el
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ρεάλ – Παρτιζάν: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 25/04/2023

Τα πλέι-οφ της Euroleague ξεκινούν με ματσάρες και μία μεγάλη μάχη ανάμεσα σε δύο μεγαθήρια του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Η Ρεάλ υποδέχεται την Παρτιζάν (21:45) στο Game 1 μίας σειράς που μοιάζει ισορροπημένη και αμφίρροπη και που σίγουρα θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

Για το μεγάλο ματς στη Μαδρίτη ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στην Ισπανία γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!

 


Ρεάλ – Παρτιζάν: Ανάλυση, Παρουσίαση 24/04

Μετά από μία εξαιρετική – σε γενικές γραμμές – Regular Season (23-11), η Ρεάλ τερμάτισε στην 3η θέση και η τύχη μάλλον της γύρισε την πλάτη σχετικά με τον αντίπαλό της στα πλέι-οφ της Euroleague.

Μετά τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών – θρίλερ, οι Μαδριλένοι καλούνται να αντιμετωπίσουν την ομάδα που ήθελαν να αποφύγουν και οι τέσσερις ομάδες που τερμάτισαν με πλεονέκτημα έδρας. Η Παρτιζάν είναι ένας δύσκολος αντίπαλος για την ομάδα του Τσους Ματέο και είναι δεδομένο πως θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για την πρόκριση στο Final Four, όμως στη Ρεάλ διατηρούν την αισιοδοξία τους, γνωρίζοντας ότι έχουν την ποιότητα και τη δυναμική για να πετύχουν τους στόχους τους.

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας: Η Ρεάλ διαθέτει πιθανότατα το πιο «γεμάτο» και πλούσιο ρόστερ στη διοργάνωση και ο Ματέο μπορεί να υπολογίζει σε 13-14 παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Αλμπέρτο Αμπάλδε, παίκτης που πέρσι είχε βασικό ρόλο στους Ισπανούς, έμεινε στο DNP στο τελευταίο ματς της Regular Season κόντρα στη Μακάμπι.

Η Ρεάλ θα περιμένει σίγουρα πολλά από τους Ντζανάν Μούσα (15,5 πόντοι, 16,6 στο PIR, 59,3% εντός πεδιάς), Γκάμπριελ Ντεκ (11,9 πόντοι, 15,4 στο PIR), Μάριο Χεζόνια (10,4 πόντοι, 46,8% από το τρίποντο), Έντι Ταβάρες (10,3 πόντοι, 6,5 ριμπάουντ, 2,3 τάπες, 67,2% εντός πεδιάς) και Γκερσόν Γιαμπουσέλε (9,8 πόντοι, 4 ριμπάουντ), ενώ, φυσικά, ο Ματέο υπολογίζει και στις «παλιοσειρές» Σέρχιο Γιουλ, Ρούντι Φερνάντες, Σέρχιο Ροντρίγκες και Φαμπιάν Κοζέρ. Σημαντικό ρόλο έχουν επίσης παίκτες όπως ο Άνταμ Χάνγκα και ο Βενσάν Πουαριέ, οπότε εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως η Ρεάλ μπορεί να προσαρμοστεί και να κυριαρχήσει κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

«Δεν θα μπορούσα να έχω μεγαλύτερο κίνητρο»: Μία ατάκα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι αρκετή  για να δείξει το κλίμα και τη διάθεση στην πλευρά της Παρτιζάν. Οι Σέρβοι επέστρεψαν με κρότο στην Euroleague και μετά από μία πολύ καλή παρουσία στη Regular Season (20-14) ετοιμάζονται να δώσουν μάχη με τη Ρεάλ για μία θέση στο Final Four.

Η Παρτιζάν ξεκίνησε  τη χρονιά με 9 ήττες σε 13 ματς, όμως στη συνέχεια ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και ήταν σχεδόν απολαυστική στο δεύτερο μισό της σεζόν. Η «καυτή» της έδρα έγινε κάστρο και αποθεώθηκε απ’όλη την Ευρώπη, οι Κέβιν Πάντερ (15,5 πόντοι, 50,2% στα δίποντα, 41,&% στα τρίποντα, 90,6% στις βολές), Ντάντε Έξουμ (13,3 πόντοι, 60,5% στα δίποντα, 42,4% στα τρίποντα, 85,9% στις βολές), Ματίας Λεζόρ (12,1 πόντοι, 7,3 ριμπάουντ, 69% στα δίποντα) πραγματοποίησαν εκπληκτική σεζόν με… τρελά ποσοστά ευστοχίας και η Παρτιζάν «φώναξε» ότι έχει δημιουργήσει μία εξαιρετική και καλοδουλεμένη ομάδα.

real partizan prognostika novibet

Ο Ομπράντοβιτς θα δώσει ξανά έμφαση στην καταπληκτική επίθεση που… έπλασε με τα φετινά του εργαλεία και θα επικεντρωθεί στο να περιορίσει τα «όπλα» της Ρεάλ. Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει η μάχη των – δύο κορυφαίων σέντερ της σεζόν-  Λεζόρ και Ταβάρες κάτω από τις ρακέτες, καθώς και η μονομαχία Πάντερ και Μούσα στη περιφέρεια.

 


Ρεάλ – Παρτιζάν: Στατιστικά και Προϊστορία

  • H Ρεάλ τερμάτισε στην 3η θέση της Regular Season, ενώ η Παρτιζάν ήταν 6η.
  • Η καλύτερη άμυνα κόντρα στη καλύτερη επίθεση: Η Παρτιζάν των 85,2 πόντων ανά ματς αντιμετωπίζει τη Ρεάλ που… δάγκωσε την πλειοψηφία των αντιπάλων της φέτος.
  • Οι Μαδριλένοι ήταν πρώτοι σε ριμπάουντ (36,7 ανά ματς), αμυντικά ριμπάουντ (26,7 ανά ματς), τάπες (4,3 ανά ματς) και η Παρτιζάν ήταν πρώτη στις βολές (17,7 μέσο όρο).
  • Σε ατομικό επίπεδο, ξεχώρισαν οι Ματίας Λεζόρ (1ος στα ριμπάουντ με 7,3 μέσο όρο και στα επιθετικά ριμπάουντ με 3,1 ανά ματς) και ο Έντι Ταβάρες (1ος στις τάπες με 2,3 α νά ματς).
  • Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από μία νίκη στη Regular Season: Η Ρεάλ κέρδισε στην Ισπανία με 105-97, ενώ η Παρτιζάν κέρδισε στη Σερβία με 104-90.
  • Η Παρτιζάν μετρά εφτά συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και μόλις μία ήττα στα τελευταία 12 παιχνίδια της.
  • Η Ρεάλ κέρδισε τις Μπανταλόνα και Χιρόνα στο ισπανικό πρωτάθλημα, όμως, νωρίτερα, μέτρησε τρεις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Ο Ταβάρες έχει τουλάχιστον ένα μπλοκ σε έντεκα σερί ματς.
  • Ο Χεζόνια έχει τουλάχιστον ένα εύστοχο τρίποντο σε εφτά συνεχόμενα ματς
  • Ο Λεζόρ έχει 6+ ριμπάουντ στα 11 από τα τελευταία 12 παιχνίδια του.
  • Ο Πάντερ έχει 14+ πόντους στα 12 από τα τελευταία 13 παιχνίδια του.
  • Ο Πάντερ μετρά 45 συνεχόμενες εύστοχες βολές.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


Ρεάλ – Παρτιζάν: Προγνωστικά 25/04/2023

Σπουδαίο ματς στην Ισπανία. Το πρώτο τζάμπολ σε μία άκρως αμφίρροπη σειρά αναμένεται συναρπαστικό και δεν αποκλείεται να δούμε από νωρίς break.

Για το Game 1 επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ (+8,5) ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.73 ΣΤΗ NOVIBET

Η Ρεάλ μπαίνει στη σειρά ως φαβορί, όμως η Παρτιζάν μπορεί να το εκμεταλλευτεί αυτό. Οι Σέρβοι έδειξαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν πως δεν επηρεάζονται από την έδρα του αντιπάλου και σίγουρα δεν είναι υποχρεωμένοι να κερδίσουν, κάτι που αυτόματα θα τους επιτρέψει να παίξουν πιο ελεύθερα.

OVER 166,5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.87 ΣΤΗ NOVIBET

Φύσει επιθετικές και οι δύο ομάδες, δύσκολα θα προσπαθήσουν να μπουν σε αμυντικά καλούπια και να κυνηγήσουν κάτι που δεν είναι κοντά στο DNA τους. Όχι τόσο νωρίς στη σειρά, τουλάχιστον…

real partizan prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ρεάλ – Παρτιζάν έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ