el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 27/04/2023

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μοιάζει με «τελικό» στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής στην Premier League.

Οι δύο ομάδες κυνηγούν ένα εισιτήριο για το Champions League της νέας σεζόν και ουσιαστικά «καίγονται» για τους βαθμούς της νίκης.

Η Τότεναμ μοιάζει με πληγωμένο θηρίο, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» ψάχνουν τη νίκη για να διώξουν το άγχος.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στο Λονδίνο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!

 


Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανάλυση, Παρουσίαση 27/04/2023

Το γκρουπ των αποδόσεων στο στοίχημα μας προϊδεάζει για ένα μεγάλο ματς στο Λονδίνο. Οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά πάνω στο χορτάρι και οι δύο ομάδες έχουν κοινό στόχο την έξοδο στο Champions League με τη Γιουνάιτεντ να βρίσκεται σε σαφώς καλύτερη βαθμολόγική μοίρα.

Στη βαθμολογία της Premier League η Τότεναμ βρίσκεται στην 6η θέση με 32 παιχνίδια και απέχει απέχει 6 βαθμούς από την Γιούναιτεντ, η οποία έχει δύο ματς λιγότερα (30).

Κεντρικά πρόσωπα στην αναμέτρηση θα είναι οι Χάρι Κέιν και Μάρκους Ράσφορντ. Το «μπρα ντε φερ» των δύο επιθετικών έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού ο φορ της Τότεναμ φέτος μετράει 24 γκολ και βρίσκεται στη 2η θέση του πίνακα των σκόρερ, ενω ο Ράσφορτν έχει σκοράρει 15 γκολ και είναι στην 5η θέση.

Η Τότεναμ προέρχεται από ήττα σοκ μα βαρύ σκορ (6-1 Video) μέσα στην έδρα της Νιουκάστολ. Οι «πετεινοί» ουσιαστιά δεν μπήκαν ποτέ στο τερέν και πραγματοποιήσαν απογοητευτική εκκίνηση στο παιχνίδι. Βρέθηκαν να χάνουν 5-0 στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης και η τραγική εικόνα έφερε νέους τριγμούς στον πάγκο.

Ο υπηρεσιακός προπονητής Κρίστιαν Στελίνι, ο οποίος ειχε αντικαταστήσει τον Κόντε, απολύθηκε και η διοίκηση όρισε νέο τεχνικό τον Ράιαν Μέισον. Ο 31χρονος με το που ανέλαβε και ενόψει της αναμέτρησης με την Μάντσεστερ τόνισε ότι «εδώ και μέρες επικρατεί ένα χάος το ζητούμενο είναι να βρεθεί η ηρεμία και να παίξουμε ποδόσφαιρο».

Στην Τότεναμ αναζητούν τον βασικό τους προπονητή για τη νέα σεζόν και το όνομα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν βρίσκεται ψηλά στη λίστα.

Πάντως, αυτό που προέχει για τους Λονδρέζους είναι να πάρουν τους βαθμούς της νίκης με τη Μάντσεστερ, αφού σε αντίθετη περίπτωση όχι μόνο θα ελαχιστοποιηθούν οι ελπίδες για την 4αδα που οδηγεί στο Champions League, αλλά θα αυξηθεί και ο κίνδυνος να μην παίξει τη νέα σεζόν σε καμία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη σε σχέση με τους γηπεδούχους, όμως δεν την λες και ιδανική. Οι «κόκκινοι διάβολοι» στην Premier League προέρχονται από 3 σερί νίκες και στο τελευταίο του παιχνιδι νίκησαν με άνεση την Νότιγχαμ Φόρεστ με 2-0.

Ωστόσο, στη συνέχεια μεσολάβησε ο αποκλεισμός σοκ από τη Σεβίλλη στο Europa League και η ήττα (3-0) στην Ισπανία σκόρπισε απογοήτευση κι εκτόξευσε την κριτική προς παίκτες και τεχνική ηγεσία στα ύψη.

Η απάντηση των παικτών ήρθε με την δύσκολη πρόκριση στον τελικό του FA Cup. Η Γιουνάιτεντ ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπράιτον με 7-6 στα πέναλτι (0-0 κ.α και παράταση) και στον τελικό Κυπελλου θα αντιμετωπίσει τη συμπολιτισσα Μάντσεστερ Σίτι στο Γουέμπλεϊ για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης.

Ο προποητής της Γιουνάιτεντ, Ερικ Τεν Χάγκ, θα κληθεί να λύσει μια σειρά από σημαντικά προβλήματα που υπάρχουν και το μεγάλο ερωτηματικό είναι ο τρόπος που θα λειτουργήσει η άμυνα. Υπενθυμίζουμε ότι με ανάλογα προβλήματα η Μάντσεστερ έπαθε μεγάλο πατατράκ στη Σεβίλλη.


Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στατιστικά & Προϊστορία 27/04/2023

  • 61 φορές έχουν συναντηθεί οι ομάδες στην Premier League ανεξαρτήτως έδρας. H Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετράει 39 νίκες (τις 15 εκτός έδρας), η Τότεναμ 10 νίκες (6 μέσα στο Λονδίνο) και 12 παιχνίδια έχουν λήξει ισοπαλία.
  • Η Τότεναμ έχει να νικήσει την Μάντσεστερ μέσα στο Λονδίνο από τον Ιανουάριο του 2018 με σκορ 2-0. Έκτοτε η Γιουνάιτεντ μετράει μέσα στην έδρα των «πετεινών» 3 νίκες και 1 ισοπαλία.
  • Η Γιουνάιτεντ στα τελευταία 4 ματς ανεξαρτήτως έδρας κόντρα στην Τότεναμ μετράει ισάριθμες νίκες και ηττήθηκε τελευταία φορά τον Οκτώρβιο του 2020 στο Ολντ Τράφορντ με σκορ 1-6.
  • Στο ματς του πρώτου γύρου τον περασμενο Οκτώβριο η Μάντσεστερ επικράτησε με σκορ 2-0 και δίχτυα βρληκαν οι Φρεντ (47′) και Μπρόυντο Φερνάντες
  • Τα 5 από τα 7 τελευταία ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν λήξει Over και Goal.
  • Η Τότεναμ έχει δεχθεί 51 γκολ σε 32 αγωνιστικές και διαθέτει την χειρότερη άμυνα από τις ομάδες που βρίσκονται στο τοπ 10 της βαθμολογίας.
  • Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε 30 αγωνιστικές μετράει 16 Over και 14 Under, ενώ η Τότεναμ σε 32 ματς έχει 18 Over και 14 Under.
  • Η Γιουνάιτεντ προέρχεται από 5 σερί Under και No Goal στην Premier League.
  • Η βαθμολογία της Premier League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά 27/04/2023

Οριακό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες στη μάχη που δίνουν για να πλασαριστούν στην 4αδα και να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο Champions League. Για το μεγάλο ματς στο
«Tottenham Hotspur Stadium» επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές απόδοσεις από τις 800+ αγορές της Novibet.

Η Τότεναμ αναζητεί αντίδραση και ουσιαστικά παίζει το τελευταίο της χαρτί για να πλησιάσει την 4αδα. Έγινε νέο ηλεκτροσοκ στον πάγκο και με δεδομένο ότι υπάρχουν προβλήματα στη Γιουνάιτεντ τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες.

ισοπαλια στο ημιχρονο σε αποδοση 2.30 στη Novibet

Επιλογές για όλα τα γούστα συναντάμε στα Combo Bets της αναμέτρησης.

χ2 & under 3.5 σε αποδοση 2.20 στη novibet

O Χάρι Κέιν έχει την ποιότητα να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα της Γιουνάιτεντ.

ανυτιμε σκορερ κειν σε αποδοση 2.25

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Τότεναμ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 27/04/2023

Στην Τότεναμ δεν λείπουν τα προβλήματα. Τραυματίστηκε ο βασικός γκολκίπερ Γιορίς, ενώ εκτός παραμένουν οι Μπετανκούρ, Μπισούμα και Σισενιόν. Ο νέο υπηρεσιακός προπονητής Ράιαν Μέισον έδωσε μεγάλο βάρος στον ψυχολογικό τομέα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Φόρστερ – Ρομέρο, Ντάιερ, Λανγκλέ – Χόιμπιεργκ, Σκιπ, Πόρο, Πέρισιτς – Σον, Κουλουσέφσκι – Κέιν.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 27/04/2023

Ο προπονητής της Μάντσεστερ σ’ ένα ακόμη ματς θα λειτουργήσει χωρίς αρκετούς παίκτες που προσθέτουν σιγουριά στην άμυνα. Τραυματίες είναι οι αμυντικοί Λισάντρο Μαρτίνεζ, Ράφαελ Βαράν και ο αμυντικός μέσος ΜακΤόμινεϊ.

Εκτός παραμένουν οι Φαν ντε Μπεκ και Γκαρνάτσο, ενώ η συμμετοχή του Μπρούνο Φερνάντες θα αποφασιστεί λίγες ώρες πριν το παιχνίδι. Σε περίπτωση που δεν προλάβει θέση βασικού θα πάρει ο Σάμπιτσερ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντε Χέα – Σο, Μαγκουάιρ, Λίντελοφ, Μπισάκα – Κασεμίρο, Έρικσεν – Άντονι, Σάμπιτσερ (Φερνάντες), Ράσφορντ – Μαρσιάλ.

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ