el
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά, Ανάλυση & Παρουσίαση 21/12/2021

«Ο θάνατός σου η ζωή μου» χαρακτηρίζεται η εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Σεβίλλη και Μπαρτσελόνα στη LaLiga. Οι δύο ομάδες μοιάζουν αποφασισμένες να μας χαρίσουν ένα θεαματικό παιχνίδι, αφού οι γηπεδούχοι διεκδικούν τίτλο και οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν τον τρόπο να βγουν από την αγωνιστική κρίση.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το μεγάλο ντέρμπι της Ισπανίας ανάμεσα σε Σεβίλλη και Μπαρτσελόνα γίνεται πιο συναρπαστικό.


Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Παρουσίαση 21/12/2021

Η Σεβίλλη κυνηγάει με αξιώσεις τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή της βαθμολογίας και με νίκη θα πλησιάσει τη «βασίλισσα» στους 3 βαθμούς. Οι παίκτες του Ζουλέν Λοπετέγκι προέρχονται από 3 σερί νίκες και το περασμένο Σάββατο νίκησαν 2-1 και την Ατλέτικο αποδεικνύοντας ότι φέτος είναι διατεθειμένοι να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.

Tο ματς στο “Σάντσεθ Πιθχουάν” κρίθηκε από το γκολ του Οκάμπος στο 88ο λεπτό κι έτσι η Σεβίλλη εδραιώθηκε στη 2η θέση και στο +4 από την 3η Μπέτις.

Οι Σεβιγιάνοι μέσα στην έδρα τους «πυροβολούν» αδιάκοπα και με 7 νίκες (μια ισοπαλία) σε 8 παιχνίδια μας έχουν αποδείξει ότι δεν φοβούνται κανέναν αντίπαλο.

 

H Μπαρτσελόνα διανύει μια από τις πιο δύσκολες σεζόν της ιστορίας της. Οι Καταλανοί βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας και μακριά από το σπίτι τους τρέμουν και τη σκιά τους (1-4-2). Η έλευση του Τσάβι δεν έλυσε τα αμέτρητα προβλήματα και το περασμένο Σάββατο η Μπάρτσα δυσκολεύτηκε να λυγίσει (3-2 Video) ακόμα και την αδύναμη Έλτσε.

Αγκάθι για την Μπαρτσελόνα αποτελούν οι σημαντικές απουσίες των Ντεπάι, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ανσου Φάτι και Πέδρι και το νέο αίμα θα αναλάβει πρωτοβουλίες.

Πάντως, ο Τσάβι, παρότι έχει μπροστά του αρκετά αγωνιστικά, αλλά και εξωαγωνιστικά προβλήματα δεν χάνει την αισιοδοξία του.

“Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Έχουμε το σύνολο να κατακτήσουμε τίτλους. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε να κατακτήσουμε τη La Liga και οφείλουμε όλοι να παλέψουμε για τον τίτλο. Είμαι αισιόδοξος, αλλά και ρεαλιστής επίσης με δεδομένο ότι έχουμε μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία. Πλέον μας απασχολεί η Σεβίλλη, δεν μπορούμε να αφήσουμε άλλους βαθμούς”, τόνισε ο προπονητής της Μπάρτσα.


Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα: Στατιστικά, Προϊστορία 21/12/2021

  • Το παρελθόν των αναμετρήσεων στο «Sánchez Pizjuan» είναι υπέρ της Μπαρτσελόνα, αφού την τελευταία πενταετία μετράει 3 νίκες (0-2, 2-4, 1-2) και 2 ισοπαλίες (0-0, 2-2), ενώ η Σεβίλλη έχει να νικήσει από τη σεζόν 2015/16 με σκορ 2-1.
  • Ένα γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια έχει δεχθεί η Σεβίλλη και στα συγκεκριμενα ματς μετράει τρεις νίκες.
  • Η Σεβίλλη στηρίζει πολλά στην άμυνά της και στο φετινό πρωτάθλημα μετράει 6 Over 2,5 Goal και 11 Under 2,5
  • Στα 7 αό τα τελευταία 8 παιχνίδι η Σεβίλλη έχει ανοίξει πρώτη το σκορ.
  • Στα 4 πιο πρόσφατα παιχνίδια της η Μπαρτσελόνα δεν έχει καταφέρει να διατηρήσει το “μηδέν” στην αμυνά της.
  • Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς της Μπάρτσα έχουν λήξει Over 3,5 και Goal.
  • Πλεονέκτημα για τη Σεβίλλη η άμυνα που φέτος σε 17 αγώνες έχει δεχθεί μόνο 12 τέρμτα. Το αντίστοιχο νούμερο για την Μπάρτσα είναι 21 γκολ σε 17 ματς γεγονός που δείχνει ότι η άμυνα των Καταλανών… μπάζει νερά.

  • Ο Τσάβι από την στιγμή που ανέλαβε την Μπαρτσελόνα μετράει 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Ο Ντεπάι με 8 γκολ σε 15 αγωνιστικές είναι πρώτος σκόρεr της Μπαρτσελόνα στη LaLiga, όμως ο Ολλανδός επιθετικός θα απουσιάσει κόντρα στη Σεβίλλη.

Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά 21/12/2021

Η Σεβίλλη (3 ματς αήττητη με 3 σερί νίκες) πάει από το καλό στο καλύτερο και διεκδικεί το πρωτάθλημα. Με δεδομένο ότι η Μπάρτσα ψάχνει τον καλό της εαυτό και ιδρώνει για να κερδίσει ομάδες όπως η Έλτσε ο άσος αξίζει το ρίσκο.

να νικησει η σεβιλλη στο ντερμπι προσφερεται σε αποδοση 2.45 στη novibet

Ο Ιβάν Ράκιτιτς είναι παίκτης κλειδι για τη Σεβίλλη, αφού εκτελεί όλες τις στημένες φάσεις, αλλά συχνά και τα πέναλτι. Ο Κροάτης σκόραρε απέναντι στην Ατλέτικο την περασμένη αγωνιστική και η απόδοση να ξαναβρει δίχτυα είναι ελκυστικη.

ρακιτιτσ να σκοραρει (anytime) προσφερεται σε αποδοση 5.00 στη novibet

Η Σεβίλλη μέσα στην έδρα της θα πιέσει περισσότερο, ενώ το γεγονός ότι στα τελευταία της παιχνίδια συνήθως ανοίγει το σκορ δεν περνάει απαρατήρητο.

1-0 σκορ οποιαδηποτε στιγμη του αγωνα 


Σεβίλλη: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/12/2021

Ο Λοπετέγκι παρά τα αγωνιστικά προβλήματα των Ακούνα, Λαμέλα, Μοντιέλ, Νάβας και Σούσο έχει βρει λύσεις και η ομάδα του πάει από νίκη σε νίκη.

Πιθανή 11αδα (4-3-3): Μπόνο, Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Ρέκικ, Ογκούστινσον, Φερνάντο, Τζόρνταν, Ράκιτιτςμ Γκόμεθ, Οκάμπος, Ράφα Μιρ

Μπαρτσελόνα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/12/2021

Αρκετά προβλήματα αντιμετωπίζει η Μπαρτσελόνα. Ο Τσάβι δεν υπολογίζει τους Ντεπάι, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ανσου Φάτι, Ντεστ, Πέδρι και τον μόνιμα εκτός Μπρεϊθγουέιτ.

Πιθανή 11αδα (3-4-3): Τερ Στέγκεν, Γκαρσία, Λανγκλέ, Αραούχο, Μπουσκέτς, Άλμπα, Ντε Γιόνγκ, Γκάβι, Κουτίνιο, Εζαλζουλί, Γιουτκλά


Διαβάστε ακόμα…

Noviboard Christmas Edition με δώρο ένα TESLA

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ