el
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τσέλσι – Άστον Βίλα: Προγνωστικά, Ανάλυση 01/04/2023

Η Τσέλσι ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες τη φετινή χρονιά, όμως ο Απρίλιος την βρίσκει στην ίδια ακριβώς βαθμολογική θέση με την Άστον Βίλα, στους 38 βαθμούς. Η ισορροπία κυριαρχεί στο συγκεκριμένο ζευγάρι και το ματς στο Στάμφορντ Μπριτζ (19:30) αναμένεται άκρως συναρπαστικό.

Για το παιχνίδι στο Λονδίνο ξεχωρίσαμε προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο ματς γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Η αναμέτρηση παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Η δράση κορυφώνεται στα γήπεδα της Premier League!

 


Τσέλσι: Ανάλυση, Παρουσίαση 01/04/2023

Παλεύοντας να… σβήσει μία κάκιστη σεζόν, η Τσέλσι έδειξε πριν την διακοπή για τα ματς των Εθνικών ομάδων πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Η μεγάλη πρόκριση επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ και η πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League σίγουρα ξεχωρίζει και το 2-2 με την Έβερτον ήταν το τελευταίο μίας τριάδας παιχνιδιών στην Premier League χωρίς ήττα, αφού νωρίτερα προηγήθηκαν οι νίκες απέναντι σε Λιντς (1-0) και Λέστερ (3-1).

Παρά τα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων, οι «Μπλε» παραμένουν χαμηλά, μόλις στην 10η θέση της βαθμολογίας και γνωρίζουν ότι βρίσκονται πολύ μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Όπως και να έχει όμως, η Τσέλσι είναι υποχρεωμένη να κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό και να ανέβει όσο το δυνατόν πιο ψηλά, ώστε να μπορέσει να κρατήσει κάτι θετικό από μία χρονιά με λίγα ups και πολλά downs.

Το αρνητικό για τον Γκράχαμ Πότερ είναι πως αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με τραυματισμούς σημαντικών παικτών του. Eξαιρετικά αμφίβολοι θεωρούνται οι Κάι Χάβερτζ, Ρις Τζέιμς, Ραχίμ Στέρλινγκ, Εντουάρντ Μεντί, Ουέσλι Φοφανά και Θέσαρ Ασπιλικουέτα.

Δεν υπολογίζεται φυσικά ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος έχει τεθεί εκτός ομάδας, ενώ ο Ενγκολό Καντέ χρειάζεται ακόμα χρόνο για να επανέλθει σε αγωνιστικό ρυθμό. Σίγουρα εκτός και ο ηγέτης της άμυνας, Τιάγκο Σίλβα.

Απ’όλους αυτούς, οι δύο πρώτοι βρίσκονται πιο κοντά στο 100% της κατάστασής τους και λογικά θα ξεκινήσουν στη βασική ενδεκάδα και στο κλασικό 3-4-2-1 του Πότερ. Άλλωστε, ο Τζέιμς είναι «κολώνα» σε αυτό το σύστημα, ενώ και ο Χάβερτζ είναι απαραίτητος παίζοντας στα δεξιά και στην κορυφή ως false nine.


Άστον Βίλα: Ανάλυση, Παρουσίαση 01/04/2023

Η διακοπή ήρθε στο χειρότερο δυνατό σημείο για την Άστον Βίλα. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι ήταν σαφώς βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα και μετά την ήττα από την Άρσεναλ (4-2) στις 18 Φεβρουαρίου «έτρεξε» σερί τεσσάρων παιχνιδιών χωρίς ήττα.

Η Βίλα κέρδισε τις Έβερτον (2-0), Κρίσταλ Πάλας (1-0) και Μπόρνμουθ (3-0), ενώ έμεινε στην ισοπαλία με την Γουέστ Χαμ (1-1), αποτελέσματα που της επέτρεψαν να ξεφύγει από το χαμηλό βαθμολογικό «στρώμα» και να δει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Η βαθμολογία της Premier League.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Έμερι θα κληθεί να δώσει απάντηση στην απουσία του βασικού δεξιού μπακ, Μάτι Κας, που χτύπησε στις υποχρεώσεις του με την Εθνική Πολωνίας. Η λογική λέει ότι ο έμπειρος Άσλεϊ Γιανγκ θα επιστρατευτεί, όμως δεν ισχύει το ίδιο για τους Μπουμπακάρ Καμαρά, Φίλιπε Κουτίνιο και Λεάντερ Ντεντόνκερ, που παραμένουν εκτός δράσης.

Από εκεί και πέρα, δεν θα «σπάσει» ο βασικός κορμός της ομάδας, που αποτελείται από τους Μαρτίνεζ, Μινγκς, Κόνσα, Μορένο, ΜακΓκίν, Λουίζ, Μπέιλι, Μπουέντια, Ράμσεϊ και Γουότκινς.


Τσέλσι – Άστον Βίλα: Στατιστικά, Προϊστορία 01/04/2023

  • Εφτά από τα τελευταία εννιά παιχνίδια τους έληξαν με 2-3 γκολ συνολικά.
  • Η Τσέλσι έχει κερδίσει στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της με την Άστον Βίλα στην Premier League.
  • Έξι από τα τελευταία εννιά παιχνίδια των δύο ομάδων έληξαν στο G/G.
  • H Τσέλσι κέρδισε με 2-0 στο ματς του πρώτου γύρου. Ο Μάουντ σκόραρε και τα δύο τέρματα.
  • Εννιά τα φετινά clean sheets της Τσέλσι, λίγο πιο κάτω στη λίστα με οκτώ η Άστον Βίλα.
  • Μπροστά σε ιστορικό ρεκόρ ο Όλι Ουότκινς, αφού αν σκοράρει θα γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Άστον Βίλα με τουλάχιστον ένα γκολ σε πέντε συνεχόμενα εκτός έδρας ματς.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Premier League.

Τσέλσι – Άστον Βίλα: Προγνωστικά 01/04/2023

Οι γηπεδούχοι εμφανίζονται ως το φαβορί του αγώνα, όμως η αλήθεια των αριθμών κα ιτης συνολικής αγωνιστικής εικόνας δείχνει… ισορροπία. Για το παιχνίδι στο Στάμφορντ Μπριτζ ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.85 ΣΤΗ NOVIBET

Η Άστον Βίλα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και ο Έμερι έχει την εμπειρία να διαχειριστεί τέτοια ματς. Η Τσέλσι είναι σίγουρα πιο ποιοτική, όμως ακόμα… ψάχνεται.

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90 ΣΤΗ NOVIBET

Η απουσία του Τιάγκο Σίλβα θα είναι σίγουρα αισθητή σε μία άμυνα που ούτως ή άλλως δεν είναι σταθερή. Η Άστον Βίλα θα κυνηγήσει τη νίκη και μπορεί να σκοράρει.

 

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Τσέλσι – Άστον Βίλα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Τσέλσι: Ενδεκάδα, Απουσίες 01/04/2023

Ο Γκράχαμ Πότερ έχει αρκετά προβλήματα και καταστρώνει τα πλάνα του – μεταξύ άλλων – χωρίς τους Τιάγκο Σίλβα, Στέρλινγκ, Μεντί, Φοφανά, Αθπιλικουέτα, Μάουντ και Καντέ. Ο Μπαντιασίλ θα συμπληρώσει την αμυντική τριάδα με τους Κουλιμπαλί, Κουκουρέγια και μάλλον θα βρει θέση βασικού και ο Μούντρικ, παίζοντας στα αριστερά της επίθεσης.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Κέπα – Μπαντιασίλ, Κουλιμπαλί. Κουκουρέγια – Τζέιμς, Έντσο Φερνάντες, Κόβασιτς, Τσίλγουελ – Μούντρικ, Φέλιξ, Χάβερτζ


Άστον Βίλα: Ενδεκάδα, Απουσίες 01/04/2023

Ο Άσλεϊ Γιανγκ αναμένεται να καλύψει το κενό στα δεξιά της άμυνας, που προέκυψε λόγω του τραυματισμού του Μάτι Κας. Από εκεί και πέρα, ο Έμερι δεν θα προχωρήσει σε άλλες αλλαγές και θα εμπιστευτεί τους υπόλοιπους δέκα που ξεκίνησαν στο ματς με την Μπόρνμουθ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μαρτίνεζ – Γιανγκ, Κόνσα, Μινγκς, Μορένο – ΜακΓκίν, Λουίζ – Μπέιλι, Μπουέντια, Ράμσεϊ – Γουότκινς

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ