el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά, Ανάλυση 02/03/2023

Το κορυφαίο ντέρμπι του πλανήτη ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα κλέβει την παράσταση  την Τετάρτη το βράδυ (22:00) στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ισπανίας!

Οι δύο ομάδες στο τρίτο φετινό «El Clasico» θέλουν ενόψει και της ρεβάνς να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Copa Del Rey.

Με 800+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα, το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Copa Del Rey.

 


Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση, Παρουσίαση 02/03/2023

Ένα «El Clasico» πάντα επιφυλάσσει συγκινήσεις και οι δύο ομάδες στο «Santiago Bernabeu» υπόσχονται ένα μεγάλο παιχνίδι με το διακύβευμα να είναι το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

Θα ακολουθήσει ρεβάνς στη Βαρκελώνη στις 5 Απριλίου, ενώ στον άλλο ημιτελικό Οσασούνα και Αθλέτικ Μπιλμπάο διεκδικού το δεύτερο εισιτήριο του τελικού.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο «Santiago Bernabeu» θέλει από το πρώτο παιχνίδι να γίνει το αφεντικό για την πρόκριση στον τελικό. Η «βασίλισσα» με δεδομένο ότι στο ισπανικό πρωτάθλημα βρίσκεται στο -7 από την κορυφή της βαθμολογίας στοχεύει στην κατάκτηση ενός εγχώριου τίτλου.

Παράλληλα, με δεδομένο ότι απέναντί της έχει τη μεγάλη της αντίπαλο οι παίκτες του Κάρλος Αντσελότι θέλουν και για λόγους γοήτρου να «πληγώσουν» τους Καταλανούς.

Οι Μαδριλένοι στη φάση των «16» απέκλεισαν τη Βιγιαρεάλ (2-3) και στα προημιτελικά την Ατλέτικο με 3-1 στην παράταση (1-1 κ.α.).

Τα τελευταία δείγματα γραφής της Ρεάλ άφησαν ανάμεικτα συναισθήματα πάνω στο τερέν. Την εντυπωσιακή νίκη με 5-2 μέσα στο Άνφιλντ για τη φάση των «16» του Champions League διαδέχθηκε η ισοπαλία (1-1) στη LaLiga στο ντέρμπι της Μαδρίτης με την Ατλέτικο.

Στην Μπαρτσελόνα βρίσκονται σε κρίσιμο σταυροδρόμι και πλέον βασικός στόχος είναι να διεκδικήσουν το «νταμπλ» στην Ισπανία. Οι Καταλανοί στη LaLiga οδηγούν την κούρσα στην κορυφή της βαθμολογίας στο +7 από τη Ρεάλ, αλλά δείχνουν να βρίσκονται σε μίνι αγωνιστική κρίση.

Ο αποκλεισμός από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους «32» του Europa League και ή ήττα από την Αλμερία με 1-0 στο ισπανικό πρωτάθλημα έφερε «γκρίνια».

Στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής η Μπάρτσα μετά από 20 σερί παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις δεν κατάφερε να σκοράρει. Αναμφισβήτητα η απουσία του Λεβαντόφσκι έχει δέσει τα χέρια του Τσάβι.

Ο Πολωνός στράικερ που φέτος μετράει 25 γκολ σε 31 συμμετοχές δεν θα αγωνιστεί στο «El Clasico» και μαζί με τις απουσίες των Πέδρι, Ντεμπελέ το επιθετικό πρόβλημα αυξάνεται.

«Με την Αλμερία κάναμε το χειρότερο παιχνίδι της σεζόν. Πρέπει να διορθώσουμε αρκετά πράγματα, αφού μας περιμένει το μεγάλο ντέρμπι με τη Ρεάλ», υποστήριξε ο Τσάβι.

Οι Καταλανοί στη φάση των «16» του Copa Del Rey την Θεούτα με σκορ 0-5 και στα προημιτελικά νίκησαν 1-0 τη Ρεάλ Σοσιεδάδ με σκόρερ τον Ντεμπελέ.


Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Στατιστικά, Προϊστορία 02/03/2023

  • Φέτος οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί ήδη δύο φορές. Στη LaLiga στο «Santiago Bernabeu» η Ρεάλ επικράτησε με σκορ 3-1, ενώ στον τελικό του Σούπερ Καπ η Μπάρτσελόνα επικράτησε με το ίδιο σκορ σε ματς που έγινε στη Σαουδική Αραβία.
  • Η Μπαρτσελόνα διαθέτει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα της Ισπανίας, αφού σε 23 αγωνιστικές έχει δεχθεί μόλις 8 τέρματα.
  • Η Μπαρτσελόνα επί ισπανικού εδάφους έτρεχε αηττητο σερί 18 παιχνιδιών κι αυτό σταμάτησε την περασμένη Κυριακή στην έδρα της Αλμερία. Οι Καταλανοί στην Ισπανία είχαν να ηττηθούν από το ντέρμπι με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη στις 16 Οκτωβρίου.
  •  13 Over και 10 Under μετράει η Ρεάλ σε 23 αγωνιστικές στη La Liga, ενώ η Μπαρτσελόνα έχει 11 Over και 12 Under.
  • Στα τελευταία 10 «El Clasico» ανεξαρτήτως διοργάνωσης και έδρας μετράμε 7 Over και μόλις 3 Under.
  • Από το 2019 σε 10 ντέρμπι η Μπαρτσελόνα μετράει 3 νίκες, η Ρεάλ 5 επιτυχίες, ενώ 2 ματς σταμάτησαν στην ισοπαλία.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία στη LaLiga. 

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά 02/03/2023

Μεγάλο παιχνίδι στη Μαδρίτη ανάμεσα σε δύο μεγαθήρια που θέλουν τη νίκη με στοχο την προκριση στον τελικο αλλά και για λόγους γοήτρου. Για το «El Clasico» στο Copa Del Rey επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Η Μπαρτσελόνα έχει κομβικές απουσίες με σημαντικότερη αυτή του Λεβαντόφσκι στην επίθεση. Παράλληλα, η Ρεάλ τη δεδομένη χρονική στιγμή δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερο φεγγάρι σε σχέση με τους Καταλανούς.

ΝΙΚΗ ΡΕΑΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.03 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Βινίσιους βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και θα δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα της Μπάρτσα.

ανυτιμε σκορερ βινισιουσ σε αποδοση 3.00 στη novibet

Στα ειδικά στοιχήματα οι επιλογές είναι αμέτρητες και σε δελεαστικές αποδόσεις. Τα δύο τελευταία ντέρμπι έχουν λήξει με σκορ 3-1, όμως το επιθετικό πρόβλημα της Μπάρτσα μας κάνει να κοιτάξουμε προς διαφορετική κατεύθυνση.

 1-0, 2-0, 3-0 ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.50 

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ρεάλ Μαδρίτης: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 02/03/2023

Ο Κάρλος Αντσελότι βλέπει ότι η ομάδα του ανεβάζει ρυθμούς. Το απουσιολόγιο είναι σχεδόν «λευκό» αφού οι απουσίες των Μεντί και Αλάμπα ταλαιπωρουν το τελευταίο διάστημα τους Μαδριλένους.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Ρίντιγκερ, Νάτσο – Τσουαμενί, Μόντριτς, Κρος- Βαλβέρδε, Βινίσιους, Μπενζεμά.

Μπαρτσελόνα: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 02/03/2023

Ο Τσάβι οφείλει να βρει λύσει στην επιθετική γραμμή. Ο Λεβαντόφσκι είναι τραυματίας και θα χάσει το «El Clasico» στο Copa Del Rey. «Νοκ άουτ» είναι και οι Πέδρι, Ντεμπελέ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τερ Στέγκεν – Κουντέ, Αραούχο, Κρίστενσεν, Μπαλντέ – Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ, Σέρζι Ρομπέρτο – Ραφίνια, Γκάβι, Φεράν Τόρες.

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ