el
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τουρκία – Κροατία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 28/03/2023

Η Τουρκία υποδέχεται την Κροατία στην Προύσα (21:45), σε ένα από τα σπουδαιότερα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2024. Για τη μεγάλη αναμέτρηση στην “Timsah Arena” ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με το «καλησπέρα» της προκριματικής φάσης του Euro 2024 διεξάγεται άλλο ένα σπουδαίο παιχνίδι, ανάμεσα σε Τουρκία και Κροατία, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το «τρίποντο» ώστε να κάνουν βήμα πρόκρισης στην τελική φάση.

Η πρεμιέρα είχε… γκέλα για τους Κροάτες, που θέλουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος, ενώ οι Τούρκοι το 2/2 αντίστοιχα για να εδραιωθούν στην κορυφή του Δ’ ομίλου.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι των προκριματικών του Euro 2024 γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στα προκριματικά του Euro 2024!

 


Τουρκία – Κροατία: Ανάλυση, Παρουσίαση 28/03/2023

Η πρεμιέρα των προκριματικών έκρυβε παγίδες κι αυτό επιβεβαιώθηκε περίτρανα, ειδικά για την Κροατία. Η ημιφιναλίστ του πρόσφατου Παγκοσμίου Κυπέλλου… γκέλαρε στο Σπλιτ με την Ουαλία, δεχόμενη γκολ στα τελευταία λεπτά (1-1) και πλέον έχει πίεση για αποτέλεσμα στην Τουρκία.

Οι γείτονες αντίστοιχα δυσκολεύτηκαν στη δική τους πρεμιέρα, αλλά κατάφεραν να φύγουν νικητές από το Ερεβάν απέναντι στην Αρμενία (1-2) και στοχεύουν στο 2/2 υποδεχόμενοι την παρέα του Λούκα Μόντριτς.

Η αναμέτρηση στην Προύσα με αυτά τα δεδομένα έχει αποκτήσει επιπλέον βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς είναι ευκαιρία της Τουρκίας να ξεφύγει νωρίς-νωρίς στην κούρσα, ενώ η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς να καλύψει άμεσα το χαμένο έδαφος από την ισοπαλία της πρεμιέρας και να πάρει κεφάλι στην κούρσα.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για το ντέρμπι του ομίλου, με τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων να κρύβουν πάντα συγκινήσεις.

 


Τουρκία – Κροατία: Στατιστικά & Προϊστορία 28/03/2023

  • Οι δύο ομάδες συμμετέχουν στον Δ’ όμιλο των προκριματικών, μαζί με Ουαλία, Αρμενία και Λετονία.
  • Στην πρεμιέρα η Τουρκία νίκησε εκτός έδρας την Αρμενία (1-2), ενώ η Κροατία έμεινε εντός έδρας στο 1-1 με την Ουαλία.
  • Σε 10 μεταξύ τους αγώνες τη μερίδα του λέοντος έχει η ισοπαλία (5), ενώ 3 μετρά η Κροατία και 2 η Τουρκία.
  • Επί τουρκικού εδάφους έχουν διεξαχθεί 3 παιχνίδια, με μία νίκη για κάθε ομάδα και μία ισοπαλία.
  • Το σημαντικότερο μεταξύ τους παιχνίδι ήταν ο προημιτελικός του Euro 2008, που κρίθηκε στα πέναλτι υπέρ των Τούρκων (2-4). Η κανονική διάρκεια ήταν 0-0 και η παράταση 1-1, με τα δύο γκολ στην εκπνοή. Η Κροατία είχε σκοράρει με τον Κλάσνιτς (119’) και η Τουρκία απάντησε άμεσα με τον Σεμίχ (120’).
  • Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός της Τουρκίας, Στέφαν Κουντζ έχει 10 νίκες σε 15 αγώνες στον πάγκο της ομάδας.
  • Οι όμιλοι των προκριματικών του Euro 2024
  • To πρόγραμμα των προκριματικών του Euro 2024
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


Τουρκία – Κροατία: Προγνωστικά 28/03/2023

Στην Προύσα θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι του Δ’ ομίλου των προκριματικών του Euro 2024, με την Τουρκία να θέλει τη νίκη για να ξεφύγει, ενώ η Κροατία για να καλύψει το χαμένο έδαφος από την πρεμιέρα.

Αμφότερες είναι ποιοτικές επιθετικά και μπορούν να σκοράρουν, σε ένα παιχνίδι με μικρές διαφορές.

ΣΚΟΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 1-1 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.75 ΣΤΗ NOVIBET

GOAL/GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.87 ΣΤΗ NOVIBET

Από εκεί και πέρα, αναμένεται ένα παιχνίδι σκληρό και περιμένουμε να μοιραστούν κάρτες από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

OVER 4.5 ΚΑΡΤΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.85 ΣΤΗ NOVIBET 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Τουρκία – Κροατία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή.

 

turkey novibet


Τουρκία: Απουσίες & Ενδεκάδα 28/03/2023

Ο Γερμανός τεχνικός της Τουρκίας Στέφαν Κουντζ αναμένεται να κάνει λίγες αλλαγές σε σχέση με την πρεμιέρα της ομάδας του στα προκριματικά κι αυτό λόγω της δυναμικής του αντιπάλου. Ο Ακτούρκογλου με το νικητήριο γκολ στην Αρμενία ως «χρυσή αλλαγή», αυτή τη φορά αναμένεται να είναι βασικός, ενώ στον πάγκο θα μείνει και ο Καμπάκ, το αυτογκόλ του οποίου επέτρεψε στους Αρμένιους να προηγηθούν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Γκουνόκ – Τσελίκ, Σογιουντσού, Ντεμιράλ, Ελμαλί – Τσαλχάνογλου, Οζκάν, Κοκτσού – Ουντέρ, Ουνάλ, Ακτούρκογλου.

Κροατία: Απουσίες & Ενδεκάδα 28/03/2023

Ο Ζλάτκο Ντάλιτς θέλει να επαναφέρει την Κροατία σε νικηφόρο τροχιά και σκέφτεται να πραγματοποιήσει αλλαγές σε σχέση με την πρεμιέρα. Ο πρώην «κιτρινόμαυρος» Μάρκο Λιβάγια αναμένεται να μείνει στον πάγκο, ενώ ο νυν παίκτης της ΑΕΚ, Ντομαγκόι Βίντα βρίσκεται επίσης στην αποστολή.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Λιβάκοβιτς – Γιουράνοβιτς, Σούταλο, Γκβάρντιολ, Σόσα – Μόντριτς, Μπρόζοβιτς, Κόβασιτς – Πάσαλιτς, Κράμαριτς, Πέρισιτς.

 

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ