el
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Μάντσεστερ Γ. – Άρσεναλ: Προγνωστικά, Ανάλυση 12/05/2024

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Άρσεναλ (18:30) στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Premier League. Για το μεγάλο παιχνίδι ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Σπουδαία και κρίσιμη μονομαχία στο Μάντσεστερ με την Γιουνάιτεντ να αντιμετωπίζει την Άρσεναλ, με τους «κόκκινους διάβολους» να ψάχνουν βαθμούς επιβίωσης για την Ευρώπη και τους Λονδρέζους νίκη για να μείνουν στο κόλπο του τίτλου.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο Old Trafford γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στην Premier League!


Μάντσεστερ Γ. – Άρσεναλ: Ανάλυση, Παρουσίαση 12/05/2024

Κόβει την ανάσα το φινάλε της σεζόν στην Premier League και η «μάχη» ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ στο Old Trafford δεσπόζει στην 37η και προτελευταία αγωνιστική σε μια μονομαχία που μπορεί να κρίνει τη μάχη του τίτλου.

Για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το παιχνίδι με την Άρσεναλ μοιάζει άβολο και οι λόγοι είναι αρκετοί. Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση και αυτό επιβεβαιώθηκε και την περασμένη Δευτέρα όταν ηττήθηκε 4-0 από την Κρίσταλ Πάλας.

Η ήττα στο συγκεκριμένο ματς αύξησε την κριτική στον προπονητή Έρικ Τεν Χαγκ, αφού η ομάδα έπεσε στην 8η θέση και πλέον κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης τη νέα σεζόν. Επίσης στο τραπέζι υπάρχει και το ζήτημα της… αντιπαλότητας καθώς η Γιουνάιτεντ με ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Άρσεναλ θα βοηθήσει τη συμπολίτισσα και μισητή της αντίπαλο, Σίτι, να κατακτήσει για άλλη μία σεζόν την Premier League.

Η Άρσεναλ με 83 βαθμούς φλερτάρει με την κορυφή της βαθμολογίας και με δεδομένο ότι έχει ένα ματς περισσότερο από την Σίτι σκέφτεται μόνο το «τρίποντο». Οι Gunners στο Old Trafford παίζουν το ματς της χρονιάς και μετά τις 4 σερί νίκες θα μπουν με το πόδι στο γκάζι στο τερέν.

Το τελευταίο τους δείγμα ήταν η εντυπωσιακή επικράτηση με 3-0 κόντρα στην Μπόρνμουθ, ενώ οι παίχτες του Μίκελ Αρτέτα στα 4 τελευταία ματς έχουν δεχθεί μόλις 2 γκολ! Μεσοεπιθετικά οι Όντεγκαρντ, Τροσάρντ, Σάκα, Χάβερτς έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μείγμα ικανό να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα.

Η παραδοσιακή μάχη ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ έχει μοιράσει απλόχερα συγκινήσεις. Σε 197 παιχνίδια η Μάντσεστερ μετράει 83 νίκες (56 εντός), οι Gunners μετρούν 68 επιτυχίες (16 εκτός) και 46 ματς έχουν λήξει ισοπαλία.

Όσον αφορά τις επιλογές των δύο προπονητών, ο Τεν Χαγκ μπορεί να… σκάσει ένα χαμόγελο λόγω των επιστροφών Ράσφορντ, Λισάντρο και Φερνάντες, την ώρα που παραμένουν στη λίστα απόντων οι Βαράν, Σο, Μαγκουάιρ, Μαλάκια και ΜακΤόμινεϊ.

Η Γιουνάιτεντ αναμένεται να παραταχθεί με τους Ονανά, Νταλό, Μαρτίνεζ, Έβανς, Βαν-Μπισάκα, Κασεμίρο, Μαϊνό, Γκαρνάτσο, Φερνάντες, Ράσφορντ, Χόιλουντ.

Στην άλλη πλευρά ο Αρτέτα δεν έχει προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει τους Ράγια, Γουάιτ, Σαλίμπα, Γκάμπριελ, Τομιγιάσου, Πάρτεϊ, Ράις, Όντεγκαρντ, Σάκα, Χάβερτς, Τροσάρντ.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Μάντσεστερ Γ. – Άρσεναλ: Στατιστικά & Προϊστορία 12/05/2024

  • Η Άρσεναλ έχει 83 βαθμούς και βρίσκεται στην πρώτη θέση με αγώνα περισσότερο από τη Σίτι που έχει 82.
  • Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει 54 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση.
  • Η Άρσεναλ έχει δύο νίκες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων (3-2, 3-1), ενώ αντίστοιχα η Γιουνάιτεντ έχει 2/2 στα τελευταία παιχνίδια τους στο Μάντσεστερ (3-2, 3-1).
  • Τα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έχουν συνδυαστεί με G/G και Over 5.
  • Η Γιουνάιτεντ έχει δεχθεί γκολ στα 9 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Η Άρσεναλ έχει 4 σερί νίκες στο πρωτάθλημα μετά το 0-2 από την Άστον Βίλα.
  • Η βαθμολογία της Premier League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.


Μάντσεστερ Γ. – Άρσεναλ: Προγνωστικά 12/05/2024

Μεγάλο ματς στο Old Trafford με την Άρσεναλ να παίζει τα ρέστα της για τον τίτλο καθώς μόνο με νίκη θα συνεχίσει να πιέζει τη Σίτι. Η ομάδα του Αρτέτα έχει τεράστιο κίνητρο, είναι σε φόρμα και αντιμετωπίζει μια προβληματική ομάδα που συνεχίζει να παλεύει με τον κακό της εαυτό. Αναμφίβολα το μεγάλο κίνητρο των «κανονιέρηδων» μπορεί να κάνει τη διαφορά.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ 2/2 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Η Γιουνάιτεντ παρουσιάζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα που την έχουν καθηλώσει στην κατάταξη, κάτι που φάνηκε και στην εκτός έδρας συντριβή από την Πάλας (4-0) ενώ έχει απέναντί της μια διεκδικήτρια τίτλου που έχει δείξει σταθερά ποιότητα όλη τη σεζόν και έχει τον τρόπο να πάρει αυτό που θέλει.

ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ 0-1, 0-2, 0-3 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.90 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Γ. – Άρσεναλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ