el
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ρεάλ – Ουνιόν Βερολίνου: Προγνωστικά, Ανάλυση 20/09/2023

Η Ρεάλ υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου (19:45) στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Για τη σπουδαία αναμέτρηση στη Μαδρίτη ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Champions League χωρίς Ρεάλ φυσικά δε γίνεται, με την πολυνίκη του θεσμού να αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου την πρωτάρα γερμανική ομάδα, που… ζει το όνειρό της, με το πρώτο παιχνίδι της ιστορίας της με «σεντόνι»!

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι της πρεμιέρας του Champions League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στο Champions League!


Ρεάλ Μαδρίτης – Ουνιόν Βερολίνου: Ανάλυση, Παρουσίαση 20/09/2023

Γολιάθ εναντίον Δαυίδ στη Μαδρίτη. Η Ρεάλ των 14 τίτλων και των αμέτρητων αγώνων στο Champions League αντιμετωπίζει την Ουνιόν των μόλις 22 συνολικά ευρωπαϊκών αγώνων, η οποία είναι πρωτοεμφανιζόμενη στους ομίλους της διοργάνωσης.

Η πρεμιέρα του 6ου ομίλου έχει την αναμέτρηση της πολύπειρης ομάδας του Κάρλο Αντσελότι με την πρωτάρα, με τις δύο ομάδες να έχουν ασφαλώς εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους.

Οι «μερένχες» οι οποίοι πέρυσι έφτασαν ως τα ημιτελικά, δεν έχουν άλλο στόχο πέρα από το τρόπαιο όπως κάθε σεζόν, με τη φετινή τους πορεία να αρχίζει απέναντι σε μια «Σταχτοπούτα» που έχει τον ενθουσιασμό και τη διάθεση για τη μεγάλη έκπληξη.

Το ανακαινισμένο Bernabeu θα υποδεχθεί άλλο ένα ματς ομίλων, με τη Ρεάλ να έχει μπει καλά στη σεζόν με 5/5 στο πρωτάθλημα και θαυμαστή αποτελεσματικότητα, με όπλο τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, έναν παίκτη που έλαμψε ως… αντίπαλος της Ουνιόν στην Bundesliga και θέλει να την «πληγώσει» ξανά.

Η ομάδα του Βερολίνου αναμφίβολα θέλει να ζήσει όσο μπορεί καλύτερα το όνειρο του σεντονιού, με το κίνητρο να πολλαπλασιάζεται απέναντι στο μεγαθήριο που λέγεται Ρεάλ, έχοντας κάνει όμως… στραβή εκκίνηση εντός συνόρων. Η πρεμιέρα αναμένεται σε κάθε περίπτωση με ενδιαφέρον.


Ρεάλ Μαδρίτης – Ουνιόν Βερολίνου: Στατιστικά & Προϊστορία 20/09/2023

  • Οι δύο ομάδες βρίσκονται στον 3ο όμιλο, μαζί με Νάπολι και Μπράγκα.
  • Η Ρεάλ συμμετέχει για 28η φορά σε όμιλο της διοργάνωση, κρατώντας το ρεκόρ μαζί με την Μπαρτσελόνα. Αμφότερες έλειψαν για τελευταία φορά τη σεζόν 1996/1997. Μάλιστα οι Μαδριλένοι έχουν 27/27 προκρίσεις στην επόμενη φάση.
  • Για την Ουνιόν αντίστοιχα είναι η πρώτη φορά σε όμιλο.
  • Για πρώτη φορά οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες.
  • Η Ρεάλ έχει 5/5 στη La Liga, ενώ η Ουνιόν έχει 2 νίκες και 2 ήττες στην Bundesliga. Οι Μαδριλένοι την τελευταία αγωνιστική νίκησαν τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (2-1), ενώ οι Βερολινέζοι αντίστοιχα ηττήθηκαν με το ίδιο σκορ από τη Βόλφσμπουργκ.
  • Η Ρεάλ απέναντι σε γερμανικές ομάδες έχει ρεκόρ 37-14-24.
  • Μέχρι την περσινή ήττα από τη Λειψία (3-2) η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είχε αήττητο 13 αγώνων με γερμανικές ομάδες εντός κι εκτός έδρας (9-4-0), ενώ η εντός έδρας από τη Σάλκε το 2015 (3-4) είναι η μοναδική από Γερμανούς στα τελευταία 20 εντός έδρας ματς (15-4-1).
  • Η Ουνιόν έχει δεχθεί γκολ και στα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ 3/4 ήταν με Goal/Goal.
  • Το πανόραμα των ομίλων του Champions League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


Ρεάλ Μαδρίτης – Ουνιόν Βερολίνου: Προγνωστικά 20/09/2023

Η Ρεάλ θέλει να κάνει ιδανική πρεμιέρα στους ομίλους και στη Μαδρίτη έχει το πάνω χέρι απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, πόσω μάλλον την πρωτάρα Ουνιόν. Μπορεί μόλις σε έναν εκ των πέντε αγώνων ως τώρα να έχει προηγηθεί στο ημίχρονο, αλλά αυτή τη φορά θα πράξει διαφορετικά για να μην έχει… μπελάδες.

ΝΙΚΗ ΡΕΑΛ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ κάνει θραύση με 5 γκολ στη La Liga και γι’ αυτόν θα ήταν ιδανικό ντεμπούτο με γκολ στο Champions League με τη Ρεάλ.

ΣΚΟΡΕΡ ΜΠΕΛΙΓΧΑΜ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Ουνιόν Βερολίνου έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ρεάλ Μαδρίτης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 20/09/2023

Οι απουσίες της Ρεάλ στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα είναι δεδομένες εδώ και καιρό (Κουρτουά, Μιλιτάο, Βινίσιους, Γκιουλέρ), ενώ απώλεια των τελευταίων ημερών είναι ο Καρβαχάλ, με τον Καβαμινγκά να αναμένεται βασικός αντί του Κρόος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2): Κέπα – Βάθκεθ, Ρούντιγκερ, Αλάμπα, Γκαρθία – Μόντριτς, Τσουαμενί, Καμαβινγκά – Μπέλιγχαμ – Χοσελού, Ροδρίγο.

Ουνιόν Βερολίνου: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 20/09/2023

Στην γερμανική πλευρά η ομάδα του Ουλς Φίσερ που βλέπει στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League την κορύφωση της 5ετους θητείας του στο Βερολίνο, δεν έχει Κεντίρα, Σέφερ και Ντελ, ενώ σε σχέση με την ήττα από τη Βόλφσμπουργκ επιστρέφει ο Φόλαντ, αλλά θα μείνει στον πάγκο.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ρόνοου – Ντοέκι, Κνόχε, Λέιτε – Γιουράνοβιτς, Λαϊντούνι, Κραλ, Άαρονσον, Γκόσενς – Φοφανά, Μπέρενς.

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ