el
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση 12/05/2024

Σπουδαίο ματς κορυφής στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό (20:00) σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 5η αγωνιστική των πλέι-οφ.

Μετά τα αποτελέσματα των προηγούμενων αγώνων, οι δύο ομάδες έχουν ελπίδες για την κούπα του πρωταθλητή της Super League και η αναμέτρηση έχει πάρει την ταμπέλα του «τελικού».

Για το μεγάλο ματς στην Τούμπα επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο ματς στη Θεσσαλονίκη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικός!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.


ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Παρουσίαση, Νέα, Ενδεκάδες 12/05/2024

Αναμέτρηση με τεράστια βαθμολογική σημασία στη Θεσσαλονίκη. Λίγες ώρες μετά την ιστορική υπέρβαση και τη δεύτερη νίκη επί της Άστον Βίλα, ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη και στην «καυτή» Τούμπα για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ (20:00) σε ματς που ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο στη μάχη για την κούπα του πρωταθλητή της Super League.

Oι Πειραιώτες διανύουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας μετά το 2-0 επί της Άστον Βίλα και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Europa Conference League. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ολοκλήρωσε μία απίστευτη υπέρβαση, «διέλυσε» τους Άγγλους με συνολικό σκορ 6-2 και πλέον σκέφτεται την αναμέτρηση με την Φιορεντίνα στη Νέα Φιλαδέλφεια, που ίσως του χαρίσει το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του.

Είναι προφανές πως η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη για τον Ολυμπιακό, που, ειρήσθω εν παρόδω, γνωρίζει πως με τρεις νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που του απομένουν μέχρι το τέλος της χρονιάς εντός συνόρων θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Αυτήν την στιγμή, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην 4η θέση με 70 βαθμούς.

Ο Μεντιλίμπαρ ίσως προχωρήσει σε μερικές αλλαγές για να ξεκουράσει κάποιους από τους παίκτες του και θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Όρτα, Μασούρας, Ρίτσαρντς και Γιόβετιτς. Με βάση πάντως τα δεδομένα, το αρχικό σχήμα αναμένεται να αποτελείται από τους Τζολάκη, Ροντινέι, Ρέτσο, Κάρμο, Ρίτσαρντς, Έσε, Όρτα, Γιόβετιτς, Μασούρα, Φορτούνη και Ελ Καμπί.

Πολύ σημαντικό είναι το ματς και για τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου (71β.) μπήκε στο παιχνίδι του τίτλου μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ (3-2) και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο ώστε να κυνηγήσει την κούπα του πρωταθλητή. Tο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θεωρείται «τελικός» στις τάξεις του Δικεφάλου, που μπορεί πλέον να υπολογίζει και στον Τρόοστ – Εκόνγκ, που επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Εξαιρετικά αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ, ο οποίος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη μέση.

Με βάση τα δεδομένα, ο Λουτσέσκου θα επιλέξει τους Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλια, Τάισον, Ζίβκοβιτς και Τόμας στην αρχική ενδεκάδα. Υποψηφιότητα θέτουν επίσης οι Σβαμπ, Σαμάτα και Μουργκ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ αγνοεί τη νίκη στα εντός έδρας παιχνίδια με τον Ολυμπιακό από το 2021. Στα τελευταία έξι ματς των δύο ομάδων στην Τούμπα, οι Πειραιώτες μετρούν τρεις νίκες, ενώ τρία ματς έμειναν στην ισοπαλία.


ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Στατιστικά και Προϊστορία 12/05/2024

  • Στο πιο πρόσφατο μεταξύ τους ματς, ο Ολυμπιακός κέρδισε στο Φάληρο με 2-1.
  • Ο ΠΑΟΚ μετρά μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Με εξαίρεση την αναίμακτη ήττα από τη Φενέρμπαχτσε, ο Ολυμπιακός έμεινε αήττητος (εφτά νίκες, μία ισοπαλία) στα τελευταία εννιά παιχνίδια του.
  • Ο Ολυμπιακός κέρδισε στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια του με τον ΠΑΟΚ.
  • Η τελευταία εντός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού καταγράφηκε το 2021. Από τότε μέχρι και σήμερα οι Πειραιώτες μετρούν τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες σε έξι ματς.
  • Εφτά από τα εννιά τελευταία μεταξύ τους ματς στην Τούμπα έληξαν με Under 2.5 γκολ.
  • Ο Ολυμπιακός κέρδισε μόλις δύο φορές στα πέντε πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια του.
  • Ο ΠΑΟΚ έχασε στα τέσσερα από τα εφτά τελευταία ματς στην έδρα του σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 12/05/2024

Αμφίρροπο ματς, μεγάλο ντέρμπι. Οι δύο ομάδες ξέρουν πως έχουν υπαρκτές ελπίδες για τον τίτλο και το παιχνίδι στην Τούμπα δεν… χωρά ρίσκα. Παρόλα αυτά, η συνολική εικόνα του ΠΑΟΚ – ειδικά το τελευταίο διάστημα – και ο ψυχολογικός κορεσμός του Ολυμπιακού μετά την σπουδαία πρόκριση στον τελικό του Europa Conference League ίσως αλλάξουν τον χαρακτήρα του κλειστού ντέρμπι και θα οδηγήσουν σε ένα ματς με περισσότερα γκολ από το αναμενόμενο.

Για το μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

OVER 2.5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.82 ΣΤΗ NOVIBET

ΓΚΟΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 28’ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.85 ΣΤΗ NOVIBET

Το «do or die» υφίσταται, όμως τα δεδομένα δείχνουν πως ο ΠΑΟΚ δέχεται εύκολα γκολ το τελευταίο διάστημα. Αν στην εξίσωση μπει και η κούραση του Ολυμπιακού από την υπέρβαση κόντρα στην Άστον Βίλα, τότε το ντέρμπι θα έχει αρκετά γκολ.

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ