el
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Σάλκε – Μπάγερν: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 12/11/2022

Η αναμέτρηση μεταξύ της Σάλκε και της Μπάγερν (12/11, 19:30) στο Γκελζενκίρχεν μπορεί να μοιάζει εύκολη λεία για τους πρωταθλητές Γερμανίας, όμως παραμένει έναν από τα παραδοσιακά ντέρμπι της Bundesliga που κόβει την ανάσα.

Με το συγκεκριμένο παιχνίδι οι ομάδες θα μπουν στα πιτς, αφού οι παίκτες θα ενταχθούν στις εθνικές τους για την έναρξη του Μουντιάλ.

Με 700+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας ανάμεσα σε Σάλκε και Μπάγερν  γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Bundesliga! 

 


Σάλκε – Μπάγερν: Ανάλυση, Παρουσίαση 12/11/2022

Η «μονομαχία» ανάμεσα στους Βασιλικούς Μπλε και τους Βαυαρούς έχει χάσει την αίγλη της τα τελευταία χρόνια, όμως ένα τέτοιο παιχνίδι είναι ικανό να φέρει τα πάνω- κάτω!

Η Σάλκε βρίσκεται στο… κάτω της, αφού είναι ουραγός της βαθμολογίας με 9 βαθμούς (2-3-9), ενώ η Μπάγερν στα… πάνω της και οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας με 31 βαθμούς (9-4-1). Η συνάντηση του τελευταίου με τον πρώτο σ’ ένα ντέρμπι Σάλκε – Μπάγερν είναι σπάνιο φαινόμενο και συμβαίνει για πρώτη φορά την τελευταία 11ετια!

Για την Σάλκε μοιάζει μακρινό όνειρο η σεζόν 2017/18 όταν υπό τις οδηγίες του Ντομένικο Τεντέσκο τερμάτισε στη 2η θέση πίσω από την Μπάγερν. Από τότε οι «μπλε» εμφάνισαν τάσεις αυτοκτονίας. Έφτασαν στο «ναδίρ» που ήταν ο υποβιβασμός στη 2η κατηγορία και φέτος επέστρεψαν με βασικό στόχο τη σωτηρία.

O προπονητής Τόμας Ράις προσπαθεί να δημιουργήσει μια ομάδα από τη «μηδέν» και η νίκη την Τετάρτη με 1-0 απέναντι στη Μάιντζ έφερε χαμόγελα. Η Σάλκε στο ρόστερ της διαθέτει μόλις έναν παίκτη τον Ραλφ Φέρμαν, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ντέρμπι Σάλκε και Μπάγερν. Το συγκεκριμένο στοιχείο αποδεικνύει ότι τα τελευταία χρόνια έγινα ιστορικά λάθη.

«Πρέπει να παίξουμε θράσος και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας. Αντιμετωπίζουμε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και τα λάθη απαγορεύονται. Στόχος μας είναι ένα θετικό αποτέλεσμα», τόνισε ο προπονητής της Σάλκε, Τόμας Ράις.

Τα περασμένα μεγαλεία της Σάλκε επιβεβαιώνονται και από τους Νόιερ, Σανέ, Γκορέτσκα και Τσούπο Μοτίνγκ, οι οποίοι μετακόμισαν από το Γκελζενκίρχεν στο Μόναχο κι εκεί εκτοξεύθηκαν.

Η Μπάγερν ως συνήθως πρωταγωνιστεί και τα νούμερά της απέναντι στη Σάλκε προκαλούν φόβο. Οι Βαυαροί στα τελευταία 21 ματς μετρούν 18 νίκες και 3 ισοπαλίες, ενώ στους 4 πιο πρόσφατους αγώνες τα γκολ είναι 20-0.

Οι παίκτες του Γιούλιαν Νάγκελσμαν μεσοβδόμαδα διέλυσαν τη Βέρντερ με σκορ 6-1 και συμπλήρωσαν 12 ματς αήττητοι με 9 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Πάντως, η εντυπωσιακή παράσταση επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Μανέ.

Ωστόσο, στην Μπάγερν έχουν βρει την υγειά τους με τον Μουσιάλα. Ο τελευταίος σπάει τα κοντέρ και στο παιχνίδι κόντρα στη Σάλκε θα φτάσει τις 100 συμμετοχές, κάτι που δεν έχει καταφέρει κανείς σε ηλικία 19 ετών με τη φανέλα της Μπάγερν!

Ο Νάγκελσμαν παραμονή του ματς ζήτησε από τους παίκτες του να μην χαλαρώσουν. «Η Σάλκε βελτιώνεται συνεχώς και εμείς πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με σοβαρότητα. Χαίρομα που έφτασε η ώρα για το μεγάλο ντέρμπι σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα», υποστήριξε ο προπονητής των Βαυαρών.


Σάλκε – Μπάγερν: Στατιστικά & Προϊστορία 12/11/2022

  • Ο Μουσιάλα με 9 γκολ σε 13 συμμετοχές είναι ο πρώτος σκόρερ της Μπάγερν στη φετινή Bundesliga.
  • Ο προπονητής της Σάλκε, Τόμας Ράις στην εκκίνηση της φετινής σεζόν ήταν στον πάγκο της Μπόχουμ και έχει αντιμετωπίσει ήδη μια φορά την Μπάγερν στις 21/8. Στο συγκεκριμλενο ματς οι Βαυαροί επικράτησαν 0-7. Πάντως, ένα από τα highlights της καριέρα του Ράις είναι η περυσινή νίκη επί των Βαυαρών με σκορ 4-2.
  • Είναι η πρώτη φορά που ο τενχικός της Μπάγερν, Γιούλιαν Νάγκελσμαν θα αντιμετωπίσει με την Μπάγερν την Σάλκε. Ωστόσο, 11 φορές στο παρελθόν έχει παίξει απέναντι στους «βασιλικούς μπλε» (7 με τη Χόφενχαϊμ και 4 με τη Λειψία) και μετράει 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.
  • Η Μπάγερν πυροβολεί αδιάκοπα και στα 5 τελευταία ματς στην Bundesliga μετράει ισάριθμες νίκες κι έχει σκοράρει 22 γκολ!
  • Η Σάλκε σε σχέση με τη χρονια που υποβιβάστηκε έχει καλύτερη πορεία και έχει συγκεντρώσει δυο βαθμούς περισσότερους (9 τώρα 7 τη σεζόν 20/21 που υποβιβάστηκε).
  •  Οι Τερόντε, Μπίλτερ έχουν πετύχει από 3 γκολ ο καθένας και είναι οι πρώτοι σκόρερ της Σάλκε στην Bundesliga.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Bundesliga.
  • Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Σάλκε – Μπάγερν έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές! Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό του συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Σάλκε – Μπάγερν: Προγνωστικά 12/11/2022

Επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα από τη μεγάλη γκάμα που προσφέρει η Novibet για την παραδοσιακή μάχη ανάμεσα σε Σάλκε και Μπάγερν.

Οι Βαυαροί πυροβλούν ακατάπαυστα και στα τελευταια παιχνίδια ξεκινούν με το πόδι στο γκάζι.

over 1.5 γκολ στο πρωτο ημιχρονο σε αποδοση 1.80

Ο Μουσιάλα είναι ένας από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες της Μπάγερν και στην 100η συμμετοχή του θα κάνει τα πάντα για να σκοραρει.

ΜΟΥΣΙΑΛΑ ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Η Μπάγερν στα τρία τελευταία ματς πρωταθλήματος σκοράρει με χαρακτηριστικύ ευκολία και παράλληλα δέχεται γκολ. Οι Βαυαροί θα έχουν και πάλι περισσότερο το μυαλό τους στην επίθεση και γι αυτό το λογο κοιτάμε τα Combo Bets.

NIKH ΜΠΑΓΕΡΝ, OVER 2,5 & GOAL/GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 


Σάλκε: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 12/11/2022

Το τενχικό επιτελείο της Σάλκε θα στηριχθεί στην ομάδα που κέρδισε τη Μάιντζ. Ο προπονητής Τόμας Ράις δεν υπολογίζει τους πολυτιμους αμυντικούς Φαν ντεν Μπεργκ, Γκρέιμλ και Ουβεγιάν. Σημαντική είναι και η απουσία του μέσου Ζαλάζαρ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σβόλοφ – Μπρούνερ, Γιοσίντα, Ματριτσιάνι, Μορ – Κραλ, Κράους – Κάραμαν, Μογιέτ, Μπίλτερ – Τερόντε.

Μπάγερν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 12/11/2022

Το απουσιολογιο του Νάγκελσμαν είναι γεμάτο, όμως ο Coach της Μπάγερν διαθέτει λύσεις. Θα λείψουν λόγω τραυματισμού οι Ντέιβις, Μανέ, Μίλερ και Σαρ. Σε εξαιρετική φόρμα ειναι οι Γκνάμπρι, Μουσιάλα, ενώ ο Τσούπο Μοτίνγκ μετά το πέναλτι που έχασε με τη Βέρντερ θέλει να επιστρέψει στα γκολ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Νόιερ – Μαζραουί, Παβάρντ, Ουπαμεκάνο, Ερντάντες – Κίμιχ, Γκορέτσκα – Γκνάμπρι, Μουσιάλα, Σανέ – Τσούπο Μοτίνγκ.


Διαβάστε ακόμα… 

Προγνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου


top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ