el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι: Προγνωστικά, Ανάλυση 12/04/2023

Το ταξίδι στα αστέρια του Champions League συνεχίζεται την Τετάρτη με τις πρώτες αναμετρήσεις για τα προημιτελικά της διοργάνωσης να κόβουν την ανάσα! Στο «Santiago Bernabeu» μας περιμένει «μάχη» γιγάντων ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι.

Οι δύο ομάδες μας έχουν συνηθίσει σε επικές μονομαχίες τα τελευταία χρόνια και ενόψει της ρεβάνς στο Λονδίνο μας υπόσχονται ένα νέο «μπρα ντε φερ».

Με 1000+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στη Μαδρίτη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!

 


Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι: Ανάλυση, Παρουσίαση 12/04/2023

Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης, με δεδομένο έχει χάσει το ισπανικό πρωτάθλημα έχει στο μυαλό της τη 15η κούπα στην ιστορία της.

Οι Μαδριλένοι στους «16» της διοργάνωσης έκαναν επίδειξη δύναμης κόντρα στη Λίβερπουλ (5-2, 1-0) και για ακόμη μια φορά απέδειξαν ότι αντιμετωπίζουν με περισσότερη σοβαρότητα το Champions League.

Η Ρεάλ στη LaLiga βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας στο -13 από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Μπαρτσελόνα και το περασμένο Σάββατο ηττήθηκε μέσα στη Μαδρίτη από τη Βιγιαρεάλ με σκορ 2-3.

Ο προπονητής της «βασίλισσας», Κάρλος Αντσελότο, γνωρίζει ότι οι παίκτες του παρουσιάζουν διαφορετικό πρόσωπο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωσης και περιμένει να επανεμφανίσουν την εξαιρετική εικόνα που έδειξαν με τη Λίβερπουλ.

«Μπορεί να προερχόμαστε από ήττα, όμως μιλάμε για ένα άλλο ματς που είναι οριακό. Ξέρουμε την Τσέλσι και μας γνωρίζει. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και έχουμε τεράστιο κίνητρο. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι για μια ακόμη μαγική νύχτα στο Santiago Bernabeu», υποστήριξε ο προπονητής της Ρεάλ, Κάρλος Αντσελότι.

Στην Τσέλσι η πορεία στο φετινό Champions League είναι άκρως δυσανάλογη με τα αποτελέσματα στην Premier League. Η πρόκριση επί της Ντόρτμουντ και η 11η θέση στο αγγλικό πρωτάθλημα επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στον πάγκο των μπλε και αντικατέστησε τον Γκρέιχαμ Πότερ, ο οποίος πλήρωσε το μάρμαρο για τις απογητευτικές εμφανίσεις στο Νησί.

Στόχος ειναι να βελτιωθεί το ψυχολογικό κομμάτι και παράλληλα να λυθεί το επιθετικό πρόβλημα. Οι «μπλε» στα τελευταία τρία ματς στην Αγγλία δεν έχουν σκοράρει. Μάλιστα στο πρώτο ματς του Λάμπαρντ την περασμένη αγωνιστική η Τσέλσι ηττήθηκε από τη Γουλβς με 1-0.

Παραμονή της αναμέτρησης με τη Ρεάλ ο Φρανκ Λάμπαρντ παραδέχθηκε ότι η ομάδα του είναι αουτσάιντερ, όμως υποσχέθηκε ότι οι παίκτες του θα παλέψουν για να πανηγυρίσουν μια μεγάλη πρόκριση.

«Πρεπει να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Ο στόχος είναι οι νίκες και να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Τώρα παίζουμε με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε.

Πρέπει όλοι να πιστέψουν στους παίκτες και στις δυνατότητες της ομάδας για να τα καταφέρουμε. Όσοι δεν πιστεύουν δεν χρειάζεται να δουν τα παιχνίδια με τη Ρεάλ…», δήλωσε ο Λάμπαρντ.


Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι: Στατιστικά & Προϊστορία 12/04/2023

  • Οι δύο ομάδες μας έχουν συνηθίσει σε επικές μονομαχίες τα τελευταία χρόνια. Πέρυσι συναντήθηκαν στους «8» και οι Μαδριλένοι πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά στην παράταση. Τη σεζόν 20/21 η Τσέλσι πέρασε το εμπόδιο της Ρεάλ στους «4» και προκρίθηκε στον τελικό. Και στις δύο περιπτώσεις η ομάδα που προκρίθηκε στη συνέχεια κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο.
  • Η Ρεάλ Μαδρίτης σε 8 παιχνίδια στο φετινός Champions League μετράει 5 Over και 3 Under, ενώ η Τσέλσι έχει 3 Οver και 5 Under.
  • Τα 3 από τα 4 τελευταία ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν λήξει Goal.
  • Σε 18 περιπτώσεις νοκ-άουτ αναμετρήσεων η «βασίλισσα» έχει προκριθεί 12 φορές απάνεντι σε αγγλικές ομάδες. Το τελευταίο δείγμα γραφής ήταν με τη Λίβερπουλ στη φάση των 16.
  • Οι δύο ομάδες μετρούν 16 κατακτήσεις Κυπέλλου Πρωταθλητριών/Champions League. Η Ρεάλ έχει 14 έπαθλα στη συλλογή της και η Τσέλσι 2.
  • Η επιθετική δυστοκία της Τσέλσι φαίνεται και στον πίνακα των σκόρερ της. Δεν υπάρχει κανένας παίκτης με διψήφιος αριθμό τερμάτων. Ο Κάι Χάβερτζ μετράει 7 και ο Ραχίμ Στέρλινγκ ακολουθεί με 4.
  • Ο Μπενζεμά είναι πρώτος σκόρερ της Ρεάλ τη φετινή σεζόν με 14 γκολ και στη 2η θέση βρίσκεται ο Βινίσιους με 9 τέρματα.
  • Η ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Ρεάλ- Τσέλσι θα διασταυρωθεί με την ομάδα που θα περάσει από το Σίτι- Μπάγερν.
  • Η βαθμολογία της La Liga
  • Η βαθμολογία της Premier League
  • Η βαθμολογία των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι: Προγνωστικά 12/04/2023

Οι αποδόσεις του στοιχήματος δείχνουν ότι η Ρεάλ είναι το φαβορί για τη νίκη, όμως σ’ έναν προημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ κανείς δεν μπορεί να διαγράψει την Τσέλσι. Για το μεγάλο παιχνίδι στη Μαδρίτη επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Οι Μαδριλένοι σε παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ δεν αστειεύονται και μέσα στην έδρα τους θα παίξουν με φουλ ένταση και πάθος για να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης.

νικη τησ ρεαλ σε αποδοση 1.80 στη Novibet 

Ο Μπενζεμά ζει και αναπνέει για τέτοια παιχνίδια. Στην περασμένη φάση με τη Λίβερπουλ σκόραρε τρία γκολ και είναι ικανός να πυροβολήσει και πάλι…

ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΜΠΕΝΖΕΜΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Η Τσέλσι θα προσέξει περισσότερο την άμυνά της με στόχο να βάλει δύσκολα στους Μαδριλένους. Για ένα ημίχρονο μπορεί να τα καταφέρει…

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


real chelsea novibet

Ρεάλ Μαδρίτης: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 12/04/2023

Ο Κάρλος Αντσελότι θα πάει με τη γνωστή συνταγή που του χάρισε τη μεγάλη πρόκριση απέναντι στη Λίβερπουλο. Για τον  προπονητή της Ρεάλ σε τέτοια ματς μετράει περισσότερο η εμπειρία παρά τα νιάτα. Τραυματίας παραμένει εδώ και καιρό ο Μεντί, ενώ ανέτοιμος για το αρχικό σχήμα είναι ο Αλάμπα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Ρίντιγκερ, Καμαβινγκά – Κρόος, Τσουαμενί, Μόντριτς – Βαλβέρδε, Βινίσιους, Μπενζεμά.

Τσέλσι: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 12/04/2023

Στην Τσέλσι το πρόβλημα στην επίθεση απασχολεί τους πάντες, όμως η αλήθεια είναι ότι από το ρόστερ απουσιάζει ένα κλασικό 9αρι. Στη γραμμή κρούσης θα παίξουν οι Ζοάο Φέλιξ, Στέρλινγκ και Χάβερτζ τρεις παίκτες που δεν έχουν εύκολο γκολ. Τραυματίες είναι οι Μπρόγια, Αθπιλικουέτα, Τιάγκο Σίλβα και αμφίβολος ο Μάουντ. Ο Ομπαμεγιάνγκ με την έλευση του Λάμπαρντ βγαίνει από τον πάγο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κέπα – Τσίλγουελ, Κουλιμπαλί, Φοφανά, Τζέιμς – Καντέ, Κόβασιτς, Φερνάντες – Ζοάο Φέλιξ, Στέρλινγκ, Χάβερτζ.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ