el
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Σενεγάλη – Ολλανδία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 21/11/2022

Το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη ξεκίνησε και τα βλέμματα όλων είναι καρφωμένα στα γήπεδα του Κατάρ.

Η πρεμιέρα κάθε ομίλου κρύβει εκπλήξεις και στο Α’ γκρουπ η αναμέτρηση ανάμεσα σε Σενεγάλη και Ολλανδία τη Δευτέρα το απόγευμα (18:00) έχει αουτσάιντερ και ξεκάθαρο φαβορί.

Οι «Οράνιε» καλούνται να αποφύγουν τις παγίδες που θα στήσει η Σενεγάλη και το παιχνίδι στο Al-Thumama Stadium δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση για τους παίκτες του Λούις Φαν Χάαλ.

Στη Σενεγάλη το πλήγμα με την απουσία του Σαντιό Μανέ θα πεισμώσει ακόμα περισσότερο τους παίκτες του Αλιού Σισέ, οι οποίοι έχουν συνηθίσει να είναι μαχητές.

Με 900+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε Σενεγάλη και Ολλανδία για την 1η αγωνιστική του Α’ Γκρουπ στο Παγκόσμιο Κύπελλο γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το Παγκόσμιο! 


Σενεγάλη – Ολλανδία: Ανάλυση, Παρουσίαση 21/11/2022

Οι δύο ομάδες μας υπόσχονται ένα μεγάλο παιχνίδι και η δίψα τους για να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο ξεχειλίζει. Αμφότερες βρίσκονται στον Α’ όμιλο μαζί με το Κατάρ και τον Ισημερινό.

Η Σενεγάλη αγωνίζεται για 3η φορά σε τελική φάση Μουντιάλ, είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και γνωρίζει τον τρόπο να παίρνει αποτελέσματα. Αυτό το επιβεβαίωσε περίτρανα φέτος όταν και έφτασε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην κατάκτηση του Κόπα Άφρικα.

Υπενθυμίζουμε ότι στον τελικό στις 6 Φεβρουαρίου επικράτησε στα πέναλτι της Αιγύπτου σε μια μάχη ανάμεσα στον Μανέ και τον Σαλάχ που τελικά την κέρδισε ο πρώτος.

Πάντως, ο ηγέτης των «Λιονταριών της Τερανγκά», Σαντιό Μανέ, θα λάμψει δια της απουσίας του από το ρόστερ. Ο 30χρονος επιθετικός τραυματίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι της Μπάγερν και παρά την προσπάθεια που έγινε απ’ όλους δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα και τέθηκε «νοκ άουτ».

Αυτό σημαίνει ότι επιθετικά το βάρος θα πέσει στον Ισμαΐλα Σαρ που αγωνίζεται στην Γουότφορντ. Στη μεσαία γραμμή δεσπόζουν οι έμπειροι Κουγιατέ (Νότιγχαμ), Ματάρ Σαρ (Τότεναμ) και Ιντρίσα Γκουέγιε (Έβερτον).

Μετά την απουσία του Μανέ ηγετικό ρόλο θα αναλάβει ο στόπερ της Τσέλσι, Σαλιντού Κουλιμπαλί, ενώ στο ρόστερ ξεχωρίζει και ο Έντουάρ Μεντί που κάνει επίσης εξαιρετικές εμφανίσεις στην Premier League.

Στην άμυνα, ως εναλλακτική λύση, έχει κληθεί και ο Παπέ Αμπού Σισέ που ανήκει στον Ολυμπιακό.

Η Ολλανδία επιστρέφει σε τελική φάση μετά από 8 χρόνια, αφού δεν είχε προκριθεί στο Μουντιάλ της Ρωσία το 2018. Ο έμπειρος προπονητής Λούις Φαν Χάαλ έχει αναλάβει την ομάδα από το 2021 κι αυτή είναι η 3η του θητεία στον πάγκο των «Οράνιε» μετά από αυτές το 2000-01 και 12-14.

Στόχος για τους Ολλανδούς είναι να εξελιχθούν στη μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης και να διεκδικήσουν το βαρύτιμο έπαθλο. Για να γίνει αυτό πρέπει να με το «καλημέρα» να αποδείξουν ότι είναι το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση στον όμιλο.

Το ρόστερ τους είναι γεμάτο παίκτες κλάσης, οι οποίοι στα προκριματικά έδειξαν τα δόντια τους και ξεπέρασαν το εμπόδιο της Τουρκίας τερματίζοντας στην πρώτη θέση.

Αρχηγός και ηγέτης στην άμυνα είναι ο Φαν Ντάικ της Λίβερπουλ, ο οποίος μαζί με τους Ντε Λιχτ της Μπάγερν και τον Νέιθαν Ακε της Σίτι θα πρβταγωνιστήσουν στο 3-5-2 του Φαν Χααλ.

Στη μεσαία γραμμή τα ταλέντο και η ποιότητα περισσεύει και το τεχνικό επιτελείο υπολογίζει για βασικούς τους Ντε Γιονγκ, Μπλιντ, Μπεργκαχάους, Ντούμφρις, Κλάασεν. Επιθετικά το βάρος θα πέσει στους Ντε Γιονγκ, Ντεπάι, Μπέρχβαϊν, οι οποίοι συνδυάζουν ταλέντο και ταχύτητα.


Σενεγάλη – Ολλανδία: Στατιστικά & Προϊστορία 21/11/2022

  •  Από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ολλανδίας ο Λούις Φαν Χάαλ οι «Οράνιε» είναι 15 σερί ματς αήττητοι. Μετρούν 11 νίκες και 4 ισοπαλίες.
  • Η επίθεση της Ολλανδίας ήταν κίνδυνος θάνατος στα προκριματικά και σε 10 παιχνίδια σκόραρα 33 γκολ. Ο απολογισμός για τους «Οράνιε» ήταν 7 νίκες και μόλις μια ήττα.
  • Η Ολλανδία δεν έχει κατακτήσει ποτέ το Παγκόσμιο Κύπελλο και έχει 11 συμμετοχές σε τελική φάση. Ωστόσο, έχει παίξει σε τρεις τελικούς. Το 1974 ηττήθηκε από την Γερμανία (1-2), το 1978 από την Αργεντινή (3-1 στην παράταση) και το 2010 από την Ισπανία (0-1).
  • Οι Οράνιε στο Μουντιάλ του 2014 άγγιξαν την 4η συμμετοχή τους σε τελικό Μουντιάλ, όμως η Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι του χάλασε τα σχέδια στη διαδικασία των πέναλτι. Στην κανονική διάρκεια και στην παράαση το παιχνίδι έληξε 0-0 και στη διαδικασία των πέναλτι ο Σνάιντερ ήταν μοιραίος.
  • Στον μικρό τελικό οι Ολλανδοί επικράτησαν της Βραζιλίας και τερμάτισαν στην 3η θέση.
  • Αήττητη η Ολλανδία στα 14 τελευταία της 90λεπτα σε τελικά Μουντιάλ (11 νίκες, 3 ισοπαλίες)
  • Σε 19 ματς με αφρικανικές ομάδες, η Ολλανδία έχει υποστεί μόνο 2 ήττες (12 νίκες, 5 ισοπαλίες).
  • Στο προηγούμενο Μουντιάλ (2018) η Σενεγάλη δέχθηκε 4 γκολ, τα 3 εξ’ αυτών σημειώθηκαν μετά το 70ό λεπτό.
  • Η Σενεγάλη σε πρεμιέρα Μουντιάλ έχει προκαλέσει μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία. Το 2002 είχε νικήσει με 1-0 τη Γαλλία με σκόρερ τον Πάπα Μπούμπα Ντιόπ.

  • Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live! Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Σενεγάλη – Ολλανδία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές! Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό του συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Σενεγάλη – Ολλανδία: Προγνωστικά 21/11/2022

Αναμένουμε μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που τρέχουν ασταμάτητα πάνω στο χορτάρι και διαθέτουν ποιότητα σε όλες τις γραμμές. Γι’ αυτό το λόγο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Σενεγάλη και Ολλανδία.

Οι Οράνιε υπό τις οδηγίες του Φαν Χάαλ τρέχουν αήττητο σερί 15 αναμετρήσεων και λόγω ποιότητας και κρισιμότητας είναι ικανοόι να το διευρύνουν.

ΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ & ΟVER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.65  

Μπορεί να είναι πρεμιέρα για τις δύο ομάδες στον όμιλο και άπαντες να περιμένουν παιχνίδι τακτικής από τους δύο προπονητές, όμως οι Ολλανδοί είναι επιθετική ομάδα και η Σενεγάλη δεν πρόκειται να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια.

TO OVER 2.5 ΣΤΟ 2.10 ΣΤΗ ΝOVIBET EINAI ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ

Η Ολλανδία θα έχει περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της και η Σενεγάλη θα παίξει με αντεπιθέσεις. Η ομάδα του Αλιού Σισέ διαθέτει το υλικό για να κάνει τη ζημιά στην άμυνα των Οράνιε

ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.25 ΤΟ 1-0 ΣΚΟΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΜΠΕΡXBAΪΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.00 ΣΤΗ NOVIBEτ


Σενεγάλη: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/11/2022

Το ρόστερ της Σενεγάλης διαθέτει αρκετούς παίκτες από ομάδες της Premier League και ο Αλιού Σισέ που βρίσκεται εδω και μια δεκαετία στον πάγκο θα παρουσιάσει μια αξόμαχη ομάδα. Σημαντική η απουσία του Σαντιό Μανέ στην επίθεση.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μεντί – Σαμπαλί, Ντιαλό, Κουλιμπαλί, Μαπό Τουρέ – Ν. Μεντί, Σαρ, Γκουεγιέ – Ισμαΐλα Σαρ, Ντιατά, Ντια

Ολλανδία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/11/2022

Στο ρόστερ της Ολλανδίας υπάρχουν παίκτες που πρωταγωνιστούν σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Γι αυτό το λόγο οι Οράνιε θέλουν να κατακτήσουν την κορυφή. Ο Φαν Χάαλ δεν ξέρει τι σημαίνει ήττα από την στιγμή που ανέλαγε κι έχει βρει την κατάλληλη χημεία.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Πασφέερ – Ντε Λιχτ, Φαν Ντάικ, Ακέ – Κουπμάινερς, Ντε Γιονγκ, Μπλιντ, Ντούμφρις, Μπεργκχάους – Ντεπάι, Μπέρχβαϊν.



Διαβάστε ακόμη…worldcup novibetΠρογνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου


spain6 14112022 novibet

Ισπανία Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Προγνωστικά, Ανάλυση


mundial 2022 argentini1 novibet

Αργεντινή Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Προγνωστικά, Ανάλυση 


Γερμανία Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Προγνωστικά, Ανάλυση    

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ