el
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Σερβία – Ουγγαρία: Προγνωστικά, Ανάλυση 07/09/2023

Η Σερβία υποδέχεται την Ουγγαρία (21:45) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2024. Για το σπουδαίο παιχνίδι στο Βελιγράδι ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ντέρμπι κορυφής στον 7ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2024, με τις δύο αήττητες ομάδες του ομίλου να τίθενται αντιμέτωπες με φόντο την πρόκριση στην τελική φάση.

Αμφότερες με δύο νίκες και μία ισοπαλία σε 3 αγωνιστικές στοχεύουν στο «τρίποντο» κορυφής που θα τις φέρει ακόμα πιο κοντά στο εισιτήριο της πρόκρισης, έχοντας ξεχωρίσει ως τώρα στον όμιλό τους.

Με 800+ αγορές στη Novibet η αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2024 γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στο Euro 2024!


Σερβία – Ουγγαρία: Ανάλυση, Παρουσίαση 07/09/2023

Σερβία και Ουγγαρία έχουν επιβάλλει το νόμο τους στον όμιλο των προκριματικών και τώρα έφτασε η ώρα για τη μεταξύ τους αναμέτρηση. Στο Βελιγράδι θα αναμετρηθούν οι δύο πρωτοπόροι του 7ου ομίλου των προκριματικών, με φόντο την κορυφή και φυσικά την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024.

Σε τρεις αγώνες αμφότερες έχουν 2-1-0, με 5 γκολ ενεργητικό, ενώ η Ουγγαρία ακόμα δεν έχει δεχθεί τέρμα στα προκριματικά.

Το Βελιγράδι φιλοξενεί το ντέρμπι κορυφής του ομίλου, όπου ο νικητής θα ξεφύγει και στου δρόμου τα μισά θα έχει κάνει μεγάλο βήμα πρόκρισης.

Η Σερβία του Ντράγκαν Στοΐκοβιτς θέλει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και την έδρα της για να μείνει μόνη στην κορυφή, με τους Ούγγρους του Μάρκο Ρόσι να συνεχίζουν σε ανοδική πορεία, επιβεβαιώνοντας τα εξαιρετικά αποτελέσματα που είχε και στον όμιλο του Nations League.


Σερβία – Ουγγαρία: Στατιστικά & Προϊστορία 07/09/2023

  • Σερβία και Ουγγαρία ισοβαθμούν στην κορυφή του ομίλου με 7 βαθμούς.
  • Η Σερβία έχει νικήσει Λιθουανία (2-0) και Μαυροβούνιο (0-2), ενώ ήρθε ισόπαλη με τη Βουλγαρία (1-1).
  • Από την πλευρά της η Ουγγαρία νίκησε Βουλγαρία (3-0) και Λιθουανία (2-0), ενώ έμεινε στο 0-0 με το Μαυροβούνιο.
  • Και στα τρία παιχνίδια της στον όμιλο η Ουγγαρία έχει No Goal, ενώ η Σερβία έχει 3/3 Under5.
  • Οι δύο ομάδες έχουν πλούσια προϊστορία, αλλά κυρίως όταν η Σερβία ήταν μέρος της ενωμένης Γιουγκοσλαβίας. Η Ουγγαρία μετρά 14 νίκες, η Σερβία (και ως Γιουγκοσλαβία έχει 8, ενώ 11 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.
  • Μετά την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας έχουν αναμετρηθεί 5 φορές, με 3 νίκες των Σέρβων, μία νίκη των Ούγγρων και μία ισοπαλία. Τελευταία τους αναμέτρηση ήταν τον Μάρτιο του 2022 με νίκη της Σερβίας (0-1).
  • Η Σερβία είναι αήττητη στα 4 παιχνίδια που έχει δώσει μέσα στο 2023. Αντίστοιχα επί 5 αγώνες «τρέχει» το αήττητη της Ουγγαρίας που ηττήθηκε για τελευταία φορά τον Σεπτέμβριο του 2022 από την Ιταλία (0-2).
  • Η βαθμολογία των ομίλων των προκριματικών του Euro 2024
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

hungary novibet


Σερβία – Ουγγαρία: Προγνωστικά 07/09/2023

Στο Βελιγράδι διεξάγεται το ντέρμπι κορυφής του 7ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2024, με Σερβία και Ουγγαρία να έχουν δείξει συνέπεια ως τώρα καθώς σε 3 αγωνιστικές έχουν δύο νίκες και μία ισοπαλία. Το παιχνίδι αναμένεται ισορροπημένο και αναμφίβολα αρχίζει και μπορεί να τελειώσει κιόλας στην ισοπαλία.

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.60 ΣΤΗ NOVIBET

Οι δύο ομάδες σε συνολικά 6 αγώνες στα προκριματικά έχουν 5/6 No Goal και μόνο ένα Goal/Goal (το 1-1 της Σερβίας με τη Βουλγαρία). Στο ντέρμπι κορυφής θα είναι επιφυλακτικές και ένα νέο No Goal μοιάζει πιθανό.

ΝΑ ΜΗ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.70 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Σερβία – Ουγγαρία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Σερβία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 07/09/2023

Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς επιστρέφει στο αρχικό σχήμα της Σερβίας, αφήνοντας στον πάγκο τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, ενώ στην 11άδα αναμένεται να συμπεριληφθεί και ο άσος του ΠΑΟΚ Άντριγια Ζίβκοβιτς.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Β. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς – Γκούντελι, Μιλένκοβιτς, Πάβλοβιτς – Ζίβκοβιτς, Γκρούγιτς, Μαξίμοβιτς, Κόστιτς – Τάντιτς, Σ. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς – Μίτροβιτς.

Ουγγαρία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 07/09/2023

Στην ουγγρική πλευρά, ο «πράσινος» Λάζλο Κλέινχεϊσλερ δεν είναι διαθέσιμος λόγω τραυματισμού, όπως επίσης Μπότκα και Γκάζνταγκ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Ντίμπους – Λανγκ, Όρμπαν, Ζαλάι – Σαλάι, Στάιλς, Νάγκι, Κάλμαρ – Κέρκες, Σομποζλάι – Βάργκα.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ