el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Σουηδία – Αυστρία: Προγνωστικά, Ανάλυση 12/09/2023

Η Σουηδία υποδέχεται την Αυστρία (21:45) στην αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2024. Για το σπουδαίο παιχνίδι στη Σόλνα ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ο δρόμος για την τελική φάση του Euro 2024 έχει αρκετά βήματα ακόμα και ένα εξ αυτών καλούνται να κάνουν Σουηδία και Αυστρία που τίθενται αντιμέτωπες στην εκκίνηση του β’ γύρου του 6ου ομίλου.

Η αήττητη ως τώρα Αυστρία δοκιμάζεται στη Σουηδία και με νέα νίκη θα κάνει μεγάλο βήμα πρόκρισης, ενώ οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για να μείνουν σε τροχιά για τις δύο πρώτες θέσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet η αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2024 γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στο Euro 2024!


Σουηδία – Αυστρία: Ανάλυση, Παρουσίαση 12/09/2023

Εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι για τον 6ο όμιλο διεξάγεται στη Σόλνα, όπου η Σουηδία περιμένει την Αυστρία και ψάχνει μόνο «τρίποντο» για να πλησιάσει τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στην τελική φάση του Euro 2024.

Η Αυστρία που είχε νικήσει 2-0 στον αγώνα των δύο ομάδων στη Βιέννη είναι επικεφαλής του ομίλου μαζί με το Βέλγιο, έχοντας 3-1-0 ως τώρα και έχει τη μεγάλη ευκαιρία να καπαρώσει μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις.

Η αναμέτρηση έχει οριακό χαρακτήρα για τους γηπεδούχους του Γιαν Άντερσον, οι οποίοι έκαναν… ζέσταμα απέναντι στους Εσθονούς και επικράτησαν 0-5 στο Ταλίν με πέντε διαφορετικούς σκόρερς (Γκιόκερες 18’, Κουλουσέφσκι 24’, Άιζακ 39’, Κουάισον 75’, Κλάεσον 92’) και γνωρίζουν πως θα χρειαστεί πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια για να κατακτηθεί το «τρίποντο» με τους Αυστριακούς.

Στον πρώτο γύρο η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ επικράτησε με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Μπάουμγκαρτνερ στο τελευταίο δεκάλεπτο (81’, 89’) και δείχνει έτοιμη να προκριθεί στο τρίτο συνεχόμενο Euro.

Με θετικό αποτέλεσμα στη Σουηδία, ακόμα και με ισοπαλία θα βάλει τις βάσεις.


Σουηδία – Αυστρία: Στατιστικά & Προϊστορία 12/09/2023

  • Σουηδία και Αυστρία βρίσκονται στον 6ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2024, μαζί με Βέλγιο, Εσθονία και Αζερμπαϊτζάν.
  • Στον πρώτο γύρο η Αυστρία είχε νικήσει με 2-0 με δύο γκολ του Μπάουμγκαρτνερ (81’, 89’).
  • Η Αυστρία έχει συγκεντρώσει 10 βαθμούς σε 4 αγώνες (4-1 με Αζερμπαϊτζάν, 2-1 με Εσθονία, 2-0 με Σουηδία, 1-1 με Βέλγιο).
  • Η Σουηδία σε 4 αγώνες έχει δύο νίκες και ισάριθμες ήττες (0-3 από Βέλγιο, 5-0 με το Αζερμπαϊτζάν, 2-0 από Αυστρία, 5-0 με την Εσθονία).
  • Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί πέντε φορές στο παρελθόν, με 3 νίκες της Αυστρίας, μια νίκη της Σουηδίας και μία ισοπαλία.
  • Στους 4 αγώνες της στον προκριματικό όμιλο η Αυστρία έχει σκοράρει σε όλους, ενώ σε 3/4 έχει προκύψει Goal/Goal.
  • Αντίστοιχα όλοι οι αγώνες της Σουηδίας έχουν συνδυαστεί με No Goal.
  • Η βαθμολογία των ομίλων των προκριματικών του Euro 2024
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Σουηδία – Αυστρία: Προγνωστικά 12/09/2023

Στη Σόλνα της Στοκχόλμης η Σουηδία θέλει μόνο τη νίκη για να πλησιάσει την Αυστρία και να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στην τελική φάση. Οι Αυστριακοί που είναι αήττητοι ως τώρα στον όμιλο βολεύονται και με την ισοπαλία κι αυτή θα είναι ο πρώτος στόχος τους.

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.30 ΣΤΗ NOVIBET

Το παιχνίδι είναι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας και αναμένεται δυνατό και με ένταση. Οι κάρτες αναμένεται να μη λείψουν.

OVER 3.5 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.97 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Σουηδία – Αυστρία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Σουηδία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 12/09/2023

Το ευχάριστο για τον Γιαν Άντερσον είναι η επιστροφή του Άιζακ στα γκολ, ώστε να βοηθήσει τη Σουηδία να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη και θα έχει στο πλευρό του τον Γκιόκερες στην επιθετική γραμμή.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Όλσεν – Βάλκβιστ, Λίντελοφ, Χιν, Όλσον – Κουλουσέφσκι, Καγιούστε, Γκούσταφσον, Φόρσμπεργκ – Άιζακ, Γκιόκερες.

Αυστρία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 12/09/2023

Ο Ραλφ Ράνγκνικ έχει τη δυνατότητα να σχηματίσει την καλύτερη δυνατή σύνθεση με μοναδική απουσία αυτή του Αντάμου που έχει πρόβλημα τραυματισμού.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Α. Σλάγκερ – Πος, Λίνχαρτ, Αλάμπα, Βόμπερ – Λάιμερ, Ξ. Σλάγκερ, Ζάινβαλντ, Μπάουμγκαρτνερ – Γκρέγκοριτς, Αρναούτοβιτς.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ