el
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ρόμα – Φέγενορντ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 20/04/2023

Η Ρόμα υποδέχεται τη Φέγενορντ (22:00) στον επαναληπτικό προημιτελικό του Europa League, μετά το εύθραυστο 1-0 στον πρώτο αγώνα στην Ολλανδία. Για το σπουδαίο παιχνίδι στο «Olimpico» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ένα από τα πλέον «καυτά» ζευγάρια των προημιτελικών του Europa League είναι αυτό ανάμεσα σε Ρόμα και Φέγενορντ, με την υπόθεση πρόκριση να είναι στην κόψη του ξυραφιού.

Η ολλανδική ομάδα μετά το 1-0 στο Ρότερνταμ έχει μικρό προβάδισμα, αλλά σίγουρα τίποτα δεν έχει τελειώσει, ειδικά από τη στιγμή που απέναντι βρίσκεται ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Στη Ρώμη θα κριθούν όλα, με το ζευγάρι του περσινού τελικού στο Conference League να καλείται να λύσει τις διαφορές του για το εισιτήριο που οδηγεί στα ημιτελικά του Europa League.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο ματς στη Ρώμη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το ντέρμπι παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Europa League!

 


Ρόμα – Φέγενορντ: Ανάλυση, Παρουσίαση 20/04/2023

Πέρυσι οι δύο ομάδες διεκδίκησαν το τρόπαιο του Conference League. Φέτος διεκδικούν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Europa League στην «καυτή» ρεβάνς της Ρώμης.

Η Φέγενορντ χάρη στο 1-0 στο «De Kuip» του Ρότερνταμ έχει ελαφρύ προβάδισμα, ωστόσο ο επαναληπτικός στο «Olimpico» αναμένεται συγκλονιστικός, καθώς η Ρόμα δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει την υπόθεση πρόκριση να… γλιστρήσει έτσι απλά.

Εξάλλου ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει μακρά προϊστορία σε νοκ άουτ παιχνίδια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα να διαχειρίζεται αντίστοιχα παιχνίδια.

Οι δύο αντίπαλοι, οι οποίοι πέρυσι μονομάχησαν για ευρωπαϊκό τίτλο, έχουν στόχο και φέτος να φτάσουν ως το τέλος, αλλά ένας εξ αυτών θα χρειαστεί να αποχαιρετήσει πρόωρα το όνειρο.

Το ένα γκολ της διαφοράς έχει διαμορφώσει κατάσταση που βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί, με τη Ρόμα να καλείται να επαναλάβει ό,τι έκανε στα Playoffs με την Σάλτζμπουργκ, ενώ η Φέγενορντ να διατηρήσει την εξαιρετική παράδοση που έχει όταν έχει επικρατήσει στον πρώτο αγώνα εντός έδρας, καθώς μετρά 22/27 προκρίσεις.

 


Ρόμα – Φέγενορντ: Στατιστικά & Προϊστορία 20/04/2023

  • Στον πρώτο προημιτελικό η Φέγενορντ επικράτησε με 1-0 στο «De Kuip».
  • Οι δύο ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες στον περσινό τελικό του Conference League στα Τίρανα, όπου είχε επικρατήσει η Ρόμα (1-0).
  • Επίσης είχαν τεθεί αντιμέτωπες στους «32» του Europa League το 2015, με τη Ρόμα να προκρίνεται χάρη στο 1-2 στην Ολλανδία, μετά το 1-1 στη Ρώμη.
  • Η Ρόμα έχει 5 νίκες, 4 ισοπαλίες, 2 ήττες απέναντι σε ομάδες από την Ολλανδία.
  • Η Φέγενορντ μετρά 6 νίκες, 4 ισοπαλίες, 7 ήττες κόντρα σε ομάδες από την Ιταλία.
  • Η Ρόμα προέρχεται από νίκη επί της Ουντινέζε (3-0) για το πρωτάθλημα.
  • Με το ίδιο σκορ νίκησε η Φέγενορντ την Καμπούρ για το πρωτάθλημα.
  • Στα τελευταία 25 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις η Φέγενορντ έχει μόλις μία ήττα, από τον Άγιαξ (1-2) στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ολλανδίας.
  • Έξι συνεχόμενα παιχνίδια με No Goal έχει η Ρόμα, η οποία είχε G/G για τελευταία φορά στην ήττα από τη Σασουόλο (3-4) για τη Serie A.
  • Φέτος είναι η δεύτερη παρουσία της Ρόμα στα προημιτελικά του Europa League. Η προηγούμενη ήταν το 2021, όταν είχε αποκλείσει τον Άγιαξ (2-1, 1-1).
  • Συνολικά σε 14 παρουσίες σε προημιτελικά όλων των διοργανώσεων της UEFA, οι Ρωμαίοι μετρούν 6 προκρίσεις και 8 αποκλεισμούς.
  • Στο «Olimpico» η Ρόμα μετρά αήττητο 8 αγώνων σε νοκ άουτ φάση, με 7 νίκες, μία ισοπαλία. Μάλιστα 4/5 τελευταίες νίκες της ήταν με διαφορά 2 γκολ και άνω.
  • Ήδη φέτος η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έχει ανατρέψει ήττα στον πρώτο αγώνα, καθώς στα Playoffs νίκησε 2-0 την Σάλτζμπουργκ για να προκριθεί παρά την ήττα με 1-0 στον πρώτο αγώνα.
  • Συνολικά σε 26 περιπτώσεις εκτός έδρας ήττας στον πρώτο αγώνα, η Ρόμα έχει 10 προκρίσεις, 16 αποκλεισμούς.
  • Η Φέγενορντ βρίσκεται για πρώτη φορά σε προημιτελικά του Europa League μετά το 2002, όταν είχε κατακτήσει τη διοργάνωση, τότε Κύπελλο UEFA. Σε 12 περιπτώσεις προημιτελικών σε όλες τις διοργανώσεις, μετρά 8 προκρίσεις, 4 αποκλεισμούς.
  • Σε 27 περιπτώσεις νίκης στον πρώτο εντός έδρας αγώνα στις διοργανώσεις της UEFA, η Φέγενορντ έχει 22 προκρίσεις.
  • Η Ρόμα σε 4 περιπτώσεις διαδικασίας πέναλτι στις διοργανώσεις της UEFA έχει μία νίκη και 3 ήττες.
  • Η Φέγενορντ αντίστοιχα έχει 2/2 σε διαδικασία πέναλτι.
  • Η βαθμολογία της Serie A
  • H βαθμολογία της Eredivisie
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


Ρόμα – Φέγενορντ: Προγνωστικά 20/04/2023

Αγώνας για γερά νεύρα αναμένεται στη Ρώμη, καθώς το 1-0 της Φέγενορντ στον πρώτο προημιτελικό είναι εύθραυστο. Αμφότερες οι ομάδες θα είναι προσεκτικές στη διαχείριση και είναι πιθανό η πρόκριση να κριθεί έπειτα από παράταση ή πέναλτι.

ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 5.10 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ειδικός σε διαχείριση νοκ άουτ αγώνων και ήδη έχει οδηγήσει τη Ρόμα στον πρώτο διεθνή της τίτλο, το περσινό Conference League.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος είναι ο μόνος τροπαιούχος στο Europa League (το 2017 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) εξ αυτών που συνεχίζουν στη διοργάνωση, από μόνος του είναι λόγος για να δοθεί ο πρώτος λόγος πρόκρισης στην ομάδα του.

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΡΟΜΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.30 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ρόμα – Φέγενορντ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


Ρόμα: Απουσίες & Ενδεκάδα 20/04/2023

Ο Ζοσέ Μουρίνιο στερήθηκε τον Πάουλο Ντιμπάλα στον αγώνα πρωταθλήματος με την Ουντινέζε, αλλά ο Αργεντινός δεν γίνεται να χάσει τη μεγάλη ρεβάνς της Ρώμης, επιστρέφοντας στο αρχικό σχήμα, όπως και οι Μάτιτς και Ιμπάνιεθ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Πατρίτσιο – Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπάνιεθ – Ζαλέφσκι, Μάτιτς, Βαϊνάλντουμ, Σπινατσόλα – Πελεγκρίνι, Ντιμπάλα – Έιμπραχαμ.

Φέγενορντ: Απουσίες & Ενδεκάδα 20/04/2023

Η επιστροφή του βασικού τερματοφύλακα Τζάστιν Μπίλοου είναι το καλύτερο νέο για την ομάδα του Άρνε Σλοτ, ο οποίος προβληματίζεται ουσιαστικά όσον αφορά την 11άδα μόνο για το δεξί άκρο της επίθεσης, με τον Γιάχανμπακς να έχει προβάδισμα έναντι του Παϊξάο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπίλοου – Γκερτρουίντα, Τράουνερ, Χάνκο, Χάρτμαν – Κοκτσού, Βίφερ, Σιμάνσκι – Γιάχανμπακς, Χιμένεζ, Ιντρίσι.

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ