el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ρόμα – Λάτσιο: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 06/11/2022

Η Ρώμη χωρίζεται στα δύο την Κυριακή, λόγω του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στη Ρόμα και τη Λάτσιο (06/11, 19:00). Πρόκειται για ένα από τα σπουδαιότερα παιχνίδια στη γείτονα, ανάμεσα σε δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν, και που έχουν χαρίσει μεγάλες συγκινήσεις στους φιλάθλους εδώ και πολλά χρόνια.

Φέτος είναι και οι δύο στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και προσπαθούν να μπουν… σφήνα στους υπόλοιπους μεγάλους. Η Ρόμα είναι στους 25 βαθμούς και στην 4η θέση, ενώ η Λάτσιο έχει ένα λιγότερο (24) και είναι στην 5η θέση. Γίνεται λοιπόν αντιληπτό, ότι το παιχνίδι θα είναι ένα ντέρμπι με τα… όλα του.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Ρόμα απέναντι στη Λάτσιο γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς στην Ιταλία παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Serie A!

 


Ρόμα – Λάτσιο: Ανάλυση & Παρουσίαση 06/11/2022

Η Ρόμα είναι σε αρκετά καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Ίσως δεν έχει φτάσει ακόμη τα στάνταρ που έχει θέσει ο Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά τουλάχιστον τα πλησιάζει και βρίσκεται κοντά. Είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας, μόλις δύο βαθμούς από τη δεύτερη Αταλάντα και συνολικά επτά βαθμούς από την κορυφή και την απίστευτη φέτος, Νάπολι.

Το παιχνίδι με τη Λάτσιο είναι πολύ σημαντικό για τους «τζιαλορόσι». Δεν είναι το θέμα του γοήτρου, που υπάρχει ούτως ή άλλως για τις αναμετρήσεις μεταξύ των δύο συλλόγων. Φέτος είναι πολύ σημαντικό και το βαθμολογικό όφελος που θα αποκομίσει η κάθε ομάδα.

Οι τυπικά γηπεδούχοι δεν τα έχουν πάει καλά στα ντέρμπι με τους πρωτοπόρους μέχρι στιγμής. Η διαφορά των επτά βαθμών από την κορυφή οφείλεται σχεδόν αποκλειστικά σε αυτά τα αποτελέσματα. Η Ρόμα έχει ηττηθεί και μάλιστα εντός έδρας από τις Αταλάντα και Νάπολι και μάλιστα με το ίδιο σκορ (0-1), ενώ έχει φέρει ισοπαλία με τη Γιουβέντους (1-1).

Το μοναδικό αποτέλεσμα που ενδεχομένως να είναι εκτός προγράμματος είναι η βαριά ήττα εκτός έδρας με 4-0 από την Ουντινέζε, αν και ίσως να μην είναι και τόσο εκτός λογικής, εξαιτίας της πολύ καλής σεζόν που κάνουν οι «ζέβρες».

Την προηγούμενη αγωνιστική, η Ρόμα δυσκολεύτηκε λίγο, αλλά πήρε τη νίκη με 3-1 στην έδρα της Βερόνα, εκμεταλλευόμενη και το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, μόλις δέκα λεπτά (36’), μετά το αρχικό τους προβάδισμα.

Στη συνέχεια, η Ρόμα γύρισε το ματς και νίκησε στο τέλος 3-1. Μεσοβδόμαδα είχε την τελευταία αγωνιστική του Europa League, όπου νίκησε με το ίδιο σκορ τη Λουντογκόρετς και προκρίθηκε ως δεύτερη στον όμιλο, πίσω από την Μπέτις.

Μπορεί η Ρόμα να έχει τρεις συνεχόμενες νίκες και να πηγαίνει με πολύ καλή ψυχολογία στο ντέρμπι, ωστόσο αυτό δεν ισχύει και για τη Λάτσιο. Οι «λατσιάλι» προέρχονται από δύο σερί ήττες και δεν έχουν την καλύτερη δυνατή ψυχολογία εν όψει του μεγάλου ραντεβού.

Μέχρι την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σαλερνιτάνα την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι έτρεχε ένα αήττητο σερί έξι αγώνων με πέντε νίκες και μόλις μία ισοπαλία. Και μάλιστα με εξαιρετικές εμφανίσεις και μεγάλα σκορ, όπως το 2-0 στην έδρα της Αταλάντα και το 4-0 στην έδρα της Φιορεντίνα.

Ωστόσο, την προηγούμενη Κυριακή έπεσαν… οι διακόπτες και γνώρισε βαριά εντός έδρας ήττα από τη Σαλερνιτάνα με 3-1. Μάλιστα προηγήθηκε στο σκορ με τον Ζακάνι, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο και σε διάστημα 25 λεπτών δέχθηκε τρία τέρματα κι έφυγε από το γήπεδο με σκυμμένα κεφάλια.

Η συνέχεια έγινε ακόμη χειρότερη στη διάρκεια της εβδομάδας, όταν ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Φέγενορντ στο Europa League και τερμάτισε στην 3η θέση του ομίλου. Αυτό σημαίνει ότι θα συνεχίσει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις στο Conference League, γεγονός που προκάλεσε απογοήτευση, αφού μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική ήταν αγκαλιά με τις δύο πρώτες θέσεις.


Ρόμα – Λάτσιο: Στατιστικά & Προϊστορία 06/11/2022

  • Η έδρα των δύο ομάδων είναι φυσικά κοινή, αφού μοιράζονται το «Ολίμπικο», αλλά η έδρα παίζει σημαντικό ρόλο στα ντέρμπι των Ρόμα και Λάτσιο. Ειδικά τα τελευταία χρόνια, η Ρόμα έχει τον πρώτο λόγο στην προϊστορία.
  • Τα τελευταία 24 χρόνια και συγκεκριμένα από τη σεζόν 1998-99 μέχρι και πέρυσι, η Ρόμα έχει 14 νίκες, 8 ισοπαλίες και μόλις δύο ήττες (14-8-2).
  • Η μία ήττα σημειώθηκε τη σεζόν 2016-17 στις 30 Απριλίου με σκορ 3-1 και η δεύτερη τη σεζόν 2011-12 στις 4 Μαρτίου με σκορ 2-1.
  • Συνολικά η προϊστορία με τη Ρόμα γηπεδούχο είναι υπέρ των «τζιαλορόσι» με 33 νίκες, 33 ισοπαλίες και 15 ήττες σε σύνολο 81 αγώνων.
  • Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της Ρόμα έληξαν στο Over 2,5.
  • Αντίστοιχα, τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς της Λάτσιο μακριά από τη Ρώμη έληξαν στο Under 2,5.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Serie A.

roma lazio2 06112022 novibet


Ρόμα – Λάτσιο: Προγνωστικά 06/11/2022

Η έδρα θα έχει τον πρώτο λόγο στο προσεχές ντέρμπι. Η Ρόμα έχει προβάδισμα για τη νίκη, κάτι που προκύπτει τόσο από την αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων, όσο και από την προϊστορία. Επιπλέον, η τιμή του άσου είναι άκρως ικανοποιητική.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.03

Με δεδομένο ότι και οι δύο ομάδες θέλουν το παιχνίδι, περιμένουμε να κυνηγήσουν το γκολ. Και οι δύο τελευταία έχουν φέρει αρκετά Goal, οπότε η επιλογή μπορεί να μας δικαιώσει για ακόμη μία αγωνιστική.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.72

Τέλος μία επιλογή που έχει πολύ καλή προοπτική και παράλληλα περιλαμβάνει και αρκετά αποτελέσματα είναι το Combo Bet της διπλής ευκαιρίας υπέρ των γηπεδούχων, μαζί με το Under 3,5!

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ COMBO BET 1Χ & UNDER 3,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Ρόμα – Λάτσιο έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ρόμα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 06/11/2022

Δε λείπουν τα προβλήματα για τη Ρόμα και τον Ζοσέ Μουρίνιο εν όψει του ντέρμπι με τη Λάτσιο την Κυριακή στο «Ολίμπικο».

Εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες μέσοι Νταρμπόε και Βαϊνάλντουμ, ο επιθετικός Ντιμπάλα και ο αμυντικός Σπινατσόλα.

Αμφίβολος είναι ο μέσος Βολπάτο, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο ματς με τη Λουντογκόρετς και αποχώρησε λίγο πριν από το τέλος της αναμέτρησης.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Ρουί Πατρίτσιο – Μαντσίνι, Σμόλινγκ, Ιμπάνιεθ – Κάρσντορπ, Κριστάντε, Καμαρά, Ζαλέβσκι – Πελεγκρίνι, Ζανιόλο, Έιμπραχαμ.

roma lazio3 06112022 novibet


Λάτσιο: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 06/11/2022

Ούτε η Λάτσιο είναι όμως πλήρης, αφού υπάρχουν κάποια σημαντικά προβλήματα, που πονοκεφαλιάζουν τον Μαουρίτσιο Σάρι.

Δεδομένη είναι η απουσία του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς που συμπλήρωσε κάρτες στο παιχνίδι με τη Σαλερνιτάνα και δε θα είναι σε θέση να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του.

Εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Ιμόμπιλε που προέρχεται από τραυματισμό κι έχει χάσει αρκετά παιχνίδια τελευταία. Επίσης, αμφίβολος είναι και ο μέσος Μπάσιτς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Προβεντέλ – Λατσάρι, Καζάλε, Ρομανιόλι, Μάρουσιτς – Βετσίνο, Κατάλντι, Λουίς Αλμπέρτο – Πέδρο, Ζακάνι, Φελίπε Άντερσον.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ