el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Λεβερκούζεν – Ρόμα: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 18/05/2023

Η Λεβερκούζεν υποδέχεται την Ρόμα (22:00) στη μεγάλη ρεβάνς των ημιτελικών του Europa League. Για το σπουδαίο παιχνίδι στην «Bay Arena» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο νίκησε στον πρώτο ημιτελικό (1-0) παίρνοντας ταυτόχρονα ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Europa League στη Βουδαπέστη.

Οι «τζιαλορόσι» θέλουν να το υπερασπιστούν, ενώ η γερμανική ομάδα να κάνει την ανατροπή με φόντο τον τελικό και το βαρύτιμο τρόπαιο.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στο Λεβερκούζεν γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Europa League!

 


Λεβερκούζεν – Ρόμα: Ανάλυση, Παρουσίαση 18/05/2023

Μεγάλη ρεβάνς στη Γερμανία που δίνει εισιτήριο για τον τελικό του Europa League στη Βουδαπέστη στις 31/5.

Η κάτοχος του Conference League Ρόμα απέκτησε το πάνω χέρι στο ζευγάρι με τη Λεβερκούζεν χάρη στο γκολ του Μπόβε στον πρώτο ημιτελικό (1-0) κι είναι ένα βήμα μπροστά με φόντο τον τελικό.

Ωστόσο η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο θα δοκιμαστεί στην έδρα των «ασπιρίνων» σε μια «καυτή» ρεβάνς.

Το σύνολο του Τσάμπι Αλόνσο που έχει κάνει άλματα προόδου κατά τη διάρκεια της χρονιάς έχει φτάσει να διεκδικεί στα ίσια το εισιτήριο για τον πρώτο της τελικό μετά το 2002, αλλά θα έχει απέναντί της μια ομάδα και κυρίως έναν προπονητή που ξέρει πώς να διαχειριστεί αντίστοιχες καταστάσεις, οριακές όπως αυτή.

Εξάλλου αντίπαλος των γηπεδούχων είναι και η παράδοση, καθώς την τελευταία δεκαετία μόλις 3 ομάδες κατάφεραν να ανατρέψουν σε ημιτελικό την ήττα στον πρώτο αγώνα για να προκριθούν στον τελικό.

Η Λεβερκούζεν φιλοδοξεί να μπει κι εκείνη σε αυτό το κλαμπ, με τη Ρόμα να στοχεύει να συνεχίσει στο κυνήγι του δεύτερου συνεχόμενου τροπαίου, με το back to back να είναι και στο στόχαστρο του Μουρίνιο, ώστε να το πετύχει για δεύτερη φορά στην καριέρα του, έπειτα από τη διετία 2003-2004 με την Πόρτο (Κύπελλο UEFA-Champions League).

 


Λεβερκούζεν – Ρόμα: Στατιστικά & Προϊστορία 18/05/2023

  • Στον πρώτο ημιτελικό η Ρόμα επικράτησε με 1-0 στο «Olimpico».
  • Πριν την πρώτη αναμέτρηση οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί 4 φορές στους ομίλους του Champions League (2004/2005 και 2015/2016) με μία νίκη για κάθε ομάδα και 2 ισοπαλίες. Μάλιστα στις 20/10/2015 στην «Bay Arena» αναδείχθηκαν ισόπαλες με το χορταστικό 4-4.
  • Η Ρόμα στη Serie A βρίσκεται στην 6η θέση με 59 βαθμούς.
  • Η Λεβερκούζεν στην Bundesliga βρίσκεται στην 7η θέση με 49 βαθμούς.
  • Η Ρόμα έχει ρεκόρ 11-3-15 κόντρα σε γερμανικές ομάδες.
  • Σε 9 περιπτώσεις διασταύρωσης με γερμανική ομάδα σε νοκ άουτ φάση η Ρόμα έχει 4 προκρίσεις και 5 αποκλεισμούς, ωστόσο η τελευταία αναμέτρησή της ήταν τη σεζόν 2000/2001 με το Αμβούργο (1-0, 3-0).
  • Η Λεβερκούζεν έχει ρεκόρ 5-5-14 κόντρα σε ιταλικές ομάδες.
  • Οι «ασπιρίνες» σε 5 περιπτώσεις αναμέτρησης με ιταλική ομάδα σε νοκ άουτ φάση έχει 2 προκρίσεις και 3 αποκλεισμούς.
  • Παράλληλα έχει 4/9 προκρίσεις όπου είχε ηττηθεί στον πρώτο αγώνα εκτός έδρας, με πιο χαρακτηριστική περίπτωση το 1988 στον διπλό τελικό του Κυπέλλου UEFA με την Εσπανιόλ, όταν απάντησε στο 3-0 και κατέκτησε το τρόπαιο στα πέναλτι. Οι άλλες 3 περιπτώσεις ήταν έπειτα από ήττα με ένα γκολ διαφορά όπως τώρα.
  • Η Ρόμα έχει φτάσει άλλη μία φορά σε ημιτελικά Europa League (2020/2021), ενώ έχει προκριθεί μία φορά σε τελικό της διοργάνωσης, όταν ήταν Κύπελλο UEFA (1991). Συνολικά σε 6 ημιτελικούς στα ευρωπαϊκά κύπελλα οι Ρωμαίοι έχουν 3 προκρίσεις και 3 αποκλεισμούς.
  • Η ομάδα της Ρώμης δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στην Ευρώπη, ενώ είχε προηγηθεί σερί 24 αγώνων με γκολ.
  • Η Ρόμα έχει 19/24 προκρίσεις όταν έχει νικήσει στον πρώτο αγώνα στην έδρα της. Η τελευταία φορά που αποκλείστηκε έπειτα από νίκη 1-0 στον πρώτο αγώνα ήταν το 1993 στα προημιτελικά του Κυπέλλου UEFA, χάνοντας 2-0 από την Ντόρτμουντ.
  • Την τελευταία δεκαετία στο Europa League μόλις σε 3 περιπτώσεις κατάφερε να προκριθεί ομάδα που είχε ηττηθεί στον πρώτο ημιτελικό (Μπενφίκα 2013, Λίβερπουλ 2016, Ρέιντζερς 2022).
  • Η Λεβερκούζεν είχε κατακτήσει το Κύπελλο UEFA το 1988. Εκτός εκείνης της σεζόν όπου είχε αποκλείσει τη Βέρντερ (1-0, 0-0), στα ημιτελικά είχε φτάσει και το 1995, όταν αποκλείστηκε από την Πάρμα (1-2, 0-3). Ωστόσο ο πιο πρόσφατος ημιτελικός της ήταν το 2002 στο Champions League όταν απέκλεισε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-2, 1-1).
  • Η Ρόμα προέρχεται από 5 αγώνες χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ το 0-0 με την Μπολόνια ήταν το πρώτο της παιχνίδι που δεν δέχθηκε γκολ έπειτα από 5 σερί αγώνες που είχε παραβιαστεί η εστία της.
  • Η Λεβερκούζεν έχει 3 σερί αγώνες χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.
  • Η Λεβερκούζεν έχει 2 προκρίσεις-2 αποκλεισμούς έπειτα από διαδικασία πέναλτι, ενώ η Ρόμα 1-3 αντίστοιχα.
  • Το πανόραμα του Europa League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


Λεβερκούζεν – Ρόμα: Προγνωστικά 18/05/2023

Σπουδαίο παιχνίδι στην «Bay Arena» με το εισιτήριο για τον τελικό του Europa League να κρίνεται και να είναι στο… όριο. Για το μεγάλο ματς ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις. Ένα γκολ χωρίζει τις δύο ομάδες και δεν αποκλείεται η βραδιά να είναι μακρά, τόσο ώστε η πρόκριση να κριθεί στα πέναλτι.

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.80 ΣΤΗ NOVIBET

Οι δύο ομάδες αναμένεται να είναι προσεκτικές, καθώς η μεν Ρόμα καλείται να υπερασπιστεί το 1-0 της Ρώμης, ενώ η Λεβερκούζεν θα ψάξει το γκολ αλλά με προσοχή για να μην αιφνιδιαστεί και χρειαστεί να ανατρέψει μεγαλύτερη διαφορά. Οι «τζιαλορόσι» δεν έχουν σκοράρει στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους στην Ευρώπη.

ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.84 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ρόμα – Λεβερκούζεν έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


Λεβερκούζεν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 18/05/2023

Η Λεβερκούζεν θα ψάξει το γκολ με βασική αιχμή τον Ντιαμπί στην επίθεση, έχοντας εκτός μάχης τους Άντριτς, Κοσουνού, Λούνεφ και Σικ εδώ και αρκετό καιρό.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-1-2): Χραντέτσκι – Ταπσόμπα, Ταχ, Χινκάπιε – Φρίμπονγκ, Παλάσιος, Ντεμιρμπάι, Μπάκερ – Βιρτς – Ντιαμπί, Χλόζεκ.

Ρόμα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 18/05/2023

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δε θα έχει ξανά τους Κουμπούλα και Κάρσντορπ και θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενους χώρους που θα βρει η ομάδα του στο ανοικτό γήπεδο, ώστε να σκοράρει και να βάλει γερά θεμέλια πρόκρισης.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Πατρίτσιο – Μαντσίνι, Κριστάντε, Ιμπάνιεθ – Τσελίκ, Μπόβε, Μάτιτς, Πελεγκρίνι, Σπινατσόλα – Ντιμπάλα, Έιμπραχαμ.

 


Διαβάστε ακόμα…

sevilla juventus prognostika novibet

Σεβίλλη – Γιουβέντους: Προγνωστικά, Ανάλυση 18/05/2023

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ