el
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Σεβίλλη – Γιουβέντους: Προγνωστικά, Ανάλυση 18/05/2023

Έφτασε η ώρα της αλήθειας για Σεβίλλη και Γιουβέντους!

Την Πέμπτη το βράδυ (22:00) στο «Ramon Sanchez-Pizjuan» οι δύο ομάδες διεκδικούν στον ημιτελικό του Europa League το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Με δεδομένο ότι το πρώτο ματς σταμάτησε στο 1-1 το μοναδικό ζητούμενο για τις δύο ομάδες είναι η νίκη για να ετοιμάσουν τις βαλίτσες τους για το μεγάλο ραντεβού στη Βουδαπέστη στις 31 Μαΐου.

Με 800+ αγορές στη Novibet η σπουδαία αναμέτρηση στα ημιτελικά του Europa League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στοEuropa League!

 


Σεβίλλη – Γιουβέντους: Ανάλυση, Παρουσίαση 18/05/2023

Το πρώτο παιχνίδι στο Τορίνο έγινε «θρίλερ» και κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτησης.

Η Σεβίλλη με γκολ του Εν Νεσίρι από το 26ο λεπτό κρατούσε τη νίκη μέχρι το φινάλε στα χέρια της, όμως η Γιούβε δεν το έβαλε κάτω και ισοφάρισε στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων με γκολ του Φεντερίκο Γκάτι.

Στη ρεβάνς οι λεπτομέρειες θα κάνουν και πάλι τη διαφορά, αφού οι δύο ομάδες διψούν για τη συμμετοχή τους στον τελικό, ενώ μοιάζουν και ισοδύναμες.

Η Σεβίλλη στη ρεβάνς έχει το έξτρα πλεονέκτημα της έδρας, ενώ οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι είναι η πιο πετυχημένη ομάδα στο Europa league με 6 τρόπαια στη συλλογή της.

Να υπενθυμίσουμε ότι στους «8» οι Ισπανοί ξεπέρασαν το εμπόδιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με μεγάλη νίκη (3-0) μπροστά στο κοινό τους που δημιούργησε καυτή ατμόσφαιρα.

Επίσης, τη δεδομένη χρονική στιγμή η Σεβίλλη βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και στα τελευταία 8 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 6 νίκες, 1 ισοπαλία (στο Τορίνο) και μια ήττα στη La Liga από τη Χιρόνα.

Την περασμένη Κυριακή, η Σεβίλλη επικράτησε 3-0 στην έδρα της Βαγιαδολίδ και ανέβηκε στην 9η θέση του ισπανικού πρωταθλήματος. Βρίσκεται στο -1 από την 7η θέση που οδηγεί στο Europa Conference League αλλά το δέλεαρ είναι το Champions League, εισιτήριο που θα κερδίσει η ομάδα που θα κατακτήσει το φετινό Europa League.

Ο προπονητής Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, παραμονή της ρεβάνς τόνισε: «Για εμένα είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνιδια της καριέρας μου. Σεβόμαστε τη Γιουβέντους που έχει κατακτήσει τα πάντα, όμως θα παλέψουμε για το 7ο έπαθλο. Εχουμε μελετήσει τη Γιούβε και ξέρουμε τον τρόπο να την αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας».

sevilla juve prognostika novibet

Στη Γιουβέντους η δίψα και το κίνητρο για τη συμμετοχή σ’ έναν ευρωπαϊκό τελικό και μια κούπα ξεχειλίζει. Οι Ιταλοί έχουν θέσει ως βασικό στόχο την κατάκτηση του Europa League για να σώσουν μια χρονιά που στη Serie A δεν κύλησε όπως θα περίμεναν.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η «Κυρία» έχει να κατακτήσει ευρωπαϊκό τίτλο από το 1996 όταν και πήρε το Champions League, ενώ στην τροπαιοθήκη της έχει 3 Κύπελλα ΟΥΕΦΑ (τωρινό Europa League), το 1977, το 1990 και το 1993.

Ο Αλέγκρι έχει αρκετές προσωπικότητες στο ρόστερ και περιμένει ότι σ’ ένα τόσο μεγάλο ματς θα δώσουν απαντήσεις σε εχθρούς και φίλους. Με δεδομένο ότι η Γιούβε χρειάζεται νίκη θα κληθεί να παίξει πιο επιθετικά σε σχέση με τη ρεβάνς και το τεχνικό επιτελείο περιμένει από τους Ντι Μαρία και Βλάχοβιτς να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά.

Την Κυριακή η Γιουβέντους νίκησε 2-0 στο Τορίνο την Κρεμονέζε και διατηρήθηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας στη Serie A. Αυτό ήταν μόλις το πρώτο φετινό ματς που ξεκίνησε βασικός ο Πολ Πογκμπά, όμως ο Γάλλος σταρ τραυματίστηκε και τέθηκε και πάλι νοκ άουτ για το κρίσιμο ματς.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, για το μεγάλο ματς απέναντι στη Σεβίλλη, υποστήριξε: «Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Στο πρώτο ματς κλείσαμε θετικά το παιχνίδι, μακάρι να γίνει το ίδιο και στη ρεβάνς. Πρέπει να έχουμε ηρεμία στο παιχνίδι μας και να κερδίσουμε περισσότερες μονομαχίες στη μεσαία γραμμή».


Σεβίλλη – Γιουβέντους: Στατιστικά & Προϊστορία 18/05/2023

  • Για 6η φορά συναντιούνται το βράδυ της Πέμπτης Σεβίλλη και Γιούβεντους μετά το πρόσφατο 1-1 στο Τορίνο. Τέσσερις φορές έχουν βρεθεί σε φάση ομίλων Champions League. Τη σεζόν 2015/16 οι δυο ομάδες πανηγύρισαν από μια εντός έδρας νίκη (2-0 στο Τορίνο, 1-0 στην Ισπανία), ενώ την επόμενη σεζόν 2016/17 η Γιούβε επικράτησε 3-1 μέσα στην Ισπανία και στο Τορίνο οι ομάδες έμειναν στο 0-0.
  • Τα στατιστικά της πρώτης αναμέτρησης χαρακτηρίζουν το 1-1 ως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Η Γιούβε είχε 59% κατοχή μπάλας, όμως η Σεβίλλη είχε 5 σουτ στην εστία έναντι 2 των Ιταλών. Τα κόρνερ ήταν 5-4 υπέρ της «Κυρίας», ενώ οι Ιταλοί είδαν 3 κίτρινες κάρτες και οι Σεβιγιάνοι 4.
  • Η Σεβίλλη στα 7 παιχνίδια στη νοκ άουτ φάση του Europa League μετράει 3 Over και 4 Under.
  • 7 ματς έχει παίξει η Γιουβέντους στη φάση των νοκ άουτ του Europa League και μετράει 6 Under και μόλις 1 Over, ενώ έχει δεχθεί μόλις τρία γκολ.
  • Στον άλλο ημιτελικό της διοργάνωσης Λεβερκούζεν και Ρόμα διεκδικούν επίσης ένα εισιτήριο για τον τελικό της Βουδαπέστης.
  • Η βαθμολογία της Serie A.
  • Η βαθμολογία στη La Liga. 
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Δείτε εδώ όλες τις αγορές για το στοίχημα ποδόσφαιρο.

Σεβίλλη – Γιουβέντους: Προγνωστικά 18/05/2023

Μεγάλο ματς στο κατάμεστο «Ramon Sanchez-Pizjuan», αφού Σεβίλλη και Γιουβέντους διεκδικούν επί ίσοις όροις την πρόκριση στον τελικό του Europa League.

Οι αγορές στη Novibet είναι αμέτρητες και επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Όπως και στο πρώτο ματς έτσι και στη ρεβάνς το μενού θα έχει αρκετή ισοπαλία.

ισοπαλια στο ημιχρονο σε αποδοση 2.10 στη novibet

sevilla juve novibet

Ο Εν Νεσίρι ήταν κίνδυνος-θάνατος για την άμυνα της Γιούβε στο πρώτο παιχνίδι και βρήκε δίχτυα. Το βαρύ πυροβολικό της ισπανικής ομάδας είναι σε καλή φόρμα.

ανυτιμε σκορερ εν νεσιρι σε αποδοση 3.00 στη novibet  

Μας περιμένουν επικές μάχες πάνω στο χορτάρι, αλλά και εντός περιοχής.

καταλογισμοσ πεναλτι σε αποδοση 3.35 


Σεβίλλη: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 18/05/2023

Στη Σεβίλλη το τεχνικό επιτελείο ξεκούρασε αρκετούς βασικούς στο ματς του πρωταθλήματος με τη Βαγιαδολίδ και πλέον μπορεί να επιλέξει μια ανάλογη ενδεκάδα όπως στο Τορίνο.

Οι Τζοάν Τζορντάν, Νιανζού και Μαρκάο θα απουσιάσουν λόγω τραυματισμού.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπόνο – Νάβας, Μπαντέ, Γκουντέλι, Ακούνια – Φερνάντο, Ράκιτιτς – Οκάμπος, Όλιβερ, Χιλ – Εν Νεσίρι.

Γιουβέντους: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 18/05/2023

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν υπολογίζει τον Πολ Πογκμπά, όμως η αλήθεια είναι ότι ολόκληρη τη σεζόν έχει μάθει να λειτουργεί με τον Γάλλο μέσο στα πιτς. Εκτός είναι επίσης ο στόπερ Μπονούτσι και ο μπακ Ντε Σίλιο.

Ο Ανχελ Ντι Μαρία μαζί με τον Βλάχοβιτς θα πλαισιώσουν την επίθεση της ιταλικής ομάδας.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Τσέζνι – Ντανίλο, Μπρέμερ, Σάντρο – Κουαδράδο, Ραμπιό, Φατζιόλι, Λοκατέλι, Κόστιτς – Ντι Μαρία, Βλάχοβιτς.

 


Διαβάστε ακόμα…

leverkusen roma prognostika novibet

Λεβερκούζεν – Ρόμα: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 18/05/2023

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ