el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Σεβίλλη – Ρεάλ: Προγνωστικά, Ανάλυση 21/10/2023

Η Σεβίλλη υποδέχεται τη Ρεάλ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της La Liga. Για το σπουδαίο παιχνίδι στο Sanchez Pizjuan ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Επιστροφή στη δράση με μεγάλο ντέρμπι στη La Liga, καθώς η Σεβίλλη περιμένει τη Ρεάλ στην Ανδαλουσία, με τον Σέρχιο Ράμος να αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του με την οποία πανηγύρισε πλειάδα τίτλων.

Οι πρωτοπόροι του Κάρλο Αντσελότι δοκιμάζονται στο Sanchez Pizjuan με τους γηπεδούχους να παρατάσσονται με νέο πρόσωπο και νέο προπονητή τον Ντιέγκο Αλόνσο.

Με 800+ αγορές στη Novibet το ντέρμπι στη Σεβίλλη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στη La Liga!


Σεβίλλη – Ρεάλ: Ανάλυση, Παρουσίαση 21/10/2023

Μεγάλο παιχνίδι στην επανέναρξη του ισπανικού πρωταθλήματος, με τη Σεβίλλη του Σέρχιο Ράμος να περιμένει τη Ρεάλ στο Sanchez Pizjuan με τις δύο ομάδες να έχουν εντελώς διαφορετικούς στόχους.

Η μεν «βασίλισσα» προπορεύεται στην κατάταξη με μόνη απώλεια την ήττα από την Ατλέτικο και ενόψει της σύγκρουση με την Μπαρτσελόνα στο clasico θέλει να διατηρήσει το πάνω χέρι.

Ωστόσο για να το πετύχει αυτό θα χρειαστεί να περάσει το εμπόδιο της Σεβίλλης που έχει αρχίσει άκρως προβληματικά τη χρονιά και παρά την περσινή μεγάλη επιτυχία με το Europa League, φέτος έχει βυθιστεί στην μετριότητα και την εσωστρέφεια.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ από την τεχνική ηγεσία, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να κάνει ντεμπούτο και να καλείται να συμμαζέψει την κατάσταση που έχει καθηλώσει τους επτάκις κατόχους του Europa League στους 8 βαθμούς και πολύ χαμηλά στην κατάταξη.

Όλα αυτά ενώ τις δύο ομάδες περιμένουν ευρωπαϊκές δοκιμασίες, με τη Σεβίλλη να φιλοξενεί την Άρσεναλ, ενώ η Ρεάλ ταξιδεύει στην Πορτογαλία για να αντιμετωπίσει την Μπράγκα.


Σεβίλλη – Ρεάλ: Στατιστικά & Προϊστορία 21/10/2023

  • Η Ρεάλ είναι πρωτοπόρος του πρωταθλήματος με 24 βαθμούς (8-0-1).
  • Η Σεβίλλη έχει 8 βαθμούς (2-2-4).
  • Στα τελευταία 9 μεταξύ τους παιχνίδια η Ρεάλ είναι αήττητη ανεξαρτήτως έδρας (8-1-0). Τελευταία νίκη της Σεβίλλης το 2018 (3-0), όταν κορύφωσε ένα σερί 5 αγώνων αήττητη όσο υποδεχόταν τους Μαδριλένους, οι οποίοι πλέον έχουν 4/4 στις τελευταίες επισκέψεις τους στην Ανδαλουσία.
  • Η ομάδα της Ανδαλουσίας προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, καθώς ο Ντιέγκο Αλόνσο ανέλαβε στη θέση του Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ.
  • Η Σεβίλλη σε 11 επίσημους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις μόνο σε 2 κράτησε ανέπαφη την εστία της, ενώ προέρχεται από 3 αγώνες χωρίς νίκη.
  • Η Ρεάλ έχει 10 νίκες σε 11 επίσημους αγώνες και μοναδική ήττα το 3-1 από τη Σεβίλλη.
  • Οι Μαδριλένοι έχουν σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια τους, ενώ σε 6 έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους.
  • Η βαθμολογία της La Liga
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


Σεβίλλη – Ρεάλ: Προγνωστικά 21/10/2023

Η Ρεάλ είναι φορμαρισμένη και κυνηγά τη νίκη στη Σεβίλλη για να πάει στο clasico της επόμενης αγωνιστικής έχοντας το πάνω χέρι. Οι Μαδριλένοι έχουν την ποιότητα και τον τρόπο να πάρουν από το ημίχρονο κιόλας αυτό που θέλουν απέναντι σε μια Σεβίλλη που προβληματίζει και έχει προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή.

ΝΙΚΗ ΡΕΑΛ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.88 ΣΤΗ NOVIBET

O Τζουντ Μπέλιγχαμ έχει συνεχή επαφή με το γκολ και μπορεί να το επιβεβαιώσει σε άλλο ένα παιχνίδι με τους Μαδριλένους.

ΣΚΟΡΕΡ ΜΠΕΛΙΓΧΑΜ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Σεβίλλη – Ρεάλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Σεβίλλη: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/10/2023

 Γεμάτο απουσιολόγιο έχει η Σεβίλλη (Ντιμίτροβιτς, Ντίαζ, Λαμέλα, Παστόρ), με τον Ντιέγκο Αλόνσο να αναζητά το καλύτερο δυνατό σχήμα για να αντιμετωπίσει την «βασίλισσα».

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Νίλαντ – Νάβας, Μπάντε, Ράμος, Πεδρόσα – Ράκιτιτς, Σόου – Οκάμπος, Σούσο, Λουκεμπάκιο – Εν Νεσίρι.

Ρεάλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/10/2023

Στη Ρεάλ ο Κάρλο Αντσελότι θα έχει εκ νέου διαθέσιμο τον Αλάμπα, όσο ο Νάτσο είναι τιμωρημένος, με Σεμπάγιος, Μιλιτάο και Κουρτουά να συμπληρώνουν το απουσιολόγιο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2): Κέπα – Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Αλάμπα, Καμαβινγκά – Βαλβέρδε, Τσουαμενί, Κρόος – Μπέλιγχαμ – Χοσέλου, Βινίσιους.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ