el
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Ρεάλ – Οσασούνα: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 06/05/2023

Ώρα τίτλου στην Ισπανία! Ρεάλ Μαδρίτης και Οσασούνα διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο μεγάλο τελικό του Copa Del Rey (23:00) και η αναμέτρηση χαρακτηρίζεται από το παραδοσιακό κλισέ του ισχυρού φαβορί και του φιλόδοξου αουτσάιντερ.

Η «Βασίλισσα» έχει φυσικά τον πρώτο λόγο και η ποιότητά της δεν αμφισβητείται, έστω και αν η παρουσία της στο ισπανικό πρωτάθλημα δεν «ακούμπησε» στα αγωνιστικά της στάνταρ. Στην άλλη μεριά, η Οσασούνα είναι ήδη πετυχημένη με την δεύτερη ever παρουσία της στον τελικό του Κυπέλλου, όμως σίγουρα θα παλέψει για την κούπα χωρίς άγχος.

Για το σπουδαίο ματς στο «Εστάντιο Καρτούχα» της Σεβίλλης ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 1000+ αγορές στη Novibet ο τελικός στο Κύπελλο Ισπανίας γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

 


Ρεάλ Μαδρίτης – Οσασούνα: Ανάλυση, Παρουσίαση 06/05/2023

Φτάνοντας σιγά – σιγά προς το τέλος μίας εκπληκτικής εποχής, η Ρεάλ είδε τα σημάδια του χρόνου και την έλλειψη ποιοτικών λύσεων από τον πάγκο να της στερούν τη μάχη με την Μπαρτσελόνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι «Μπλαουγκράνα» βρίσκονται αγκαλιά με την κούπα μετά την πρόσφατη ήττα των Μαδριλένων από την Ρεάλ Σοσιεδάδ και η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έχει «κυκλώσει» το Κύπελλο Ισπανίας και, φυσικά, το Τσάμπιονς Λιγκ.

Για να φτάσει μέχρι εδώ και για να διεκδικήσει το 20ο τρόπαιο της ιστορίας της, η Ρέαλ απέκλεισε στα ημιτελικά την Μπαρτσελόνα με το εμφατικό 4-0 στο Καμπ Νου, ενώ νωρίτερα ξεπέρασε τα εμπόδια των Ατλέτικο Μαδρίτης, Βιγιαρεάλ και Κασερένο.

Λίγο πριν τον τελικό και τις μάχες με την Μάντσεστερ Σίτι για το Τσάμπιονς Λιγκ, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είδε την Ατλέτικο Μαδρίτης να την προσπερνά και πλέον είναι ορατός να χαθεί και η 2η θέση στο πρωτάθλημα. Είναι χαρακτηριστικό πως η Ρεάλ έχασε στα δύο από τα τρία τελευταία παιχνίδια της στη La Liga (2-0 από Ρεάλ Σοσιεδάδ και 4-2 από Τζιρόνα) και το ματς τίτλου με την Οσασούνα αποτελεί ευκαιρία για μήνυμα και, φυσικά, για την επιστροφή στα χαμόγελα. Άλλωστε θα είναι πολύ βαρύ για τη Ρεάλ να ολοκληρώσει τη σεζόν χωρίς τίτλο, την ώρα που αρκετές φήμες έχουν ως σίγουρη την έξοδο του Κάρλο Αντσελότι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ιταλός τεχνικός υπολογίζει κανονικά στους Λούκα Μόντριτς και Νταβίντ Αλάμπα, που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών το προηγούμενο διάστημα, όμως εκτός μάχης παραμένει ο Φερλάν Μεντί. Έτσι, ο Εντουάρντο Καμαβινγκά θα μείνει στο αριστερό άκρο της άμυνας.

real osasuna prognostika novibet

Στην άλλη μεριά, η εξαιρετική φέτος Οσασούνα έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με την παρουσία της στον δεύτερο τελικό Κυπέλλου της ιστορίας της. Η πορεία στο πρωτάθλημα ήταν εντυπωσιακή για μία ομάδα χωρίς μεγάλο μπάτζετ και με ελάχιστες ποιοτικές λύσεις και, φυσικά, το ίδιο ισχύει για την παρουσία της στο Copa Del Rey.

Οι παίκτες του Γιακόμπα Αρασάτε απέκλεισαν την Αθλέτικ Μπιλμπάο στα ημιτελικά με συνολικό σκορ 2-1 και νωρίτερα ξεπέρασαν τις Σεβίλλη, Μπέτις, Ταραγόνα, Φουέντες και Αρνέδο.

«Σίγουρα το Copa Del Rey σημαίνει πιο πολλά για εμάς σε σχέση με ό,τι ισχύει για τη Ρεάλ», είπε ο Αρασάτε σχετικά με τον μεγάλο τελικό, προτού προσθέσει: «Δεν το έχουμε κατακτήσει ποτέ. Αυτοί το έχουν πετύχει τόσες φορές, οπότε ναι, υπάρχει μία μικρή διαφορά».

Ο τεχνικός της Οσασούνα θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Νταβίντ Γκαρσία και Νάτσο Βιδάλ, ενώ επιστρέφει και ο Γιον Μονκαγιόλα, ο οποίος εξέτισε ποινή στο πρόσφατο ματς με την Μπαρτσελόνα.

 


Ρεάλ – Οσασούνα: Στατιστικά, Προϊστορία 06/05/2023

  • Η Ρέαλ θα διεκδικήσει το 20ο τρόπαιο της ιστορίας της, ενώ ο πρώτος τελικός της καταγράφηκε το 1903!
  • Η Οσασούνα θα παίξει για δεύτερη φορά σε τελικό. Την πρώτη, το 2005, έχασε από τη Ρεάλ Μπέτις με 2-1 στη παράταση.
  • Η Οσασούνα έχει κάτι παραπάνω από… τίμια συγκομιδή στα προηγούμενα ματς με την Ρεάλ. Για την ακρίβεια, οι Βάσκοι μετρούν τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους με τους Μαδριλένους.
  • Τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια τους έμειναν στο No Goal.
  • H τελευταία νίκη της Οσασούνα επί της Ρεάλ καταγράφηκε πριν 12 χρόνια, το 2011 (1-0). Από τότε και σε 18 ματς, η «Βασίλισσα» μετρά 13 νίκες, ενώ 5 ματς έληξαν ισόπαλα.
  • Η Οσασούνα «τρέχει» σερί τριών αγώνων με Under 2,5 γκολ και No Goal.
  • Πέντε από τα εφτά τελευταία παιχνίδια της Ρεάλ έληξαν με 2-0. Τα τέσσερα ήταν υπέρ της.
  • Ο έμπειρος Κίκε Γκαρσία της Οσασούνα είναι στην κορυφή της λίστας με τους καλύτερους σκόρερ φέτος στο Copa Del Rey έχοντας 5 γκολ. Λίγο πιο πίσω του βρίσκεται ο Καρίμ Μπενζεμά με 4 γκολ.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


Ρεάλ – Οσασούνα: Προγνωστικά 06/05/2023

Ο μεγάλος τελικός στο Copa Del Rey θα είναι σίγουρα συναρπαστικός, όμως είναι ξεκάθαρο ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει την ταμπέλα του ακλόνητου φαβορί. Η Οσασούνα θα παλέψει ως ένα φιλόδοξο αουτσάιντερ, που είναι ήδη ικανοποιημένο με την παρουσία του στο σπουδαίο ματς.

Για την αναμέτρηση στη Σεβίλλη επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.95 ΣΤΗ NOVIBET

Η Ρεάλ είναι φυσικά το μεγάλο φαβορί για τη νίκη και για την κατάκτηση του τροπαίου, όμως η Οσασούνα μπορεί να την πιέσει και να βρει ένα γκολ, παίζοντας χωρίς άγχος και «χτυπώντας» στα αμυντικά κενά που παρουσιάζει αρκετά συχνά η «Βασίλισσα».

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΒΙΝΙΣΙΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.00 ΣΤΗ NOVIBET

Λίγες ώρες αφού οριστικοποίησε πως θα έχει για δεύτερη σερί χρονιά 20+ γκολ και 20+ ασίστ, ο Βινίσιους θα πάρει πάνω του αρκετές προσπάθειες και θα είναι σίγουρα πηγή κινδύνων για την άμυνα της Οσασούνα.

real osasuna prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ρεάλ – Οσασούνα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


Ρεάλ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 06/05/2023

Οι Μόντριτς και Αλάμπα θα παίξουν έστω και αν δεν βρίσκονται στο 100% της σωματικής τους κατάστασης, ενώ ο Καμαβινγκά θα μείνει αριστερά καλύπτοντας το κενό του Μεντί. Από εκεί και πέρα, θα δούμε την… κλασική Ρεάλ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Καμαβινγκά – Κρόος, Μόντριτς, Βαλβέρδε – Ροντρίγκο, Μπενζεμά, Βινίσιους

real osasuna prognostika novibet


Οσασούνα: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 06/05/2023

Αφού πήραν ανάσες, οι Γκαρσία, Κρουζ, Ερνάντες και Γκόμες θα επιστέψουν στην αρχική ενδεκάδα της Οσασούνα, όπως φυσικά και ο Μονκάγιολα, που εξέτισε την τιμωρία του.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ερέρα – Μονκάγιολα, Αριντάνε, Γκαρσία, Κρουζ – Τόρο, Γκόμες, Γκαρσία – Ορόθ, Κίκε Γκαρσία, Εζαλζούλι

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ