισοπαλίες.
  • Σε 6 περιπτώσεις νοκ-άουτ γύρων, το ρεκόρ είναι 4-2 προκρίσεις υπέρ της Λίβερπουλ.
  • Αντίστοιχα οι «μερένχες» κόντρα σε αγγλικές ομάδες έχουν 21 νίκες, 15 ήττες, 12 ισοπαλίες.
  • Σε 17 περιπτώσεις νοκ-άουτ γύρων η «βασίλισσα» έχει προκριθεί 11 φορές κόντρα σε αγγλικές ομάδες.
  • Σε 37 περιπτώσεις εκτός έδρας νίκης στον πρώτο αγώνα, η Ρεάλ έχει προκριθεί τις 35.
  • Η Λίβερπουλ έχει αποκλειστεί και τις δύο φορές όπου ηττήθηκε εντός έδρας στον πρώτο αγώνα.
  • Αμφότερες έχουν φτάσει τουλάχιστον στα προημιτελικά τις δύο προηγούμενες σεζόν στο Champions League.
  • Η βαθμολογία της La Liga
  • Η βαθμολογία της Premier League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


Ρεάλ – Λίβερπουλ: Προγνωστικά 15/03/2023

Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα, έως αδύνατα για την Λίβερπουλ ώστε να ανατρέψει το 2-5, ωστόσο η ομάδα του Κλοπ θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό, επιδιώκοντας να αιφνιδιάσει.

ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.09 ΣΤΗ NOVIBET

Το άγχος επί της ουσίας λείπει και από τις δύο ομάδες, καθώς η μεν Ρεάλ έχει πολύ μεγάλο προβάδισμα που δύσκολα θα ανατραπεί, ενώ η Λίβερπουλ πλέον δεν έχει κάτι να χάσει.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ανοικτό παιχνίδι, όπως άλλωστε έγινε και στον πρώτο αγώνα.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ & OVER 3.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.45 ΣΤΗ NOVIBET

Όσο για την αγορά των σκόρερς, θα στραφούμε εκ νέου στον Βινίσιους, ο οποίος έχει χτίσει παράδοση με τη Λίβερπουλ και σκόραρε δις στο πρώτο παιχνίδι.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΒΙΝΙΣΙΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.60 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ρεάλ – Λίβερπουλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 

liverpool real novibet


Ρεάλ: Απουσίες & Ενδεκάδα 15/03/2023

Ο Μπενζεμά απουσίασε από τον αγώνα πρωταθλήματος με την Εσπανιόλ, αλλά επιστρέφει για να είναι βασικός με τη Λίβερπουλ.

Στη διάθεση του Αντσελότι εκ νέου ο Μεντί, ενώ εκτός είναι ο Αλάμπα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Ρούντιγκερ, Νάτσο – Μόντριτς, Τσουαμενί, Κρόος – Βαλβέρδε, Μπενζεμά, Βινίσιους.

Λίβερπουλ: Απουσίες & Ενδεκάδα 15/03/2023

Ο Κλοπ έχει σταθερά γεμάτο απουσιολόγιο, με τα ζητούμενα να είναι όσον αφορά τη μεσαία γραμμή, όπου ο Χέντερσον αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού αντί του Κεϊτά, όπως και ο Ζότα αντί του νεαρού Έλιοτ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Άλισον – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Φαμπίνιο, Χέντερσον – Σαλάχ, Ζότα, Χάκπο – Νούνιες.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ