el
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 26/01/2023

Ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι περιλαμβάνει το πρόγραμμα των προημιτελικών του Κυπέλλου Ισπανίας. Με δεδομένο ότι όλα τα μεγάλα ονόματα του ισπανικού ποδοσφαίρου έχουν προκριθεί στα προημιτελικά ήταν σχεδόν δεδομένο ότι θα έβγαλε ένα μεγάλο ζευγάρι.

Αυτό λοιπόν είναι της Ρεάλ με την Ατλέτικο! Οι δύο ομάδες της Μαδρίτης θα βρεθούν αντιμέτωπες στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ισπανίας (26/01, 22:00). Το παιχνίδι είναι μονό και η κλήρωση το έβγαλε να διεξαχθεί στην έδρα της Ρεάλ, στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Ο αντίπαλος του νικητή στα προημιτελικά θα ακολουθήσει έπειτα από κλήρωση.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε live streaming με Bet Builder, 0% γκανιότα, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Κύπελλο Ισπανίας!


Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης: Ανάλυση & Παρουσίαση 26/01/2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ομάδα που θέτει πολύ υψηλά τον πήχη από την αρχή της σεζόν. Στόχος των Μαδριλένων είναι πάντα να κατακτούν όλους τους τίτλους, σε όποια διοργάνωση κι αν λαμβάνουν μέρος.

Αυτό ισχύει και για το Κύπελλο Ισπανίας, έστω κι αν τα τελευταία οκτώ χρόνια δεν έχουν καταφέρει να ανέβουν μέχρι το κορυφαίο σκαλί του βάθρου. Η πιο πρόσφατη κατάκτηση που είχαν πανηγυρίσει στη Ρεάλ ήταν τη σεζόν 2013-14.

Έκτοτε έχουν οκτώ αποτυχημένες προσπάθειες, ενώ τέσσερις φορές έχουν αποκλειστεί στα προημιτελικά του θεσμού. Στη φάση δηλαδή που βρίσκονται τώρα. Πέρυσι έμειναν εκτός από τη Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ φέτος η κλήρωση τους έφερε αντιμέτωπους με τη συντοπίτισσα, Ατλέτικο.

Μετά την απώλεια του Σούπερ Καπ και την ήττα με 3-1 από την Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ επέστρεψε στις υπόλοιπες εγχώριες διοργανώσεις με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Μάλιστα και οι δύο ήταν εκτός έδρας.

Αρχικά επικράτησε 3-2 της Βιγιαρεάλ για το Κύπελλο Ισπανίας στη φάση των «16». Αν και αρχικά βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο ημίχρονο, στο δεύτερο μισό έκανε τη μεγάλη ανατροπή και πήρε τη νίκη με 3-2.

Οι καλές εμφανίσεις είχαν συνέχεια και στο πρωτάθλημα, όπου επόμενος αντίπαλος της Ρεάλ ήταν η Αθλέτικ Μπιλμπάο, στην έδρα των Βάσκων. Με το 2-0 που πέτυχε, η Ρεάλ παρέμεινε στη δεύτερη θέση, τρεις βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα.

Το παιχνίδι με την Ατλέτικο είναι το πρώτο μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ, που η Ρεάλ αγωνίζεται στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Το προηγούμενο ήταν στις 10 Νοεμβρίου για το πρωτάθλημα με την Κάντιθ (2-1).

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει αρκετές αποτυχημένες απόπειρες στο Κύπελλο Ισπανίας, την τελευταία δεκαετία. Φέτος, λοιπόν, ψάχνει τη διάκριση, αλλά και να αποφύγει τα λάθη του παρελθόντος, όπως πρόπερσι που έμεινε εκτός στο από την ερασιτεχνική Κορνελιά με 2-1. Πέρυσι η ομάδα του Σιμεόνε αποκλείστηκε στους «16» από τη Σοσιεδάδ.

Φέτος η πορεία των «ροχιμπλάνκος» έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα. Τουλάχιστον στο πρωτάθλημα, γιατί στο Κύπελλο έχει πάρει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κι έχει καταφέρει να φτάσει μέχρι τους «8».

Οι δύο πρώτοι αγώνες στο Copa del Rey ήταν με τις ερασιτεχνικές, Αλμάζαν και Αρεντέιρο. Η Ατλέτικο δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα και επικράτησε με 2-0 και 3-1 των δύο ομάδων αντίστοιχα.

Στη συνέχεια ακολούθησε η Οβιέδο. Η ομάδα της δεύτερης κατηγορίας, δεν έφερε ιδιαίτερη αντίσταση στο συγκρότημα του Ντιέγκο Σιμεόνε, το οποίο πήρε και πάλι την πρόκριση με 2-0.

Τελευταίος αντίπαλος, για τη φάση των «16» πλέον, ήταν η Λεβάντε. Σαφέστατα ήταν η πιο δύσκολη αντίπαλος μέχρι στιγμής, μόνο και μόνο από το γεγονός ότι είναι ομάδα της La Liga.

Η Ατλέτικο έδειξε χαρακτήρα στην αντίπαλη έδρα και με δύο τέρματα των Μοράτα και Γιορέντε, πήρε το εισιτήριο για τους «8», όπου θα κληθεί πλέον να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ στο ντέρμπι της Μαδρίτης.

Στο πρωτάθλημα, η Ατλέτικο προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί της Βαγιαδολίδ με 3-0. Τα γκολ των «ροχιμπλάνκος» πέτυχαν οι Μοράτα, Γκριζμάν και Ερμόσο.


Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης: Στατιστικά & Προϊστορία 26/01/2023

  • Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 20 παιχνίδια Κυπέλλου Ισπανίας έχουν δώσει οι Ρεάλ και Ατλέτικο στην έδρα της πρώτης!
  • Μάλιστα η προϊστορία ευνοεί τους γηπεδούχους και μάλιστα σε πολύ μεγάλο βαθμό. Από τα 20 παιχνίδια, η Ρεάλ έχει 9 νίκες, 10 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα (9-10-1)!
  • Η μία και μοναδική νίκη της Ατλέτικο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για το Κύπελλο Ισπανίας, ήταν το 1964 (!) όταν επικράτησε με 2-1 για την προημιτελική φάση του θεσμού!
  • Μέχρι στιγμής φέτος, η Ρεάλ έχει δώσει 10 παιχνίδια στην έδρα της (σε πρωτάθλημα και Champions League) και μετράει οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες (8-2-0).
  • Μάλιστα στα εννέα από τα δέκα αυτά παιχνίδια, σκόραραν και οι δύο ομάδες και μόλις το ένα ήρθε No Goal!
  • Αρκετά καλό είναι και το πρόσφατο σερί της Ατλέτικο Μαδρίτης, μακριά από το «Wanda Metropolitano». Για την ακρίβεια στα πέντε πιο πρόσφατα ματς έχει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Επίσης τα τέσσερα από τα πέντε ματς έληξαν στο Under 2,5.
  • Οι δύο ομάδες έχουν ήδη ένα παιχνίδι φέτος. Η Ατλέτικο υποδέχθηκε τη Ρεάλ για το πρωτάθλημα στις 18 Σεπτεμβρίου και οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 2-1.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της La Liga.

real atletico1 26012023 novibet


Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης: Προγνωστικά 26/01/2023

Η Ρεάλ επιστρέφει στην έδρα της έπειτα από δύομισι μήνες και θέλει να συνδυάσει την επιστροφή της με μία μεγάλη νίκη. Το παιχνίδι με την Ατλέτικο για τους «8» του Κυπέλλου Ισπανίας δεν θα είναι εύκολο για τους γηπεδούχους, αλλά θα έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΡΕΑΛ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.96

Η Ρεάλ σκοράρει και δέχεται γκολ στην έδρα της στα εννέα από τα δέκα φετινά παιχνίδια που έχει δώσει. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε κόντρα στην Ατλέτικο. Οι δύο ομάδες έχουν αρκετά καλές πιθανότητες να σκοράρουν και το Goal δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80

Τέλος, όποιος ψάχνει για μία αγορά με καλύτερη απόδοση, αξίζει πολύ το combo bet να σκοράρουν οι δύο ομάδες και το ματς να έρθει Over 2,5.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ COMBO BET ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ & OVER 2,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ρεάλ Μαδρίτης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 26/01/2023

Αρκετές απουσίες θα έχει ο Κάρλο Αντσελότι για τον αγώνα της Ρεάλ με την Ατλέτικο στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Δεδομένα θα λείψουν οι αμυντικοί Καρβαχάλ, Αλάμπα και οι μέσοι, Βάσκεθ και Αζάρ. Όσον αφορά τον Τσουαμενί υπάρχουν πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή, αλλά και πάλι δεν είναι πιθανό να βρίσκεται στην ενδεκάδα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά – Νάτσο, Μιλιτάο, Ρίντιγκερ, Μεντί – Μόντρι, Κρος, Καμαβινγκά – Βαλβέρδε, Βινίσιους, Μπενζεμά.

real atletico2 26012023 novibet


Ατλέτικο Μαδρίτης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 26/01/2023

Σε αντίθεση με τη Ρεάλ, η Ατλέτικο έχει πολύ λιγότερα προβλήματα εν όψει της αναμέτρησης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Αμφίβολος είναι ο κεντρικός αμυντικός Χιμένεθ, ο οποίος ακόμη κι αν προλάβει να μπει στην αποστολή, είναι δεδομένο ότι δε θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

Στο μεταξύ, οι Σάβιτς και Ρεγκιγιόν εξέτισαν την ποινή τους και θα είναι κανονικά διαθέσιμοι. Τέλος, ο Μέμφις Ντεπάι αναμένεται να βρεθεί στην ενδεκάδα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Όμπλακ – Μολίνα, Σάβιτς, Ερμόσο, Ρεϊνίλντο – Γιορέντε, Ντε Πολ, Κοντόγκμπια, Καράσκο – Γκριζμάν, Ντεπάι.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ