el
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ουκρανία – Αγγλία: Προγνωστικά, Ανάλυση 09/09/2023

Μεγάλο ματς στην Πολωνία. Οι Ουκρανοί υποδέχονται στην ουδέτερη (λόγω του πολέμου) Ταρζίνσκι Αρίνα την Αγγλία (19:00) για την 5η αγωνιστική των προκριματικών στο Euro 2023.

Οι γηπεδούχοι θα κυνηγήσουν την τρίτη νίκη τους, που θα τους επιτρέψει να διατηρήσουν την 2η θέση του ομίλου και να κρατήσουν την Ιταλία πίσω τους, ενώ, αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι των αρκετών αγωνιστικών προβλημάτων θα παίξουν για να κάνουν το 5/5 και να συνεχίσουν την εντυπωσιακή τους πορεία.

Για το ματς της 5ης αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2024 στην Πολωνία επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η αναμέτρηση Ουκρανία – Αγγλία γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στα προκριματικά του Euro!


Ουκρανία – Αγγλία: Παρουσίαση, Ανάλυση 09/09/2023

Έχοντας ήδη… καπαρώσει την πρωτιά στον όμιλο, η Αγγλία αντιμετωπίζει την Ουκρανία (19:00) με μοναδικό στόχο το 5/5.

Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκειτ πήρε από νωρίς ρόλο αφεντικού στο Group C, αφού η μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Ιταλίας (2-1) έβαλε το τρένο στις σωστές ράγες. Στη συνέχεια οι Βρετανοί κέρδισαν εύκολα την Ουκρανία (2-0), τη Μάλτα (4-0) και τη Βόρεια Μακεδονία (7-0), ολοκληρώνοντας τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές των προκριματικών του Euro 2023 με ισάριθμες νίκες και συνολικό σκορ 15-1.

Τώρα, η Αγγλία ετοιμάζεται για ένα δύσκολο ματς και ο Σάουθγκειτ καλείται να διαχειριστεί αρκετές απουσίες σημαντικών και  βασικών παικτών του. Εκτός δράσης είναι οι Ρις Τζέιμς, Τζον Στόουνς, Λουκ Σο, Μέισον Μάουντ και Τάιρον Μινγκς, ενώ νοκ – άουτ τέθηκαν και οι Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ – Τζακ Γκρίλις, οι οποίοι τραυματίστηκαν μετά την αρχική παρουσία τους στις επιλογές του τεχνικού επιτελείου.

Ακόμα και έτσι πάντως, οι Άγγλοι διαθέτουν ποιότητα και θα παίξουν σίγουρα με την ταμπέλα του φαβορί κόντρα στους Ουκρανούς.

Από τη μεριά τους, οι γηπεδούχοι (σε ουδέτερο γήπεδο λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στην πατρίδα τους) ψάχνουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα, το οποίο θα τους διατηρήσει στη 2η θέση του ομίλου, πάνω από την Ιταλία. Αυτή την στιγμή, η Ουκρανία βρίσκεται στους 6 βαθμούς με δύο νίκες σε τρία ματς και ο βασικός της στόχος είναι να κρατήσει την διαφορά από την «Σκουάντρα Ατζούρα» των τριών βαθμών σε δύο ματς.

Οι Ουκρανοί γνωρίζουν πάντως πως το έργο τους θα είναι πολύ δύσκολο, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του Ανατόλι Τρούμπιν: «Τι να πεις για την Αγγλία; Όλοι ξέρουν τι παίκτες έχει, οπότε πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Είναι αθλητές από το υψηλότερο επίπεδο και ελπίζω να έχουμε την στήριξη των φιλάθλων μας, που μας δίνουν δύναμη και… φτερά όταν είναι μαζί μας».

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Σεργκέι Ρεμπρόφ αναμένεται να στηριχτεί στους Ολεκσάνταρ Ζιντσένκο και Μικάιλο Μούντρικ, όπως φυσικά και στον… γερόλυκο Αντρέι Γιαρμολένκο. Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Αρτέμ Ντόβμπικ, ο οποίος εντυπωσίασε στα ματς της Ντνίπρο με τον Παναθηναϊκό πριν αποχωρήσει με μεταγραφή για την Τζιρόνα.


Ουκρανία – Αγγλία: Ρόστερ 09/09/2023

Ρόστερ Ουκρανίας

Τερματοφύλακες: Γκιόργκι Μπούστσαν, Ανατόλι Τρούμπιν, Αντρέι Λούνιν

Αμυντικοί: Μίκολα Ματβιένκο, Γιουκούμ Κονόπλια, Ντένις Ποπόφ, Ολεκσάνταρ Τίμτσικ, Βιτάλι Μικολένκο, Ίλια Ζαμπάρνι, Σεργκέι Κριβστόφ , Μπόγκνταν, Μικαϊλιτσένκο.

Κεντρικοί: Αντρέι Γιαρμολένκο, Σεργκέι Σίντορτσουκ, Βιτάλι Μπουγιάλσκι, Ολεκσάνταρ Καραβάεφ, Τάρας Στεπανένκο, Ολεκσάνταρ Ζούμπκοφ, Γκιόργκι Σουντάκοφ, Γεχόρ Ναζαρίνα, Ολεκσάνταρ Ζιντσένκο, Βίκτορ Τσιγκάνκοφ, Μικάιλο Μούντρικ, Ολεκσάνταρ Πιχάλιονοκ.

Επιθετικοί: Ρόμαν Γιάρεμτσουκ, Άρτεμ Ντόβμπικ, Βλάντισλαβ Βάνατ


Ρόστερ Αγγλίας 

Τερματοφύλακες: Τζόρνταν Πίκφορντ, Άαρον Ράμστνειλ, Σαμ Τζόνστον

Αμυντικοί: Μπεν Τσίλγουελ, Λέβι Κόλγουιλ, Λιόυις Ντανκ, Μαρκ Γκουέχι, Χάρι Μαγκουάιρ, Φικάγιο Τομόρι, Κίεραν Τρίπιερ, Κάιλ Γουόκερ

Κεντρικοί: Τζουντ Μπέλινγκχαμ, Κόνορ Γκάλαχερ, Τζόρνταν Χέντερσον, Κάλβιν Φίλιπς, Ντέκλαν Ράις

Επιθετικοί: Εμπερέτσι Έζε, Φιλ Φόντεν, Χάρι Κέιν, Τζέιμς Μάντισον, Έντι Ενκέτια, Μάρκους Ράσφορντ, Μπουκάγιο Σάκα, Κάλουμ Γουίλσον

*Εκτός μάχης τέθηκαν οι Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ και Τζακ Γκρίλις, που τραυματίστηκαν μετά την ανακοίνωση της αποστολής.


Ουκρανία – Αγγλία: Στατιστικά, Προϊστορία 09/09/2023

  • Η Αγγλία ξεκίνησε τα προκριματικά του Euro 2024 με 4/4 νίκες και συνολικό σκορ 15-1.
  • Τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς των Άγγλων συνοδεύτηκαν με Over 2.5 τέρματα.
  • Δύο από τα τρία τελευταία ματς των Ουκρανών έληξαν με combo G/G και Over 4.5 γκολ.
  • Τα πέντε από τα τελευταία έξι μεταξύ τους ματς έληξαν με No Goal.
  • Τα πέντε από τα τελευταία έξι μεταξύ τους έληξαν με Under 2.5 γκολ.
  • Η Αγγλία έμεινε αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της με τους Ουκρανούς (τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες).
  • Σε συνολικά εννιά παιχνίδια με την Αγγλία, η Ουκρανία έχει καταγράψει μόλις μία νίκη, το 2009.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογική εικόνα στα προκριματικά του Euro 2024.

Ουκρανία – Αγγλία: Προγνωστικά 09/09/2023

Η Αγγλία είναι ξεκάθαρα το μεγάλο φαβορί, όμως οι Ουκρανοί είναι αποφασισμένοι να παλέψουν και διαθέτουν κάποιες ποιοτικές μονάδες για να κυνηγήσουν την υπέρβαση.  Επίσης, οι φιλοξενούμενοι έχουν αποκτήσει ήδη ισχυρό προβάδισμα για την πρωτιά και το βαθμολογικό κίνητρο… γέρνει προς τη μεριά των γηπεδούχων.

Για το ματς στο Βρότσλαβ της Πολωνίας επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.30 ΣΤΗ NOVIBET

Οι Άγγλοι έχουν αρκετές απουσίες και δεν… καίγονται να κυνηγήσουν το διπλό, όχι τουλάχιστον από τα πρώτα λεπτά. Οι Ουκρανοί μπορούν να κρατήσουν το τέμπο στα μέτρα τους μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

NΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΤΖ.ΜΠΕΛΙΝΓΚΧΑΜ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.50 ΣΤΗ NOVIBET

Το νέο μεγάλο αστέρι της Ρεάλ βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση, σκοράροντας συνεχώς στα παιχνίδια του ισπανικού πρωταθλήματος. Αν και στην Εθνική του παίζει λίγο πιο πίσω, στο «8», ο Μπέλινγκχαμ μπορεί να απειλήσει και να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο.

ukraine england prognostika novibet

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ουκρανία – Αγγλία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ουκρανία – Αγγλία: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 09/09/2023

Οι πολλές και σημαντικές απουσίες ίσως «αναγκάσουν» τον Γκάρεθ Σάουθγκειτ να επιλέξει σύστημα με τετράδα στην άμυνα και όλα δείχνουν πως ο έμπειρος τεχνικός θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στους Χάρι Μαγκουάιρ και Τζόρνταν Χέντερσον, οι οποίοι βρέθηκαν στο επίκεντρο της κριτικής των media αναφορικά με το status τους και με το αν αξίζουν να παίζουν ως βασικοί στην Εθνική.

Με όλα τα «όπλα» τους οι Ουκρανοί, που περιμένουν πολλά από τον Ζιντσένκο, ο οποίος θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς στο κέντρο.

Ουκρανία (4-3-3): Λούνιν – Κονόπλια, Ζαμπάρνι, Κριστόφ, Μικολένκο – Στεπανένκτο, Ζιντσένκο, Σίντορτσουκ – Μούντρικ, Ντόβμπικ, Γιαρμολένκο

Αγγλία (4-3-3): Πίκφορντ – Γουόκερ, Γκουέχι, Μαγκουάιρ, Τσίλγουελ – Ράις, Χέντερσον, Μπέλινγκχαμ – Σάκα, Κέιν, Ράσφορντ

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ