el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ίντερ: Προγνωστικά, Ανάλυση 20/09/2023

Μεγάλο ματς στη χώρα των Βάσκων. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ φιλοξενεί την Ίντερ (22:00) για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε έναν όμιλο που περιλαμβάνει ακόμα τις Μπενφί και Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ.

Οι Ισπανοί θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να βρουν από εκεί ώθηση για τη νίκη, όμως οι Ιταλοί διαθέτουν την ποιότητα, την εμπειρία και το μομέντουμ από την περσινή παρουσία τους στον τελικό της διοργάνωσης για να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο.

Με βάση τα δεδομένα, η πρεμιέρα στον τέταρτο όμιλο του Champions League αναμένεται αμφίρροπη και συναρπαστική.

Για το μεγάλο ματς στο Ανοέτα επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του Champions League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στο Champions League!


Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ίντερ: Παρουσίαση, Ανάλυση 20/09/2023

Προηγήθηκε στο 5ο λεπτό στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, πάλεψε, είχε στιγμές για να πετύχει κάτι καλύτερο, όμως στο τέλος η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχασε από τη Ρεάλ Μαδρίτης (2-1). Αυτό το αποτέλεσμα κράτησε τους Βάσκους στους έξι βαθμούς μετά από πέντε ματς στο πρωτάθλημα, επίδοση που σαφώς δεν ικανοποιεί κανέναν στον σύλλογο.

Η ομάδα του Ιμανόλ Αλγκουαθίλ ξεκίνησε τη σεζόν με τρεις ισοπαλίες (1-1 με Χιρόνα, 1-1 με Θέλτα, 0-0 με Λας Πάλμας), ενώ η μοναδική της νίκη ήρθε με το εντυπωσιακό 5-3 κόντρα στη Γρανάδα.

«Παίξαμε καλά, είχαμε ξεκάθαρο πλάνο και παλέψαμε», είπε ο τεχνικός της Σοσιεδάδ μετά την ήττα από τη Ρέαλ. «Τα τελευταία χρόνια είμαστε συνεπείς και σταθεροί σε αυτό που θέλουμε και σε αυτό που κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Αυτή η ομάδα έχει αποδείξει πως μπορεί να αντιμετωπίσει στα ίσια ομάδες όπως η Ρεάλ και η Ίντερ».

Είναι δεδομένο πως ο Ισπανός τεχνικός παρακολούθησε με… άγχος το Derby Della Madonnina. Η Ίντερ έκανε πλάκα στη Μίλαν και τη διέλυσε με 5-1, δείχνοντας πως φέτος έχει βλέψεις για να πετύχει ακόμα πιο σπουδαία πράγματα από την περσινή, εντυπωσιακή σεζόν.

Ο Μάρκους Τούραμ πέτυχε ένα τρομερό γκολ και συνολικά η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο σε όλους τους τομείς, παίρνοντας παράλληλα μεγάλη ώθηση για την πρεμιέρα της στο φετινό Champions League.

sociedad inter prognostika novibet

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι καταστρώνουν τα πλάνα τους χωρίς τους Φερνάντες, Μερκελάνς, Αντρέ Σίλβα και Ελουστόνδο, ενώ η Ίντερ προετοιμάζεται δίχως προβλήματα με τραυματίες ή τιμωρημένους.

Με βάση τα reports και οι δύο ομάδες θα ξεκινήσουν με τους έντεκα που έπαιξαν ως βασικοί στους αγώνες του πρωταθλήματος, με την υποσημείωση πως ίσως κάνει ντεμπούτο για την Ίντερ ο Μπέντζαμιν Παβάρ.


Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ίντερ: Στατιστικά και Προϊστορία, 20/09/2023

  • Τα δύο μοναδικά παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες διεξήχθησαν το 1979. Οι νίκες μοιράστηκαν, αφού η Ίντερ κέρδισε με 3-0 και στη συνέχεια ηττήθηκε με 2-0 από τη Σοσιεδάδ.
  • Τέσσερα από τα πέντε φετινά επίσημα ματς της Ρεάλ Σοσιεδάδ έληξαν με G/G.
  • Η Ίντερ κέρδισε και στα τέσσερα φετινά επίσημα παιχνίδια της, έχοντας συνολικό σκορ 13-1.
  • Η Ίντερ έχει σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ σε όλες τις αναμετρήσεις της.
  • Η Σοσιεδάδ σκόραρε στα 4 από τα 5 φετινά της παιχνίδια.
  • Στην τρομερή πορεία της πέρσι, η Ίντερ κράτησε ανέπαφη την εστία της σε 8 από τα 13 παιχνίδια της.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ίντερ: Προγνωστικά 20/09/2023

Αμφίρροπο ματς στο Ανοέτα. Η Ίντερ «τσεκάρει» περισσότερα… κουτάκια από τη Σοσιεδάδ (εμπειρία, ποιότητα, φόρμα), όμως ο παράγοντας της έδρας και η πάντα ειδική συνθήκη της πρεμιέρας δίνουν πιθανότητες και στους Βάσκους, οι οποίοι γνωρίζουν πως θα προκριθούν μόνο αν κερδίσουν τα ματς στο σπίτι τους.

Για το ματς στην Ισπανία επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗ ΙΝΤΕΡ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.45 ΣΤΗ NOVIBET

Παρά τις δυσκολίες που θα βρει σίγουρα μπροστά της, η Ίντερ μπορεί να φύγει με το διπλό από το Ανοέτα. Η ομάδα του Ιντζάγκι βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση, διαθέτει ποιότητα και, φυσικά, το know how για να φύγει αλώβητη από τέτοια ματς.

Μ.ΤΟΥΡΑΜ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.50 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Γάλλος φορ πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ στο  ντέρμπι με τη Μίλαν και σίγουρα θα βρει χώρους για να απειλήσει την εστία του Ρεμίρο.

sociedad inter prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ίντερ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ίντερ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα

Η Σοσιεδάδ θα παίξει χωρίς τον Άντρε Σίλβα, κάτι που θα διατηρήσει τον Ογιαρθάμπαλ σε θέση false nine. Από εκεί και πέρα, οι Βάσκοι θα διατηρήσουν την ίδια ενδεκάδα που έπαιξε και στο ματς με την Ρεάλ.

Το ίδιο ισχύει και για την Ίντερ, η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Μοναδικό ερωτηματικό στη θέση του δεξιού στόπερ, αφού ο Παβάρ διεκδικεί στα ίσια την θέση από τον Νταρμιάν. Επίσης, ο Φρατέζι αναμένεται να πάρει θέση στην ενδεκάδα, εξαργυρώνοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα.

Ρεάλ Σοσιεδάδ (4-3-3): Ρεμίρο – Τραορέ, Θουμπελδία, Λε Νορμάν, Τίρνι – Μέντεζ, Θουμπιμέντι, Μερίνο – Κούμπο, Ογιαρθάμπαλ, Μπαρενετσέα

Ίντερ (3-5-2): Ζόμερ – Παβάρ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι – Ντούμφρις, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Φρατέζι, Ντιμάρκο – Τουράμ, Μαρτίνες

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ