el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τότεναμ – Τσέλσι: Προγνωστικά, Ανάλυση 26/02/2023

Το ντέρμπι στο Λονδίνο ανάμεσα σε Τότεναμ και Τσέλσι κλέβει την παράσταση την Κυριακή το μεσημέρι (15:30) στην 25η στροφή της Premier League.

Η ήττα απαγορεύεται και για τις δύο ομάδες όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για λόγους γοήτρου.

Με 800+ αγορές στη Novibet η σπουδαία αναμέτρηση στην Premier Leagueγίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!

 


Τότεναμ – Τσέλσι: Ανάλυση, Παρουσίαση 26/02/2023

Η Τότεναμ με 42 βαθμούς βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας (13-3-8), αλλά με δεδομένο ότι η Νιουκαστλ την ακολουθεί κατά πόδας «καίγεται» για το «τρίποντο» της νίκης. Σε αντίθετη περίπτωση ελλοχεύει ο κίνδυνος να χάσει το βαθμολογικό πλεονέκτημα για την κατάκτηση μια θέσης που οδηγεί στο ερχόμενο Champions League.

Οι «Spurs» την περασμένη αγωνιστική επικράτησαν με 2-0 της Γουεστ Χαμ. Το θετικό ήταν ότι η ομάδα του Αντόνιο Κόντε διατήρησε το «μηδέν» στην άμυνα, όμως το παράδοξο ήταν ότι ο Χάρι Κέιν δεν βρήκε δίχτυα. Το βαρύ πυροβολικό της Τότεναμ στην Premier League μετράει 17 γκολ σε 23 συμμετοχές και είναι ο «νο1» κίνδυνος για τις αντίπαλες άμυνες.

Η Τσέλσι βρίσκεται στη 10η θέση της βαθμολογίας στο -11 από την 4η θέση και συμπλήρωσε 4 σερί ματς χωρίς νίκη με 3 ισοπαλίες και μία ήττα. Ο προπονητής Γκρέιχαμ Πότερ ψάχνει τρόπο να βάλει τέλος στα «σκαμπανεβάσματα» της ομάδας του, προκειμένου να ξεκινήσει η αντεπίθεση με στόχο μια θέση στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Στους «μπλε» κυριαρχεί επιθετική δυστοκία, αφού στα τελευταία 6 ματς στην Premier League έχουν σκοράρει μόλις 3 γκολ! Η έλευση του Ζοάο Φέλιξ «ομόρφυνε» δημιουργικά το παιχνίδι της Τσέλσι, όμως στο ρόστερ δεν υπάρχει ούτε ένας παίκτης με διψήφιο αριθμό γκολ στην Premier League. Ενδεικτικά ο Χάβερτς είναι πρώτος σκόρερ με μόλις 5 τέρματα.


Τότεναμ – Τσέλσι: Στατιστικά, Προϊστορία 26/02/2023

  • Στο «head to head» η Τσέλσι έχει τον πρώτο λόγο. Η Τότεναμ έχει να νικήσει τους «μπλε» σε παιχνίδι της Premier League από τον Νοέμβριο του 2018  κι έκτοτε οι «μπλε» μετρούν 6 νίκες και 2 ισοπαλίες.
  • Σε 61 ντέρμπι στο Λονδίνο ανεξαρτήτως έδρας η Τσέλσι μετράει συνολικά 33 νίκες, η Τότεναμ 7 και 21 παιχνίδια έχουν λήξει ισοπαλία.
  • Από 5 σερί διαδοχικά Under προέρχεται η Τσέλσι στην Premier League, αφού έχει σκοράρει μόλις δύο γκολ.
  • 3 από τα 4 τελευταία ματς της Τότεναμ στην Αγγλία έχουν λήξει No Goal.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Premier League

Τότεναμ – Τσέλσι: Προγνωστικά 26/02/2023

Ματσάρα περιμένουμε στο Λονδίνο ανάμεσα σε δύο ομάδες που διψούν για τους βαθμούς της νίκης. Για το παιχνίδι Τότεναμ – Τσέλσι επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκαμα αγορών της Novibet.

Η Τσέλσι όταν βλέπει απεναντί της τη φανέλα της Τότεναμ εκοξεύεται και έχει δημιουργήσει καταπληκτική παράδοση τα τελευταία χρόνια.

νικη τησ τσελσι σε αποδοση 2.90 στη Novibet 

Η Τσέλσι σκοράρει με το σταγονόμετρο, η Τότεναμ παρουσιάζει μεγάλη τάση στα No Goal και τα δύο συγκεκριμένα στοιχεία μας οδηγούν ότι θα παρακολουθήσουμε κλειστό παιχνίδι.

ισοπαλια στο ημιχρονο σε αποδοση 2.15

Στα Combo Bets της Novibet οι επιλογές είναι δελεαστικές και αξίζει να επιλέξουμε το

νο goal & under 3.5 σε αποδοση 2.00

O Ζοάο Φέλιξ έχει βελτιώσει δημιουργικά το παιχνίδι της Τσέλσι, όμως ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αναζητεί γκολ σ’ ένα μεγάλο ματς της Premier League.

ANYTIME ΣΚΟΡΕΡ ΖΟΑΟ ΦΕΛΙΞ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.60 ΣΤΗ NOVIBET

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Τότεναμ – Τσέλσι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Τότεναμ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 26/02/2023

Ο προπονητής της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε θα κληθεί για ακόμα μια φορά να παίξει χωρίς τους Γιορίς (τερμ.), Μπεντανκούρ, Μπισούμα και Σισενιόν (μέσοι). Επιθετικά θα στηριχθεί στους Κέιν, Ριτσάρλισον και Κουλουσέφσκι που έχουν αποκτήσει εξαιρετική χημεία.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Φόρστερ – Ρομέρο, Ντάιερ, Λανγκλε – Χόιμπιεργκ, Σκιπ, Ντέιβις, Έμερσον – Ριτσάρλισον, Κουλουσέφσκι – Κέιν.

Τσέλσι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 26/02/2023

Το τεχνικό επιτελείο της Τσέλσι ψαχνει τρόπους να λύσει την επιθετική δυστοχία. Ο Γκρέιχαμ Πότερ δεν υπολογίζει τους Πούλισιτς, Μπρόγια, Μεντί και Καντέ που είναι εκτός εδώ και αρκετό καιρό. Νέο πρόβλημα ο Αθπιλικουέτα που έμεινε εκτός, επιστρέφει ο Στέρλινγκ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κέπα – Τσίλγουελ, Τζέιμς, Τιάγκο Σίλβα, Μπαντιασίλ – Κόβασιτς, Έντζο Φενράντεζ – Μούντρικ, Μαντουεκέ, Ζοάο Φέλιξ – Χάβερτζ

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ