el
Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 18/04/2023

Η Τσέλσι υποδέχεται τη Ρεάλ στο Λονδίνο (22:00), στη ρεβάνς του 2-0 της Μαδρίτης, για τα προημιτελικά του Champions League. Για το σπουδαίο παιχνίδι στο «Stamford Bridge» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η μεγάλη ώρα της πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League έφτασε! Μετά το 2-0 στο «Santiago Bernabeu» η Ρεάλ φαντάζει μεγάλο φαβορί για να τσεκάρει το εισιτήριο για τους «4», ωστόσο οι «μπλε» δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη.

Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ θέλει να πουλήσει ακριβά το τομάρι της και να εξαντλήσει όσες πιθανότητες έχει απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης του Κάρλο Αντσελότι, που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα να διαχειρίζονται νοκ άουτ αγώνες στη διοργάνωση, μετρώντας 10 σερί προκρίσεις στα ημιτελικά!

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο ματς στο «Stamford Bridge» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το ντέρμπι παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!

 


Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ανάλυση, Παρουσίαση 18/04/2023

Το 2-0 υπέρ της Ρεάλ στον πρώτο προημιτελικό φαντάζει ως «μαξιλαράκι» ασφαλείας για τους Μαδριλένους, ώστε να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στα ημιτελικά του Champions League.

Όμως η Τσέλσι θέλει να πιέσει όσο μπορεί στον επαναληπτικό αγώνα του «Stamford Bridge», διεκδικώντας τη μεγάλη πρόκριση, απέναντι στους κατόχους του τίτλου.

Η εικόνα του πρώτου προημιτελικού δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας στην ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ, ωστόσο οι «μπλε» είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για την ανατροπή, παρότι βρίσκονται σε κακή αγωνιστική και πνευματική κατάσταση.

Στην αντίπερα όχθη η Ρεάλ θέλει να… τελειώσει τη δουλειά, ώστε να περάσει για άλλη μια φορά στα ημιτελικά, επιβεβαιώνοντας πως η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι η… δική της διοργάνωση.

Το προβάδισμα δύο γκολ της «βασίλισσας» είναι σημαντικό και μπορεί ήδη να έχει κρίνει πολλά όσον αφορά την πρόκριση, αλλά η ρεβάνς είναι μια διαφορετική κατάσταση.

Εξάλλου και πέρυσι η Ρεάλ είχε προβάδισμα δύο γκολ και μάλιστα με νίκη στο Λονδίνο στον πρώτο αγώνα, αλλά η Τσέλσι κατάφερε να οδηγήσει τη ρεβάνς στο όριο, έχοντας μάλιστα και σκορ πρόκρισης, πριν οι Μαδριλένοι σκοράρουν για να οδηγηθεί η πρόκριση στην παράταση και την εξασφαλίσουν στο έξτρα 30λεπτο.

 


Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης: Στατιστικά & Προϊστορία 18/04/2023

  • Στον πρώτο προημιτελικό στη Μαδρίτη η Ρεάλ επικράτησε με 2-0.
  • Φέτος είναι η τρίτη φορά που οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες σε νοκ άουτ φάση του Champions League. Το 2021 στα ημιτελικά είχε προκριθεί η Τσέλσι (1-1 στη Μαδρίτη, 2-0 στο Λονδίνο), ενώ το 2022 ήταν η σειρά της Ρεάλ, που νίκησε 1-3 στο Λονδίνο και πήρε το εισιτήριο στην παράταση στη ρεβάνς της Μαδρίτης (2-3).
  • Η Τσέλσι συνολικά έχει 20 νίκες, 18 ισοπαλίες, 11 ήττες απέναντι σε ισπανικές ομάδες.
  • Η Ρεάλ αντίστοιχα έχει 22 νίκες, 13 ισοπαλίες, 16 ήττες απέναντι σε αγγλικές ομάδες.
  • Η «βασίλισσα» έχει 10/10 προκρίσεις από τα προημιτελικά από τη σεζόν 2010/2011 ως τώρα στις παρουσίες της σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης. Τελευταία φορά που η Ρεάλ βρέθηκε σε προημιτελικό και αποκλείστηκε ήταν το 2004, από τη Μονακό. Με 19 παρουσίες σε προημιτελικά από το 1992 είναι η ομάδα με τις περισσότερες παρουσίες στους «8», μετά την Μπάγερν που έχει 21.
  • Ο Καρίμ Μπενζεμά που άνοιξε το σκορ στον πρώτο αγώνα, έχει 14 γκολ στα 9 τελευταία νοκ άουτ παιχνίδια στο Champions League, πέρυσι και φέτος. Το μοναδικό παιχνίδι που δεν σκόραρε σε αυτό το πακέτο αγώνων ήταν ο περσινός τελικός με τη Λίβερπουλ.
  • Η Τσέλσι έχει αρνητικό σερί 6 αγώνων δίχως νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Τελευταία της νίκη ήταν στις 11/3 με τη Λέστερ (1-3) για το πρωτάθλημα. Μάλιστα σε αυτά τα 6 παιχνίδια (4 ήττες, 2 ισοπαλίες) έχει σκοράρει μόλις δύο φορές.
  • Οι Λονδρέζοι μετά τον πρώτο αγώνα στη Μαδρίτη, ηττήθηκαν εντός έδρας από την Μπράιτον (1-2).
  • Η Ρεάλ αντίστοιχα προέρχεται από νίκη με την Κάντιθ (0-2) για τη La Liga.
  • Η βαθμολογία της Premier League
  • H βαθμολογία της La Liga
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά 18/04/2023

Η Τσέλσι περιμένει τη Ρεάλ στο Λονδίνο και δεν έχει άλλη επιλογή από το να κυνηγήσει γκολ μετά το 2-0 στη Μαδρίτη. Για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι το ανοικτό γήπεδο είναι ιδανική περίσταση ώστε να βρει ευκαιρίες και να σκοράρει.

ΡΕΑΛ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.89 ΣΤΗ NOVIBET

Ιδανική επιλογή για σκόρερ είναι ο Μπενζεμά, ο οποίος έχει σκοράρει 14 φορές στα 9 τελευταία νοκ άουτ παιχνίδια στη διοργάνωση.

ΜΠΕΝΖΕΜΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 ΣΤΗ NOVIBET

Με το παιχνίδι να είναι ανοικτό είναι πολύ πιθανό να δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες, καθώς και η Τσέλσι, παρά την κακή αγωνιστική της κατάσταση έχει ποιότητα.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ & OVER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Τσέλσι – Ρεάλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Τσέλσι: Απουσίες & Ενδεκάδα 18/04/2023

Για τον Φρανκ Λάμπαρντ η δεδομένη απουσία είναι αυτή του Τσίλγουελ, ο οποίος αποβλήθηκε στον πρώτο προημιτελικό όταν το σκορ ήταν 1-0. Τιάγκο Σίλβα, Καντέ και Φέλιξ έμειναν εκτός αρχικού σχήματος με την Μπράιτον με στόχο τη ρεβάνς με τη Ρεάλ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κέπα – Τζέιμς, Φοφανά, Σίλβα, Κουκουρέλα – Φερνάντεζ, Καντέ, Κόβασιτς – Μούντρικ, Χάβερτς, Φέλιξ.

Ρεάλ: Απουσίες & Ενδεκάδα 18/04/2023

Ο Αντσελότι σίγουρα ανησύχησε για τους Βινίσιους και Κρόος που έμειναν εκτός λόγω μικροτραυματισμών απέναντι στην Κάντιθ, αλλά δεν πρόκειται να χάσουν τον μεγάλο προημιτελικό στο Λονδίνο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Καμαβινγκά – Μόντριτς, Βαλβέρδε, Κρόος – Ροντρίγο, Μπενζεμά, Βινίσιους.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ