el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τότεναμ – Μίλαν: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 08/03/2023

Η Τότεναμ περιμένει τη Μίλαν στο Λονδίνο (22:00), στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «16» του Champions League. Για τη σπουδαία αναμέτρηση στο «Tottenham Hotspur Stadium» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ένα ζευγάρι που βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού θα λύσει τις διαφορές του στο Λονδίνου ώστε να προκύψει η ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο για την οκτάδα του Champions League.

Η Μίλαν με το εύθραυστο 1-0 στο «San Siro» έχει ελαφρύ προβάδισμα, αλλά για να φτάσει στην πρόκριση θα χρειαστεί να αποκρούσει την… ορμή της Τότεναμ, η οποία αντίστοιχα πρέπει να κάμψει την αντίσταση των πρωταθλητών Ιταλίας για να πάει στην επόμενη φάση.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στο Λονδίνο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!


Τότεναμ – Μίλαν: Ανάλυση, Παρουσίαση 08/03/2023

Ένα από τα πλέον αμφίρροπα ζευγάρια της φάσης των «16» είναι έτοιμο να λύσει τις διαφορές του σε μια ρεβάνς με μεγάλο ενδιαφέρον.

Η Μίλαν κατάφερε να πάρει κεφάλι με το 1-0 του πρώτου αγώνα, ωστόσο όλα είναι ανοικτά, με τους «ροσονέρι» να καλούνται να υπερασπιστούν αυτή τη… βραχεία κεφαλή, ενώ οι Λονδρέζοι θέλουν μόνο νίκη ώστε στη χειρότερη γι’ αυτούς περίπτωση να οδηγήσουν την υπόθεση πρόκριση στην παράταση.

Αμφότερες έχουν βάσιμες ελπίδες και βάσει παράδοσης, καθώς η Μίλαν έχει 37 προκρίσεις σε 43 περιπτώσεις εντός έδρας νίκης στον πρώτο αγώνα, ενώ η Τότεναμ έχει ανατρέψει 10 φορές σε 19 περιπτώσεις την ήττα στο πρώτο ματς εκτός έδρας.

Βέβαια το εν λόγω συναπάντημα θα γράψει τη δική του ιστορία, με τα «σπιρούνια» του Αντόνιο Κόντε να στοχεύουν στην επιστροφή τους στα προημιτελικά μετά το 2019 (όταν έφτασαν ως τον τελικό), ενώ οι «ροσονέρι» είχαν βρεθεί εκεί για τελευταία φορά το 2012.

 


Τότεναμ – Μίλαν: Στατιστικά & Προϊστορία 08/03/2023

  • Στον πρώτο αγώνα η Μίλαν επικράτησε με 1-0 με σκόρερ τον Ιμπραήμ Ντίαζ (7’).
  • Η Τότεναμ βρίσκεται στην 4η θέση της Premier League με 45 βαθμούς.
  • Η Μίλαν βρίσκεται στην 5η θέση της Serie A με 47 βαθμούς.
  • Η Τότεναμ προέρχεται από ήττα στο πρωτάθλημα (1-0 από την Γουλβς).
  • Η Μίλαν προέρχεται από ήττα στο πρωτάθλημα (2-1 από την Φιορεντίνα), που έβαλε τέλος σε σερί τριών νικών στη Serie A.
  • Στον όμιλο η Τότεναμ είχε 2 νίκες και μία ισοπαλία στο Λονδίνο (γκολ 6-3).
  • Αντίστοιχα η Μίλαν είχε 1-1-1 εκτός έδρας στον όμιλο.
  • Στη φάση των ομίλων (Ε’) η Μίλαν τερμάτισε 2ηπίσω από την Τσέλσι, με απολογισμό 10 βαθμών.
  • Αντίστοιχα, η Τότεναμ τερμάτισε 1ηστον Δ’ όμιλο, με απολογισμό 11 βαθμών.
  • Οι δύο ομάδες είχαν τεθεί ξανά αντιμέτωπες το 2011 στην ίδια φάση του Champions League («16»), με την Τότεναμ να παίρνει την πρόκριση χάρη στη νίκη στο Μιλάνο (0-1) με γκολ του Κράουτς και το 0-0 στο Λονδίνο, ενώ οι Λονδρέζοι είχαν πανηγυρίσει και το 1972 στους ημιτελικούς του Κυπέλλου UEFA (2-1, 1-1).
  • Η Μίλαν βρίσκεται ξανά σε φάση νοκ-άουτ στη διοργάνωση μετά το 2014 και συγκεκριμένα στους «16», όταν είχε αποκλειστεί με δύο ήττες από την Ατλέτικο Μαδρίτης (0-1, 1-4).
  • Συνολικά σε 10 παρουσίες σε αυτή τη φάση από το 1992, οι «ροσονέρι» έχουν 5 προκρίσεις και ισάριθμους αποκλεισμούς, με τελευταία πρόκριση το 2012, εις βάρος της Άρσεναλ (4-0, 0-3).
  • Η Τότεναμ ήταν ξανά στα νοκ-άουτ του Champions League το 2020, όταν είχε αποκλειστεί από τη Λειψία (0-1, 0-3), προερχόμενη από την κορυφαία πορεία της στη διοργάνωση το 2019, όταν είχε φτάσει στον τελικό, χάνοντας από τη Λίβερπουλ (0-2).
  • Η φετινή είναι η 5ηπαρουσία της Τότεναμ σε αυτή τη φάση, με 2 προκρίσεις και 2 αποκλεισμούς.
  • Η Μίλαν κόντρα σε αγγλικές ομάδες: 11 νίκες – 12 ισοπαλίες – 19 ήττες.
  • Η Τότεναμ κόντρα σε ιταλικές ομάδες: 6 νίκες – 7 ισοπαλίες – 7 ήττες.
  • Σε 43 περιπτώσεις εντός έδρας νίκης στον πρώτο αγώνα σε νοκ-άουτ φάση, η Μίλαν έχει προκριθεί στις 37. Όσον αφορά τις νίκες με 1-0, έχει 5/7 προκρίσεις.
  • Η Τότεναμ έχει 10/19 προκρίσεις έχοντας χάσει το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Serie A
  • Η βαθμολογία της Premier League

tottenham arsenal3 novibet


Τότεναμ – Μίλαν: Προγνωστικά 08/03/2023

Ζευγάρι αμφίρροπο με το πρώτο παιχνίδι να έχει κριθεί στο γκολ. Η ρεβάνς αναμένεται να κινηθεί σε αντίστοιχο μοτίβο και δεν αποκλείεται να δούμε παράταση ή και διαδικασία πέναλτι, σημειώνοντας πως ιστορικά η Μίλαν έχει 5/6 προκρίσεις στα πέναλτι, ενώ η Τότεναμ αντίστοιχα 1/3.

Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 5.00 ΣΤΗ NOVIBET

Η Τότεναμ αναμένεται να πιέσει για να επιβάλλει τον γρήγορο ρυθμό στον οποίο αρέσκεται ως αγγλική ομάδα και θα κυνηγήσει γκολ με αιχμές του δόρατος Σον και Κέιν, με τον Κορεάτη (2 γκολ φέτος στη διοργάνωση) να είναι επιλογή μας καθώς έχει πιο δελεαστική απόδοση.

ΣΚΟΡΕΡ ΣΟΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.75 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Τότεναμ – Μίλαν έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Τότεναμ: Απουσίες & Ενδεκάδα 08/03/2023

Ουκ ολίγα είναι τα προβλήματα της Τότεναμ, με τον Κόντε να αναγκάζεται να στερηθεί επί μακρόν βασικές μονάδες (Γιορίς, Μπετανκούρ, Μπισούμα). Επιπλέον τιμωρημένος είναι ο Ντάιερ, αλλά αντίθετα επανέρχεται ο Χόιμπιεργκ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Φόρστερ, Ρομέρο, Λενγκλέ, Ντέιβις, Έμερσον, Χόιμπιεργκ, Σκιπ, Πέρισιτς, Κουλουσέφσκι, Κέιν, Σον.

Μίλαν: Απουσίες & Ενδεκάδα 08/03/2023

Ο Στέφανο Πιόλι έχει κι αυτός ζητήματα που οφείλει να λύσει, καθώς πιθανότατα δε θα έχει διαθέσιμο τον σκόρερ του πρώτου αγώνα (Ντίαζ), ενώ παρότι έχει πλέον υγιή τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, δε μπορεί να τον υπολογίζει καθώς έχει μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Μαϊνάν, Καλούλου, Κιάερ, Τομόρι, Σαλεμάκερς, Κρούνιτς, Τονάλι, Ερνάντες, Ντε Κετελάρε, Ζιρού, Λεάο.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ