el
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σεβίλλη – Ρεάλ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 27/05/2023

Με το μυαλό στον τελικό του Europa League, η Σεβίλλη υποδέχεται τη Ρεάλ (20:00) για την 37η αγωνιστική της La Liga. Οι Μαδριλένοι είναι αδιάφοροι και κυνηγούν μόνο την 2η θέση στη… μάχη με την Ατλέτικο, ενώ οι γηπεδούχοι, που έκαναν μία τρομερή αντεπίθεση το τελευταίο διάστημα, θα παλέψουν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Για το μεγάλο ματς στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο παιχνίδι στη Σεβίλλη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Η La Liga στην τελική της ευθεία!


Σεβίλλη – Ρεάλ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 27/05/2023

Αφού ξεπέρασε το κάκιστο πρώτο μισό της σεζόν και έβγαλε από πάνω της το άγχος του υποβιβασμού, η Σεβίλλη έκανε μία τρομερή αντεπίθεση και πλέον διεκδικεί στα… ίσια ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Βέβαια, το πιο σημαντικό δεν αφορά την πορεία στο πρωτάθλημα, αφού οι Σεβιγιάνοι κατάφεραν να φτάσουν για ακόμα μία φορά στον τελικό του… αγαπημένου τους Europa League.

Το ματς με τη Ρόμα (31/05) βρίσκεται ήδη στο mindset των ποδοσφαιριστών του Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπάρ – κάτι που φάνηκε και στο 1-1 με την υποβιβασμένη Έλτσε – και ο στόχος ακόμα μίας κούπας στη διοργάνωση είναι σαφώς πιο ψηλά από οτιδήποτε άλλο μέχρι το τέλος της σεζόν. Παρόλα αυτά, η Σεβίλλη (49β.) είναι ενεργή στη μάχη της 7ης θέσης στη La Liga, που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα σεζόν κυνηγώντας την Αθλέτικ Μπιλμπάο (50β.), που βρίσκεται μόλις έναν βαθμό μακριά. Εκτός πλάνων οι τραυματίες Μαρκάο, Νιανζού και Γιορντάν.

sevilla real prognostika novibet

Για τη Ρεάλ, η νίκη επί της Ράγιο (2-1) επούλωσε κάπως τις πληγές του αποκλεισμού από τη Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League, όμως είναι προφανές πως οι παίκτες του Κάρλο Άντσελοτι «άδειασαν» ψυχολογικά. Οι Μαδριλένοι κυνηγούν απλά τη 2η θέση του πρωταθλήματος και αυτή την στιγμή διατηρούν  μικρό προβάδισμα σε σχέση με την Ατλέτικο (74-73 βαθμοί, αντίστοιχα).

Το κεντρικό ζήτημα των ημερών στη Ρεάλ αφορά τη νέα ρατσιστική επίθεση προς τον Βινίσιους. Ο Βραζιλιάνος σταρ αντέδρασε στο παιχνίδι με τη Βαλένθια και ο Αντσελότι έσπευσε να τον υπερασπιστεί, ενώ τον ίδιο δρόμο ακολούθησαν αρκετοί ακόμα παίκτες του ισπανικού πρωταθλήματος, όπως ο Ραφίνια της Μπαρτσελόνα.

Ο Βίνι δεν έπαιξε στο ματς με τη Ράγιο, όμως αναμένεται να επιστρέψει στην ενδεκάδα ενόψει Σεβίλλης, από την οποία θα λείπει σίγουρα ο τιμωρημένος Καρβαχάλ.

https://www.youtube.com/watch?v=-nQ2QPJHN8o


Σεβίλλη – Ρεάλ: Στατιστικά και Προϊστορία 27/05/2023

  • Τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους ματς έληξαν με συνδυασμό G/G και Over 2,5 γκολ.
  • Η Σεβίλλη έχασε σε μόνο ένα από τα τελευταία 14 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της Ρεάλ σε πρωτάθλημα και Champions League έληξαν με No Goal.
  • H Ρεάλ μετρά τρεις σερί νίκες στην έδρα της Σεβίλλης (3-2, 1-0, 1-0).
  • Οκτώ από τα τελευταία δέκα ματς των δύο ομάδων με γηπεδούχο τη Σεβίλλη έληξαν με Over 2,5 τέρματα.
  • 4/5 τελευταία ματς της Σεβίλλης έληξαν με συνολικά 2-3 γκολ.
  • Η βαθμολογία της La Liga.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Σεβίλλη – Ρεάλ: Προγνωστικά 27/05/2023

Μεγάλο ματς στη Σεβίλλη. Οι γηπεδούχοι θέλουν νίκη για να κυνηγήσουν μέχρι τέλους μία θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ενώ η Ρεάλ, αν και αδιάφορη, θέλει να κλείσει τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Για την αναμέτρηση επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.55  ΣΤΗ NOVIBET

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ Η ΣΕΒΙΛΛΗ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.65 ΣΤΗ NOVIBET

Η Ρεάλ είναι σίγουρα καλύτερη ως ομάδα, αλλά έχει «αδειάσει» πνευματικά και δεν έχει ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο. Η Σεβίλλη μπορεί να το εκμεταλλευτεί και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ με το «όπλο» της έδρας ίσως καταφέρουν να πάρουν κεφάλι στο σκορ.

ΓΚΟΛ UNDER 3,5 & ΚΟΡΝΕΡ OVER 9,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.55 ΣΤΗ NOVIBET

Με βάση την επιθετική προσέγγιση και των δύο ομάδων, αναμένουμε ένα παιχνίδι με υψηλό τέμπο και αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Έτσι, δεν αποκλείεται να φτάσουμε σε διψήφιο αριθμό κόρνερ στην αναμέτρηση.

sevilla real prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Σεβίλλη – Ρεάλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Σεβίλλη: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 27/05/2023

O Μεντιλίμπαρ αναμένεται να προχωρήσει σε μερικό rotation, ώστε να «φυλάξει» μερικά από τα βαριά χαρτιά του ενόψει του τελικού με τη Ρόμα. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Γιορντάν, Μαρκάο και Νιανζού.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντμίτροβιτς – Μοντιέλ, Ρέκικ, Γκουντέλι, Τέλες – Φερνάντο, Ράκιτιτς – Σούσο, Τόρες, Πάπου – Μιρ


Ρεάλ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 27/05/2023

Με την… κλασική ενδεκάδα των τελευταίων αγώνων θα παραταχθεί η Ρεάλ. Εξαίρεση η θέση του δεξιού μπακ, όπου ο Νάτσο θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Καρβαχάλ. Επιστρέφει και ο Βινίσιους.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά – Νάτσο, Μιλιτάο, Αλάμπα, Καμαβίνγκα – Μόντρις, Κρόος, Βαλβέρδε – Ροντρίγκο, Μπενζεμά, Βινίσιους

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ