el
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Σεβίλλη – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά, Ανάλυση 20/04/2023

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγήθηκε στο πρώτο ματς με 2-0 και έδειξε ικανή να… τελειώσει από νωρίς την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League, όμως η Σεβίλλη ήταν πολύ σκληρή για να πεθάνει: Ισοφάρισε σε 2-2 και δημιούργησε όλες τις προϋποθέσεις για ένα συγκλονιστικό ματς στη ρεβάνς της Ισπανίας (22:00).

Για το σπουδαίο παιχνίδι στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο ματς στην Ισπανία γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το ντέρμπι παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Europa League!

 


Σεβίλλη – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανάλυση, Παρουσίαση 20/04/2023

Στο 20΄έχανε με 2-0 και έδειχνε να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Η Μάντσεστερ έκανε… κουμάντο για αρκετή ώρα στο ματς, όμως, κάποια στιγμή, το ισχυρό ευρωπαϊκό DNA βγήκε στην επιφάνεια και η Σεβίλλη θυμήθηκε τον καλό της εαυτό στο… αγαπημένο Europa League: Με δύο αυτογκόλ των Άγγλων στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι Ισπανοί ισοφάρισαν (2-2) και πλέον έχουν ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση, γνωρίζοντας ότι το καθοριστικό παιχνίδι θα διεξαχθεί στην έδρα τους και μπροστά στο κοινό τους.

«Καμία ομάδα στη διοργάνωση δεν έχει τη ψυχή της Σεβίλλης», είπε μετά τον αγώνα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ. «Στο 2-1 είδαμε τον φόβο στα μάτια τους. Η Σεβίλλη έχει ιστορία στη διοργάνωση».

Η ισοπαλία στο Όλντ Τράφορντ έδωσε μεγάλο boost και εντός συνόρων, αφού η Σεβίλλη κέρδισε το μεγάλο ντέρμπι με την Βαλένθια (2-0) και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, ξεφεύγοντας οκτώ βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αυτό το αποτέλεσμα της επιτρέπει να προσέξει πολύ παραπάνω τη ρεβάνς με την Μάντσεστερ, από την οποία θα λείψει ο τιμωρημένος Μοντιέλ.

Τα θετικά vibes είναι ελάχιστα στην πλευρά της Μάντσεστερ: Η νίκη επί της Νότιγχαμ Φόρεστ (2-0) ήταν σίγουρα ένα καλό νέο για τη μάχη στην Premier League, όμως η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ ξέρει πως πλέον χρειάζεται ένα μεγάλο αποτέλεσμα σε μία εχθρική έδρα για να προχωρήσει στο Europa League.

Το 2-2 στο Όλντ Τράφορντ ήταν αποτέλεσμα κακής διαχείρισης του αγώνα και λανθασμένης προσέγγισης στο δεύτερο μέρος, αφού η Μάντσεστερ έδωσε χώρο στη Σεβίλλη και τελικά το πλήρωσε.

«Χάσαμε τον ρυθμό μας», είπε ο Τεν Χαγκ. «Χάσαμε τον έλεγχο μετά από ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Δεν ήταν καλό βράδυ για εμάς, πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα στο δεύτερο παιχνίδι».

Η ρεβάνς γίνεται ακόμα πιο δύσκολη για τους Άγγλους λόγω των απουσιών. Η Μάντσεστερ καλείται να παίξει χωρίς τα βασικά της στόπερ, καθώς οι Λισάντρο Μαρτίνες – Ραφαέλ Βαράν είναι στα «πιτς», ενώ τιμωρημένος είναι ο αρχηγός και κομβικός Μπρούνο Φερνάντες. Εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο επίσης σημαντικός Μάρκους Ράσφορντ και στο ίδιο «γκρουπ» περιλαμβάνονται επίσης οι Σκοτ ΜακΤόμινεϊ, Τιρέλ Μαλάσια, Λουκ Σο και Μαρσέλ Σάμπιτσερ.

Με λίγα λόγια, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» θα παίξουν με αρκετές ελλείψεις σε άμυνα, κέντρο και στην επίθεση και παίκτες όπως ο Καζεμίρο, ο Άντονι και ο Έρικσεν πρέπει να κάνουν step up για υπάρξει ισορροπία.


Σεβίλλη – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στατιστικά και Προϊστορία 20/04/2023

  • Ο πρώτος προημιτελικός έληξε 2-2.
  • Η Σεβίλλη δεν έχει χάσει ποτέ από τη Μάντσεστερ στην Ευρώπη. Σε πέντε ματς, οι Ισπανοί μετρούν τρεις νίκες, ενώ δύο ματς έληξαν ισόπαλα.
  • Από αυτά τα πέντε παιχνίδια, τέσσερα έληξαν Over 2,5 γκολ και G/G.
  • Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετρά μόλις μία ήττα στα τελευταία εννιά παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Η Σεβίλλη «τρέχει» σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Σε αυτά τα ματς, οι Ισπανοί σκοράρουν σταθερά δύο γκολ ανά αγώνα.
  • Η βαθμολογία της Premier League
  • H βαθμολογία της La Liga
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματοςδεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


Σεβίλλη – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά 20/04/2023

Το 2-2 του πρώτου αγώνα δημιουργεί συνθήκες ισορροπίας και αφήνει ορθάνοιχτη την πόρτα της πρόκρισης στα ημιτελικά του Europa League και για τις δύο ομάδες.

Για το μεγάλο παιχνίδι στην Ισπανία επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.67 ΣΤΗ NOVIBET

ΓΚΟΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 28:00 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83 ΣΤΗ NOVIBET

Με βάση την εικόνα του πρώτου αγώνα, οι δύο ομάδες έχουν την ικανότητα να σκοράρουν και είναι μάλιστα υποχρεωμένες να κυνηγήσουν το γκολ για την πρόκριση στα ημιτελικά. Τα αμυντικά κενά είναι επίσης δεδομένα και στις δύο μεριές και δεν αποκλείεται να δούμε από νωρίς ένα ανοιχτό ματς με υψηλό τέμπο.

ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 7.00 ΣΤΗ NOVIBET

Tο σκορ στην Αγγλία, ο χαρακτήρας της Σεβίλλης και οι απουσίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνουν προς τη μεριά ενός απόλυτα ισορροπημένου παιχνιδιού. Δεν θα ήταν έκπληξη αν το ματς οδηγηθεί στην παράταση.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Σεβίλλη – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


Σεβίλλη: Απουσίες, Ενδεκάδα 20/04/2023

Με εξαίρεση τον τιμωρημένο Μοντιέλ, η Σεβίλλη αναμένεται να παραταχθεί με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Ο Σούσο αναμένεται να ξεκινήσει βασικός, θέση διεκδικεί και ο Τέλες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπόνο – Νάβας, Μπαντέ, Μαρκάο, Ακούνια – Φερνάντο, Γκουντέλι, Ράκιτιτς – Οκάμπος, Εν Νεσίρι, Σούσο


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Απουσίες, Ενδεκάδα 20/04/2023

Πάρα πολλές οι απουσίες για τον Έρικ Τεν Χαγκ. Οι Βαράν, Μαρτίνες είναι σίγουρα off, ο Φερνάντες τιμωρημένος, ο Ράσφορντ εξαιρετικά αμφίβολος, όπως και οι ΜακΤόμινεϊ , Μαλάσια, Σο και Σάμπιτσερ. Έτσι, οι επιλογές είναι μετρημένες σε όλες τις γραμμές.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντε Χέα – Νταλότ, Μαγκουάιρ, Λίντελοφ, Σο – Καζεμίρο,  Φρεντ, Έρικσεν – Άντονι, Μαρσιάλ, Σάντσο

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ