el
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 15/01/2023

Οι αναμετρήσεις ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα έχουν πάντα ενδιαφέρον, ακόμη κι αν πρόκειται για φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Πόσο περισσότερο τώρα που κρίνεται και ένα τρόπαιο!

Το «clasico» θα διεξαχθεί και φέτος στη Σαουδική Αραβία και το Σούπερ Καπ Ισπανίας είναι ουσιαστικά ένα Final Four, όπου προκρίνονται η πρώτη και η δεύτερη ομάδα του περσινού πρωταθλήματος, αλλά ο κάτοχος και ο φιναλίστ του Κυπέλλου.

Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που διεξάγεται στο Ριάντ στη Σαουδική Αραβία και η πρώτη φορά με το νέο format όπου θα βρεθούν στον τελικό Ρεάλ και Μπαρτσελόνα (15/01, 21:00).

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Μπαρτσελόνα γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιότα, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Σούπερ Καπ Ισπανίας!


Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Παρουσίαση 15/01/2023

Μετά την γκέλα που έκανε στο πρωτάθλημα και την ήττα από τη Βιγιαρεάλ εκτός έδρας, η Ρεάλ Μαδρίτης ταξίδεψε στη Σαουδική Αραβία για το Σούπερ Καπ Ισπανίας. Όπως και τα προηγούμενα τρία χρόνια, ο συγκεκριμένος θεσμός διεξάγεται με τη μορφή Final Four.

Η Ρεάλ ταξίδεψε στη μέση Ανατολή ως πρωταθλήτρια, αφού πέρυσι κατέκτησε τον τίτλο στη La Liga. Επίσης όμως θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο που πήρε πέρυσι στη Σαουδική Αραβία, όταν επικράτησε 2-0 της Αθλέτικ Μπιλμπάο, στον περσινό τελικό.

Τώρα στον ημιτελικό έπρεπε να αντιμετωπίσει τη Βαλένθια, η οποία έφτασε μέχρι τον τελικό και ηττήθηκε εν τέλει από την Μπέτις. Η Ρεάλ ήταν καλύτερη στο πρώτο σκέλος του αγώνα κι έφτασε στο γκολ με πέναλτι του Μπενζεμά στο 39’.

Η ομάδα του Γκατούζο πάντως δε φοβήθηκε το παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε στην ισοφάριση μόλις 22 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα στο δεύτερ μισό.

Η Ρεάλ πίεσε για νέο προβάδισμα, αλλά δεν βρήκε γκολ. Το ματς πήγε στην παράταση, όπου επίσης δεν άλλαξε κάτι. Στα πέναλτι, ο Κουρτουά έπιασε ένα, η Βαλένθια αστόχησε σε ένα δεύτερο και οι «μερένγκες» πήραν την πρόκριση για τον τελικό.

Μετά το τέλος, ο Κάρλο Αντσελότι τόνισε: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά η νίκη μας ήταν δίκαιη. Δεν υπάρχουν άλλωστε εύκολα παιχνίδια, σε αυτό το επίπεδο. Κάναμε ένα λάθος στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και βάλαμε δύσκολα στον εαυτό μας στη συνέχεια. Στο πρώτο ημίχρονο πάντως παίξαμε καλά, αλλά και στο τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα».

Η Μπαρτσελόνα είχε ένα αντίστοιχο παιχνίδι με αυτό της Ρεάλ στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ με την Μπέτις. Κι αυτή αναδείχθηκε ισόπαλη με την κάτοχο του Copa del Rey και τελικά πήρε την πρόκριση στον τελικό στη διαδικασία των πέναλτι.

Οι «μπλαουγκράνα» είχαν καλή εικόνα ανά διαστήματα, αλλά αυτό δεν έφτανε για να πάρει την πρόκριση από την κανονική διάρκεια. Μάλιστα προηγήθηκε δύο φορές, αρχικά στο 40’ με τον Λεβαντόφσκι, αλλά ισοφάρισε στο 77’ ο Φεκίρ και στη συνέχεια στο 93’ στην παράταση με τον Ανσού Φάτι. Ο Μορόν έκανε το 2-2 στο 101’.

Το παιχνίδι πήγε τελικά στα πέναλτι, όπου και πάλι ο τερματοφύλακας έβγαλε τα… κάστανα από τη φωτιά. Όπως και στο παιχνίδι της Ρεάλ δηλαδή. Ο Τερ Στέγκεν έπιασε δύο εκτελέσεις των Ανδαλουσιανών και συγκεκριμένα των Χουάνμι και Καρβάλιο και η Μπαρτσελόνα νίκησε με 4-2.

Ο Τσάβι ήταν προβληματισμένος από τη συνολική εμφάνιση της ομάδας του, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς: «Πήγαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η Μπέτις κυριάρχησε σε αρκετά σημεία στο δεύτερο. Ουσιαστικά εμείς κάναμε τη ζωή μας δύσκολη.

Δεν καταφέραμε να αμυνθούμε το ίδιο καλά όπως στο «Μετροπολιτάνο» με την Ατλέτικο. Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και ένα κακό δεύτερο, με πολύ κακή νοοτροπία. Στο δεύτερο σχεδόν υποφέραμε, αφού η Μπέτις ήταν πολύ καλή κι εμείς όχι».


Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Στατιστικά & Προϊστορία 15/01/2023

  • Η προϊστορία των αναμετρήσεων Ρεάλ και Μπαρτσελόνα είναι τεράστια. Ακόμη κι όταν αφορά το Σούπερ Καπ Ισπανίας.
  • Έχουν γίνει 15 παιχνίδια συνολικά για το Σούπερ Καπ και η Ρεάλ έχει 9 νίκες, η Μπαρτσελόνα έχει 4, ενώ δύο παιχνίδια έληξαν ισόπαλα (9-4-2).
  • Η Μπαρτσελόνα έχει ένα παραπάνω Σούπερ Καπ από τη Ρεάλ. Έχει 13 ενώ οι Μαδριλένοι έχουν 12. Πάντως το τελευταίο που έχει πάρει η Μπαρτσελόνα ήταν το 2018, ενώ η Ρεάλ πέρυσι.
  • Επίσης κάτι που έχει ενδιαφέρον είναι ότι Ρεάλ και Μπαρτσελόνα έχουν παίξει δύο φορές σε ουδέτερο έδαφος. Πέρυσι στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ και το 2014 στον τελικό του Κυπέλλου. Και τις δύο φορές κέρδισε η Ρεάλ.
  • Τα οκτώ από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της Ρεάλ, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης έχουν λήξει Goal.
  • Το ίδιο ισχύει και για την Μπαρτσελόνα, αλλά για τα πέντε από τα επτά τελευταία παιχνίδια.
  • Το πρώτο παιχνίδι που έχουν δώσει φέτος ήταν στην έδρα της Ρεάλ τον Οκτώβριο και οι Μαδριλένοι επικράτησαν με 3-1.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της La Liga.

real madrid barcelona3 15012023 novibet


Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά 15/01/2023

Το παιχνίδι στο Ριάντ αναμένεται να είναι μοιρασμένο και θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η πλάστιγγα όμως γέρνει προς την πλευρά της Ρεάλ. Μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα τέτοιου είδους παιχνίδια και η απόδοση του άσου είναι εξαιρετική.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.80

Μία αγορά που παρέχει μάλιστα και αρκετή κάλυψη είναι το 1Χ και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι και οι δύο ομάδες θα βρουν δίχτυα, κάτι που συμβαίνει στα πρόσφατα ματς και των δύο αντιπάλων, ενώ το 1Χ προσφέρει κάλυψη στην αρχική μας επιλογή.

Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ COMBO BET ΓΙΑ 1Χ & ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ρεάλ Μαδρίτης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 15/01/2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάποιες απουσίες που πονοκεφαλιάζουν τον Κάρλο Αντσελότι εν όψει του τελικού του Σούπερ Καπ με την Μπαρτσελόνα.

Οι Καρβαχάλ και Μεντί θα είναι κανονικά διαθέσιμοι, αφού πήραν χρόνο συμμετοχής και στον ημιτελικό με τη Βαλένθια.

Ωστόσο, οι Λούκα Βάσκεθ και Μιλιτάο είναι αμφίβολοι, καθότι είχαν κάποια προβλήματα και η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Δεδομένα δεν υπολογίζονται οι Αλάμπα και Τσουαμενί.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Ρίντιγκερ, Μεντί, Νάτσο – Κρόος, Βαλβέρδε, Μόντριτς – Ροντρίγκο, Βινίσιους, Μπενζεμά.

real madrid barcelona4 15012023 novibet


Μπαρτσελόνα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 15/01/2023

Σε αντίθεση με τη Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα δεν έχει προβλήματα για το μεγάλο παιχνίδι που θα κρίνει το Σούπερ Καπ.

Ο Τσάβι θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ειδικά από τη στιγμή που επέστρεψε και ο Λεβαντόφσκι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τερ Στέγκεν – Σέρτζι Ρομπέρτο, Αραούχο, Κρίστενσεν, Ζόρντι Άλμπα – Γκάβι, Ντε Γιονγκ, Πέδρι – Ντεμπελέ, Ραφίνια, Λεβαντόφσκι.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ