el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 02/02/2023

Το δεύτερο από τα δύο παιχνίδια που απέμεναν για να ολοκληρωθεί η 17η αγωνιστική της La Liga διεξάγεται την Πέμπτη το βράδυ (02/02, 22:00), όπου η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Βαλένθια.

Οι Μαδριλένοι είναι με την πλάτη στον τοίχο μετά την τελευταία ισοπαλία-γκέλα στον αγώνα με τη Σοσιεδάδ και η διαφορά από την Μπαρτσελόνα μεγάλωσε στους πέντε βαθμούς (χωρίς να υπολογίζεται το χθεσινοβραδινό ματς της Μπαρτσελόνα στην έδρα της Μπέτις).

Η Βαλένθια από την πλευρά της βρίσκεται σε ακόμη πιο δύσκολη θέση, καθώς είναι κάτω από το μέσο της βαθμολογίας με συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα. Μάλιστα μετά την τελευταία ήττα από τη Βαγιαδολίδ, απομακρύνθηκε ο Τζενάρο Γκατούζο από την τεχνική ηγεσία.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Βαλένθια γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε live streaming με 0% γκανιότα, με Bet Builder, 0% γκανιότα, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη La Liga!

 


Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια: Ανάλυση & Παρουσίαση 02/02/2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ένα άσχημο Ιανουάριο που την άφησε πίσω στη βαθμολογία και της στέρησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στο Σούπερ Καπ με την Μπαρτσελόνα. Η αλήθεια είναι ότι δεν επέστρεψε από τη διακοπή υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και πλέον πρέπει να βρει την ηρεμία της, ώστε να καλύψει τη διαφορά από την κορυφή.

Στα τελευταία τρία παιχνίδια πρωταθλήματος, η Ρεάλ έχει μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα. Επικράτησε 2-0 εκτός της Αθλέτικ Μπιλμπάο με γκολ των Μπενζεμά και Κρος, ηττήθηκε από τη Βιγιαρεάλ, επίσης εκτός έδρας, με 2-1 και το χειρότερο ίσως αποτέλεσμα όλων ήταν η εντός έδρας ισοπαλία με τη Σοσιεδάδ, σε ένα παιχνίδι όπου η Ρεάλ έμεινε στο 0-0.

Βέβαια στο συγκεκριμένο παιχνίδι, η Ρεάλ είχε πολύ καλή εικόνα. Έπαιξε εξαιρετικά και πίεσε για τη νίκη, αλλά έπεσε απέναντι στον Άλεξ Ρεμίρο. Ο τερματοφύλακας των Βάσκων έκανε εκπληκτική εμφάνιση και απόκρουσε τα… πάντα, στερώντας δύο βαθμούς από τη «βασίλισσα».

Σε αυτό το διάστημα του Ιανουαρίου, η Ρεάλ έχασε το Σούπερ Καπ από την Μπαρτσελόνα, αλλά προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας, επικρατώντας της Ατλέτικο Μαδρίτης με 3-1 στην παράταση.

Από τις 30 Δεκεμβρίου έως τις 29 Ιανουαρίου η Ρεάλ έδωσε εννέα παιχνίδια, στα οποία έκανε έξι νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες. Για τη Ρεάλ αυτό το ποσοστό αρνητικών αποτελεσμάτων είναι αρκετά μεγάλο. Επιπλέον μάλιστα της κόστισαν το Σούπερ Καπ με την ήττα από την Μπαρτσελόνα, αλλά και πέντε βαθμούς διαφορά από τους Καταλανούς στο πρωτάθλημα.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Βαλένθια προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Η σεζόν δεν έχει εξελιχθεί όπως θα ήθελε η περσινή φιναλίστ του τελικού Κυπέλλου στην Ισπανία.

Από την αρχή της χρονιάς και παρά το γεγονός ότι υπήρξε σημαντική ενίσχυση -οι «νυχτερίδες» απέκτησαν μεταξύ άλλων και τον Έντισον Καβάνι- η ομάδα δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στο ύψος των προσδοκιών που είχαν δημιουργηθεί.

realmadrid valencia3 02022023 novibet

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι στα δέκα τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει για το πρωτάθλημα, η Βαλένθια έχει μόλις μία νίκη με 3-0 κόντρα στην Μπέτις από τις 10 Νοεμβρίου. Δηλαδή για το νέο έτος δεν έχει ακόμη καταφέρει να νικήσει.

Σε πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος έχει τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία. Μάλιστα η ισοπαλία ήταν στον εντός έδρας αγώνα με τη νεοφώτιστη Αλμερία (2-2). Έχει πάρει πάντως δύο προκρίσεις στο Κύπελλο με εκτός έδρας νίκες επί της Λα Νούσια (ερασιτεχνική ομάδα) και της Χιχόν από τη δεύτερη κατηγορία.

Στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος, η Βαλένθια γνώρισε ακόμη μία ήττα, αυτή τη φορά εκτός έδρας από την Βαγιαδολίδ. Το παιχνίδι μάλιστα κρίθηκε με γκολ στο 90’. Συνέπεια της ήττας ήταν η απόλυση του Τζενάρο Γκατούζο από την τεχνική ηγεσία.

Για τον αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» θα βρίσκεται στον πάγκο, ο Βόρο Γκονζάλεθ, μέχρι πρότινος βοηθός του Γκατούζο στον πάγκο του συλλόγου, μέχρις ότου βρεθεί και ο αντικαταστάτης του Ιταλού προπονητή.


Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια: Στατιστικά & Προϊστορία 02/02/2023

  • Οι επισκέψεις της Βαλένθια στη Μαδρίτη για τους αγώνες με τη Ρεάλ πρέπει να είναι μία πολύ δυσάρεστη για την ομάδα.
  • Κι αυτό διότι σε σύνολο 87 αγώνων που έχει δώσει εκεί, έχει μόλις 9 νίκες και 14 ισοπαλίες. Αντίθετα μετράει 64 ήττες, δηλαδή ηττάται σε ένα ποσοστό 74% των αγώνων που έχει δώσει στην πρωτεύουσα.
  • Ενδεικτικό της τρομερής προϊστορίας που έχει η Ρεάλ στους εντός έδρας αγώνες με τη Βαλένθια είναι ότι τρέχει ένα αήττητο σερί 14 αγώνων. Σε αυτούς μετράει 9 νίκες και 5 ισοπαλίες (9-5-0).
  • Η τελευταία φορά που νίκησε η Βαλένθια μέσα στη Μαδρίτη ήταν τη σεζόν 2007-08, όταν επικράτησε με 3-2 μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».
  • Επιπλέον η Ρεάλ είναι αήττητη στην έδρα της από το Μάρτιο του 2022, όταν ηττήθηκε 4-0 από την Μπαρτσελόνα. Έκτοτε έχουν γίνει 12 παιχνίδια πρωταθλήματος στη Μαδρίτη και η Ρεάλ μετράει οκτώ νίκες και τέσσερις ισοπαλίες (8-4-0).
  • Φέτος έχει δώσει 8 ματς στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και με εξαίρεση το 0-0 με τη Σοσιεδάδ, στα επτά προηγούμενα έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες.
  • Η Βαλένθια έχει παίξει επτά ματς μακριά από την έδρα της. Μετράει μόλις μία νίκη (2-1 επί της Οσασούνα), τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες (1-3-3-).
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της La Liga.

realmadrid valencia4 02022023 novibet


Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια: Προγνωστικά 02/02/2023

Η Ρεάλ ψάχνει την άμεση επιστροφή στις νίκες μετά την ισοπαλία με τη Σοσιεδάδ και το παιχνίδι με τη Βαλένθια είναι κομβικής σημασίας, αφού δεν μπορεί να υπάρξει εκ νέου απώλεια βαθμών, στην προσπάθεια που κάνει για τον τίτλο. Επιπλέον η Βαλένθια είναι σε κάκιστη κατάσταση και ψάχνει το νέο προπονητή, μετά την απόλυση του Γκατούζο. Αρέσει ο άσος από ημίχρονο.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ 1/1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10

Ακόμη μία αγορά που αξίζει την προσοχή μας είναι το 2-3 σύνολο γκολ αγώνα, που προκύπτει σε αρκετά παιχνίδια το τελευταίο διάστημα τόσο της Ρεάλ όσο και της Βαλένθια.

Η ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ 2-3 ΣΥΝΟΛΟ ΓΚΟΛ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00

Ο Βινίσιους έχασε πολλές ευκαιρίες με τη Σοσιεδάδ και τώρα θα προσπαθήσει να εξιλεωθεί. Λογικά θα βρει δίχτυα κόντρα στη Βαλένθια.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΒΙΝΙΣΙΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ρεάλ Μαδρίτης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 02/02/2023

Γνωστά είναι τα προβλήματα για τη Ρεάλ Μαδρίτης εν όψει και της αναμέτρησης με τη Βαλένθια την Πέμπτη το βράδυ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Ο αμυντικός Μεντί θα μείνει εκτός για περίπου δύο μήνες και φυσικά δεν μπορεί να ενισχύσει την ομάδα του, κόντρα στη Βαλένθια. Το ίδιο και ο μέσος Βάσκεθ.

Αντιθέτως, επιστρέφουν στις υποχρεώσεις τους, οι αμυντικοί Αλάμπα, Καρβαχάλ και ο μέσος Τσουαμενί.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά – Νάτσο, Μιλιτάο, Ρίντιγκερ, Αλάμπα – Κρος, Καμαβινγκά, Μόντριτς– Βινίσιους, Βαλβέρδε, Μπενζεμά.

realmadrid valencia5 02022023 novibet


Βαλένθια: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 02/02/2023

Δεδομένα είναι και τα προβλήματα της Βαλένθια για τον αγώνα με τη Ρεάλ. Τρεις είναι οι απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει ο Βόρο Γκονζάλεθ και είναι γνωστές.

Εκτός είναι ο τερματοφύλακας Ντομένεκ, ο αμυντικός Τιερί Κορέια και ο μέσος Νίκο Γκονζάλεθ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μαμαρντασβίλι – Φουλκιέ, Κομέρτ, Ντιακαμπί, Γκαγιά – Μούσα, Γκιγιαμόν, Μορίμπα – Κλάιφερτ, Καβάνι, Λίνο.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ