el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ρόμα – Ίντερ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 06/05/2023

Η Ρόμα φιλοξενεί την Ίντερ (19:00) σε μία καθοριστική αναμέτρηση για τη μάχη του Champions League, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Serie A. Για το σπουδαίο παιχνίδι στο «Olimpico» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η μάχη της τετράδας στη Serie A κορυφώνεται και στην τελική ευθεία κάθε αποτέλεσμα μετράει, πόσω μάλλον στα ντέρμπι ανάμεσα στους διεκδικητές.

Ρόμα και Ίντερ συνεχίζουν στην κούρσα για την είσοδο στην τετράδα, με τους «νερατζούρι» να έχουν προβάδισμα δύο βαθμών, τόσο απέναντι στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, όσο και στις ισόβαθμες Μίλαν και Αταλάντα και το ντέρμπι στη Ρώμη μπορεί να αποβεί καθοριστικό.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στο «Olimpico» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Serie A!

 


Ρόμα – Ίντερ: Ανάλυση, Παρουσίαση 06/05/2023

Στο «Olimpico» θα γίνει μία από τις πλέον σημαντικές «ζαριές» στη μάχη για την είσοδο στην προνομιούχο τετράδα που οδηγεί στο Champions League.

Η Ίντερ που ευνοήθηκε από τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής, χάρη στο επιβλητικό πέρασμα από τη Βερόνα, αποσπάστηκε δύο βαθμούς από Ρόμα, Μίλαν και Αταλάντα, ωστόσο καλείται να διαφυλάξει αυτό το προβάδισμα ενόψει της επίσκεψης στη Ρώμη.

Η κατάσταση στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη είναι ρευστή και καθώς απομένουν λίγες (μετρημένες στα δάχτυλα) αγωνιστικές ως το τέλος, το ντέρμπι στο «Olimpico» μπορεί να αποβεί καθοριστικό.

Σε περίπτωση «διπλού» η Ίντερ θα κάνει πολύ σπουδαίο βήμα τετράδας, ενώ η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο θέλει μόνο «τρίποντο» για να προσπεράσει και να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για τα «αστέρια».

Ωστόσο και οι δύο αντίπαλοι έχουν το μυαλό τους και στα μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια που ακολουθούν λίγα 24ωρα αργότερα. Η Ίντερ αντιμετωπίζει τη Μίλαν στον πρώτο ημιτελικό του Champions League, ενώ η Ρόμα την Λεβερκούζεν για τα ημιτελικά του Europa League.

Πολύ μεγάλα παιχνίδια, όμως προηγείται το μεταξύ τους ντέρμπι που έχει κι αυτό… ευρωπαϊκό άρωμα και στόχο.

 


Ρόμα – Ίντερ: Στατιστικά & Προϊστορία 06/05/2023

  • Η Ρόμα βρίσκεται στην 7η θέση της κατάταξης με 58 βαθμούς.
  • Η Ίντερ βρίσκεται στην 4η θέση της κατάταξης με 60 βαθμούς.
  • Στον πρώτο γύρο η Ρόμα είχε νικήσει στο Μιλάνο (1-2).
  • Αυτή ήταν η πρώτη νίκη των Ρωμαίων επί της Ίντερ έπειτα από 11 αγώνες όπου αγνοούσε το «τρίποντο» απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο. Αξίζει να σημειωθεί πως σε αυτή τη ενδεκάδα αγώνων έπειτα από το 1-3 της Ίντερ το 2017 προέκυψαν 6 συνεχόμενες ισοπαλίες και στις δύο έδρες, ενώ η Ίντερ στη συνέχεια είχε καρέ νικών.
  • Η Ίντερ είναι αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια στην έδρα της Ρόμα, με 2 νίκες και 2 ισοπαλίες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-2). Τελευταία νίκη της Ρόμα ήταν το 2-1 το 2016.
  • Η Ρόμα προέρχεται από 4 συνεχόμενα Goal/Goal σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ είχαν προηγηθεί 6 αγώνες με No Goal.
  • Στα πέντε τελευταία παιχνίδια η Ρόμα σκόραρε σε καθένα εξ αυτών.
  • Τέσσερις σερί νίκες έχει η Ίντερ σε πρωτάθλημα και κύπελλο και μόλις μία ήττα στα τελευταία 9 παιχνίδια.
  • Την προηγούμενη αγωνιστική η Ρόμα έμεινε στο 1-1 με την Μόντσα, ενώ η Ίντερ συνέτριψε την Ελλάς Βερόνα (0-6).
  • Η βαθμολογία της Serie A
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


Ρόμα – Ίντερ: Προγνωστικά 06/05/2023

Πολύ κρίσιμο ντέρμπι στη Ρώμη όσον αφορά την τετράδα, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε απόσταση μόλις δύο βαθμών (60 και 58 αντίστοιχα). Το παιχνίδι αναμένεται κλειστό, με Ρόμα και Ίντερ να έχουν μπροστά τους και μεγάλους ημιτελικούς στην Ευρώπη. Το Goal-Goal είναι στον ορίζοντα. Εξάλλου η Ρόμα έχει 4/4 στα τελευταία παιχνίδια και θα κυνηγήσει το γκολ, ενώ η Ίντερ είναι επίσης παραγωγική.

GOAL-GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.87 ΣΤΗ NOVIBET

Ένα πιο τολμηρό ποντάρισμα θα ήταν σε αυτό το πλαίσιο να σκοράρει η μία ομάδα και η έτερη να απαντήσει.

ΣΚΟΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 1-1

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ρόμα – Ίντερ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


Ρόμα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 06/05/2023

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θα έχει εκ νέου διαθέσιμο τον Μάτιτς που επιστρέφει από τιμωρία, ωστόσο η λίστα απόντων μόνο κενή δεν είναι. Ο Τσελίκ αποβλήθηκε με τη Μόντσα κι ως εκ τούτου θα λείψει, μαζί με τους τραυματίες Κουμπούλα, Μπελότι, Ελ Σαράουι, Σμόλινγκ, Βαϊνάλντουμ, ενώ αμφίβολος είναι ο Ντιμπάλα που αποτελεί τον μεγάλο πονοκέφαλο του Πορτογάλου για τη σύνθεση της επιθετικής του γραμμής.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Πατρίτσιο – Μαντσίνι, Κριστάντε, Ιμπάνιεθ – Ζαλέφσκι, Μάτιτς, Μπόουβ, Σπινατσόλα – Πελεγκρίνι, Σολμπάκεν – Έιμπραχαμ.

Ίντερ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 06/05/2023

Στην Ίντερ ο Σιμόνε Ιντσάγκι έχει σαφώς στο μυαλό του και τον ημιτελικό με τη Μίλαν και προβληματίζεται για την κορυφή της επίθεσης, ανάμεσα σε Λουκάκου και Ντζέκο, ενβώ Μπαρέλα και Ονάνα θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ονάνα – Νταρμιάν, Ντε Φράι, Μπαστόνι – Ντάμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Ντιμάρκο – Λαουτάρο, Λουκάκου.

 

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ