el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σκωτία – Ισπανία: Προγνωστικά, Ανάλυση 28/03/2023

Μεγάλο ντέρμπι κορυφής στον πρώτο όμιλο των προκριματικών του Euro 2024. Μετά τις εύκολες νίκες τους στην πρεμιέρα, Σκωτία και Ισπανία θα παλέψουν στο Χάμπντεν Παρκ (21:45) με φόντο την θέση του πρωτοπόρου και, φυσικά, για ένα ισχυρό προβάδισμα στη μάχη της πρόκρισης στα τελικά της διοργάνωσης.

Για το παιχνίδι στη Γλασκώβη ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο ματς γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Η αναμέτρηση παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στα προκριματικά του Euro 2024!

 


Σκωτία: Ανάλυση, Παρουσίαση 28/03/2023

Αν και η Κύπρος της έβαλε δύσκολα με την αγωνιστική της παρουσία, η Σκωτία κατάφερε να ξεπεράσει το πρώτο της εμπόδιο στα προκριματικά του Euro 2024. Μάλιστα, το έκανε και με στυλ, αφού κέρδισε με 3-0, μετά τα δύο γκολ του εξαιρετικού Σκοτ ΜακΤόμινεϊ.

Ο χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε αρχικά στον πάγκο, όμως η είσοδός του στο ματς άλλαξε τις ισορροπίες και επέτρεψε στην ομάδα του να ξεκινήσει ιδανικά την παρουσία της στα προκριματικά.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Σκωτία πήρε ήδη κεφάλι σε σχέση με τη Νορβηγία, που είναι ο μεγάλος της αντίπαλος για την 2η θέση του γκρουπ. Το ψυχολογικό boost επιτρέπει στους Βρετανούς να δουν με αισιοδοξία το ντέρμπι κορυφής με τους Ίβηρες, όμως ο Στιβ Κλαρκ αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα.

Για την ακρίβεια, ο Τσε Άνταμς θα μείνει σίγουρα εκτός λόγω τραυματισμού και ο Λόρενς Σάνκλαντ αντικατέστησε τον Άντονι Ράλστον. Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, θεωρείται δεδομένο ότι ο ΜακΤόμινεϊ «κέρδισε» μία θέση ως βασικός, καθώς και το ότι οι Σκωτσέζοι θα παίξουν με τρεις στην άμυνα, ώστε να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή ελευθερία για τον Άντριου Ρόμπερτσον στα αριστερά.


Ισπανία: Ανάλυση, Παρουσίαση 28/03/2023

Η νέα εποχή ξεκίνησε με εντυπωσιακή νίκη για την Ισπανία. Στο πρώτο ματς του Λουίς Ντε Λα Φουέντε στον πάγκο, οι Ίβηρες παρουσίασαν εξαιρετική εικόνα κερδίζοντας με 3-0 τη Νορβηγία. Ο Ντάνι Όλμο άνοιξε νωρίς (13’) το σκορ και ο Χοσέλου, που έκανε ντεμπούτο σε ηλικία 32 ετών, διαμόρφωσε το τελικό σκορ με δύο γκολ σε τρία λεπτά (83’ και 85’).

«Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Έβαλα δύο γκολ στο ντεμπούτο μου. Τι άλλο να ζητήσω; Νιώθω σαν ένα 18χρονο παιδί», είπε ο Χοέλου, που εξελίχθηκε φυσικά σε μεγάλο πρωταγωνιστή για τους Ισπανούς.

Σε γενική εικόνα, βέβαια, η Ισπανία έκανε απλώς το αυτονόητο για το επίπεδό της και τους στόχους της, αφού οι Νορβηγοί ήταν αρκετά αδύναμοι χωρίς τον τραυματία Έρλινγκ Χάαλαντ. Οι «Φούριας Ρόχας» πήραν κεφάλι στον όμιλο και στο ματς με τους Σκωτσέζους θα ψάξουν μία νίκη που θα τους τοποθετήσει από νωρίς σε θέση οδηγού και απόλυτου φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο.

Ο Ντε Λα Φουέντε δεν θα προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές ενόψει του ντέρμπι στη Γλασκώβη. Για την ακρίβεια, οι Κέπα, Καρβαχάλ, Νάτσο, Λαπόρτ, Μπαλντέ, Μερίνο, Ρόδρι, Όλμο, Γκάβι, Μοράτα έχουν σαφές προβάδισμα για να παραμείνουν στην ενδεκάδα και η μοναδική σκέψη για κάτι διαφορετικό αφορά την αντικατάσταση του Ιάγο Άσπας με τον Φαμπιάν Ρουίζ, ώστε να είναι πιο γεμάτο το κέντρο.


Σκωτία – Ισπανία: Στατιστικά, Προϊστορία 28/03/2023

  • H Ισπανία μετρά τουλάχιστον ένα γκολ μετά το 80ο λεπτό στα τελευταία έξι παιχνίδια της για τα προκριματικά Euro.
  • Η τελευταία νίκη της Σκωτίας καταγράφηκε το 1984 (3-1). Από τότε, οι Ισπανοί έχουν τρεις νίκες σε τέσσερα ματς και ένα παιχνίδι έληξε ισόπαλο.
  • Μόνο ένα από τα πέντε παιχνίδια στην ιστορία τους έληξε με No Goal.
  • Τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς των Σκωτσέζων έληξαν στο Over 5 και με τρία γκολ συνολικά.
  • Παρόμοιο μοτίβο για τις δύο ομάδες στην πρεμιέρα των προκριματικών: Τόσο οι Σκωτσέζοι, όσο και οι Ισπανοί, σκόραραν το πρώτο γκολ τους (κόντρα σε Κύπρο και Νορβηγία αντίστοιχα) στο πρώτο εικοσάλεπτο, ενώ έκλεισαν το παιχνίδι με δύο τέρματα μετά το 80΄.
  • OΕνημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματοςδεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία στα προκριματικά του Euro 2024.

Σκωτία – Ισπανία: Προγνωστικά 28/03/2023

Μεγάλο ντέρμπι κορυφής με φαβορί και αουτσάιντερ. Ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.02 ΣΤΗ NOVIBET

Οι Ισπανοί έχουν την ποιότητα, οι Σκωτσέζοι την έδρα και την ψυχολογία. Οι δύο ομάδες μπορούν σίγουρα να σκοράρουν.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΓΩΝΑ ΣΤΙΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΚΩΤΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.94 ΣΤΗ NOVIBET

Η Σκωτία έχει τη φήμη μίας σκληρής και δυναμικής ομάδας, που δίνει μεγάλη έμφαση στο physical game. Οι Ισπανοί έχουν σίγουρα ένα πιο τεχνικό και ποιοτικό σύνολο και λίγοι είναι αυτοί που μπορούν να κοντράρουν τους Βρετανούς στη δύναμη.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Σκωτία – Ισπανία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Σκωτία: Απουσίες, Ενδεκάδα 28/03/2023

Η απουσία του Άνταμς θα φέρει σε θέση βασικού φορ τον Ντάικς και ο ΜακΤόμινεϊ θα παίξει ως βασικός. Από εκεί και πέρα, o Κλαρκ δεν θα προχωρήσει σε αλλαγές και θα εμπιστευτεί ξανά το 3-4-3.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Γκαν – Χάνλι, Πόρσιους, Τίρνι – Χίκι, ΜακΓκρέγκορ, ΜακΤόμινεϊ, Ρόμπερτσον – ΜακΓκίν, Ντάικς, Κρίστι


Ισπανία: Απουσίες, Ενδεκάδα 28/03/2023

Ο Ντε Λα Φουέντε θα εμπιστευτεί τους 10 από τους 11 που ξεκίνησαν κόντρα στους Νορβηγούς. Η μοναδική αλλαγή αφορά τον Ιάγο Άσπας, που θα μείνει στον πάγκο για τον Φαμπιάν Ρουίζ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κέπα – Καρβαχάλ, Νάτσο, Λαπόρτ, Μπαλντέ – Μερίνο, Ρόδρι, Φαμπιάν – Γκάβι, Μοράτα, Όλμο

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ