el
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Στουτγκάρδη – Αμβούργο: Προγνωστικά, Ανάλυση 01/06/2023

Η αγωνία εκτοξεύεται στην κορυφή για το μπαράζ παραμονής και ανόδου στην Bundesliga ανάμεσα σε Στουτγκάρδη και Αμβούργο την Πέμπτη το βράδυ (21:45) στο «Mercedes-Benz Arena».

Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι, αφού τη Δευτέρα θα ακολουθήσει ρεβάνς στο Αμβούργο.

Οι δύο ομάδες μας υπόσχονται ένα σπουδαίο παιχνίδι, αφού το ποδοσφαιρικό ρητό που αναφέρει ότι «η παραμονή ή η άνοδος ισούται με την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος» αντικατοπτρίζει απόλυτα τον μεγάλο στόχο που κυνηγούν.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι των μπαράζ Bundesliga γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Bundesliga!

 


Στουτγκάρδη – Αμβούργο: Ανάλυση, Παρουσίαση 01/06/2023

Δυο τελικούς έχουν μπροστά τους οι δύο ομάδες για να πετύχουν τους στόχους της φετινής σεζόν. Ο πρώτος διεξάγεται στο «Mercedes-Benz Arena» και τη Δευτέρα θα ακολουθήσει η ρεβάνς.

Από τη μία η Στουτγκάρδη που τερμάτισε στη 16η θέση της βαθμολογίας διεκδικεί την παραμονή της στην Bundesliga κι από την άλλη το Αμβούργο που κατέλησε στην 3η θέση της 2. Bundesliga στοχεύει στην επιστροφή στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας.

Στην τελευταία αγωνιστική έσπασαν καρδιές και στις δύο κατηγορίες. Στη «μάχη» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος η Ντόρτμουντ αυτοκτόνησε και ουσιαστικά χάρισε τον τίτλο στην Μπάγερν. Στην ουρά της βαθμολογίας η Στουτγκάρδη έχασε τεράστια ευκαιρία να σωθεί χωρίς να παίξει στα μπαράζ.

Το 1-1 απέναντι στη Χόφενχαϊμ δεν έφτασε για την απευθείας σωτηρία της ομάδας του Ντίνου Μαυροπάνου και ουσιαστικά έλειψε ένα γκολ που θα χάριζε τη νίκη και θα έστελνε την Άουγκσμπουργκ στα μπαράζ.

Η Στουτγκάρδη είχει αμέτρητα σκαμπανεβάσματα στη φετινή σεζόν και πλέον θα κληθεί να παίξει την παραμονή στα μπαράζ. Οι εντός έδρας επιδόσεις της (5-6-6) βελτιώθηκαν προς το φινάλε της σεζόν, αφού στα 4 τελευταία ματς μπροστά στο κοινό της χάρισε τρεις ισοπαλίες και μια νίκη, όμως στα συγκεκριμένα ματς δεν κατάφερε ποτέ να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα.

Η έλευση του προπονητή Σεμπάστιαν Χένες αναμφισβήτητα βελτίωσε την κατάσταση, αφού όταν ήρθε η Στουτγκάρδη βρισκόταν στο -5 από τις θέσεις σωτηρίας.

Ο Έλληνας αμυντικός Ντίνος Μαυροπάνος ήταν ο παίκτης αποκάλυψη για τους «Σουηβούς» κι όλα δείχνουν ότι τη νέα σεζόν θα πάρει μεταγραφή. Ήδη υπάρχει εντονη φημολογία ότι τον διεκδικούν ομάδες που πρωταγωνιστούν στη Γερμανία και στη Serie A.

vfb stuttgart prognostika novibet

Στη Στουτγκάρη υπάρχει πίστη για την παραμονή και θέλουν μέσα στην καυτή τους έδρα να αποδείξουν ότι δικαίως είναι το φαβορί. Το σύνθημα που επικρατεί είναι «ο σύλλογος, η πόλη, η ομάδα ,όλοι μαζί για την παραμονή» και ο προπονητής Σεμπάστιαν Χένες παραμονή της αναμέτρησης με το Αμβούργο, τόνισε:

«Οταν ήρθα στην ομάδα τα μπαράζ παραμονής ήταν ένας βασικός στόχος, τον καταφέραμε όμως τώρα θέλουμε να τελειώσουμε τη δουλειά και να σωθούμε».

Το Αμβούργο μετά από πέντε χρόνια παλεύει να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας και το ζητούμενο πλέον είναι να ξαναπαίξει στο τοπ επίπεδο. Οι παίκτες, ο προπονητής και οι φίλαθλοι την περασμένη Κυριακή εζησαν αδιανόητες στιγμές που έκαναν τον γύρο του κόσμου. Η εναλλαγή συναισθημάτων κορυφώθηκε μέσα σε λίγα λεπτά και άπαντες από τον παράδεισο της ανόδου βρέθηκαν στην κόλαση της σωτηρίας.

Η νίκη με 1-0 επί της Σαντχάουζεν έμοιαζε να έχει τελειώσει τον εφιάλτης της β ‘ κατηγορίας για το Αμβούργο και οι φίλαθλοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο να πανηγυρίσουν, αφού η Χάιντενχαϊμ που διεκδικούσε επίσης την άνοδο στο 90’ έχανε με 2-1.

Ωστόσο, στις καθυστερήσεις η Χάιντενχαϊμ έφερε τα πάνω κάτω με δύο γκολ και πήρε την απευθείας άνοδο στέλνοντας το Αμβούργο στα μπαράζ ανόδου με τη Στουτγκάρδη.

Το Αμβούργο, μετά το ψυχολογικό μπρος πίσω και το δραματικό φινάλε της τελευταία αγωνιστικής, θα κληθεί να παίξει δύο τελικούς για τον μεγάλο στόχο της ανόδου.

Υπάρχει τεράστια πίεση για την επιστροφή στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας, αφού και πέρυσι η HSV έχασε την άνοδο στις λεπτομέρειες επίσης στη διαδικασία των μπαράζ από τη Χέρτα.

«Είναι απίστευτο αυτό που έγινε κάναμε το καθήκον μας και παρότι μαζέψαμε 66 βαθμούς για έναν πόντο δεν καταφέραμε να πάρουμε την απευθείας άνοδο.

Βιαστήκαμε να πανηγυρίσουμε όμως μπορούμε να τα καταφέρουμε με τη Στουτγκάρδη και άπαντες θα δώσουν τα πάντα. Πιστεύουμε ότι αυτή τη φορά θα ανέβουμε και οι παίκτες θα δείξουν χαρακτήρα νικητή», τόνισε ο προπονητής του Αμβούργου, Τιμ Βάλτερ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Αμβούργο στις τελευταίες 4 αγωνιστικές της σεζόν πάτησε γκάζι και με τρεις σερί νίκες και μια ισοπαλία έδειξε αποφασισμένο να πάρει την άνοδο.


Στουτγκάρδη – Αμβούργο: Στατιστικά, Προϊστορια 01/06/2023

  • 104 φορές έχουν συναντηθεί Στουτγκάρδη και Αμβούργο στην Bundesliga. Η Στουτγκάρδη μετράει 38 νίκες, το Αμβούργο 44 και 22 ματς έχουν λήξει ισοπαλία.
  • Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν τελευταία φορά στις 28 Μαΐου του 2020 στο «Mercedes-Benz Arena». Εκεί η Στουτγκάρδη επικράτησε με 3-2 πετυχαίνοντας σπουδαία ανατροπή, αφού στο ημίχρονο το Αμβούργο κέρδιζε 0-2.
  •  Τα 7 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν λήξει Goal και τα 6 από αυτά Over 2,5.
  • Το Αμβούργο σε 34 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της 2. Bundesliga είχε 20 Over και 14 Under, αντίστοιχα η Στουτγκάρδη ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με 21 Over και 13 Under.
  • Το Αμβούργο γεύτηκε πέρυσι το πικρό ποτήρι στα μπαράζ ανόδου, αφού απέναντι στη Χέρτα δεν κατάφερα να πάρει το εισιτήριο για την πρώτη κατηγορία. Στο πρώτο ματς η HSV επικράτησε με 1-0, όμως στη ρεβάνς ηττήθηκε 0-2 και τελικά η ομάδα από το Βερολίνο συνεχισε στην Bundesliga.
  • Σε 24 μπαράζ ανάμεσα σε ομάδες της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας στη Γερμανία μόλις έξι φορές έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν την πρόκριση οι ομάδες της 2. Bundesliga.
  • Βαθμολογία Bundesliga 
  • Στατιστικά Bundesliga 
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Στουτγκάρδη – Αμβούργο: Προγνωστικά 01/06/2023

Οι δύο ομάδες μας υπόσχονται ένα μεγάλο παιχνίδι και το διακύβευμα είναι τεράστιο. Το δέλεαρ της παραμονής στην πρώτη κατηγορία για την Στουτγκάρδη και της επιστροφής στο κορυφαίο επίπεδο για το Αμβούργο συγκρίνεται με την κατάκτηση ενός τίτλου. Για το μεγάλο ματς επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Οι δύο ομάδες θα έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους το γεγονός ότι ακολουθεί και ρεβάνς τη Δευτέρα. Αυτό σημαίνει ότι οι προπονητές δεν θα ανοίξουν όλα τους τα χαρτιά. Η Στουτγκάρδη λόγω έδρας περιμένουμε να πιέσει περισσότερο.

ισοπαλια στο ημιχρονο σε αποδοση 2.35 στη novibet 

Αμέτρητες οι επιλογές στα Combo Bets για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Στουτγκάρδη και Αμβούργο. Αξίζει να σταθούμε στο γεγονός ότι οι γηπεδούχοι δυσκολεύονται να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα, όμως ολόκληρη τη σεζόν έχουν συνηθίσει να παίζουν με σαφώς πιο ποιοτικές ομάδες.

1Χ (ΔΕ) & GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.95 ΣΤΗ NOVIBET 

Το Αμβούργο στα τελευταία παιχνίδια μπαίνει με περισσότερη συγκέντρωση στο τερέν και στα 4 πρόσφατα ματς έχει προηγηθεί. Δελεαστική η απόδοση στο στοίχημα να ανοίξει το σκορ και μέσα στη Στουτγκάρδη.

ΑΠΟΔΟΣΗ 2.80 ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΤΟ ΑΜΒΟΥΡΓΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ

 


Στουτγκάρδη: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 01/06/2023

Ο προπονητής της Στουτγκάρδης, Σεμπάστιαν Χένες, δεν θα αλλάξει την τακτική που τον οδήγησε στα μπαράζ παραμονής. Οι γηπεδούχοι πριν από ένα μήνα ήταν σε δύσκολη κατάσταση. Ο Γκιρασί φέτος μετράει 11 γκολ και στα τελευταία 5 ματς έχει σκοράρει 4 τέρματα. Θα απουσιάσει από το κέντρο της άμυνας ο Ζαγκαντού.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Μπρέντλοβ – Μαυροπάνος, Άντον, Ιτο – Βάγκνομαν, Καραζόρ, Εντο, Σόσα – Σίλας, Τομας – Γκιρασί.

hsv prognostika novibet

Αμβούργο: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 01/06/2023

Το Αμβούργο με 70 γκολ είχε την καλύτερη επίθεση στη φετινή σεζόν της 2. Bundesliga. Τα 19 τέρματα τα πέτυχε ο Γκλάτσελ που ήταν καυτός στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν. Η δήλωση του προπονητή Τιμ Βάλτερ «η Στουτγκάρδη είναι τέλεια ομάδα, αλλά εμείς μεγαλύτερο μέγεθος» προκάλεσε αίσθηση. Εκτός οι Κάτερμπαχ (μπακ) και Νέμεθ (φορ).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Χόιερ Φερνάντες – Χέγερ, Ντέιβιντ, Σονλάου, Μουχάιμ – Κίτελ, Μέφερτ, Ράις – Κενιγκσντέρφερ, Ντόμπε, Γκλάτσελ.


Διαβάστε ακόμα… 

nba-finals-novibet

Πότε είναι οι Τελικοί ΝΒΑ 2023 – Που τους δείχνει


champions-league-ataturk

Πότε είναι ο τελικός του Champions League 2023 – Που το δείχνει

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ