el
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΗΠΑ – Ουαλία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 21/11/2022

Ο δεύτερος όμιλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχει την Αγγλία που είναι το μεγάλο φαβορί και από εκεί και πέρα, οι ΗΠΑ, Ουαλία και Ιράν, θα παλέψουν για τη δεύτερη θέση. Αρκετοί μάλιστα υποστηρίζουν ότι η αναμέτρηση των ΗΠΑ με την Ουαλία τη Δευτέρα το βράδυ (21/11, 21:00), θα κρίνει εν πολλοίς το δεύτερο του ομίλου.

Πρόκειται για δύο ομάδες με τελείως διαφορετική ποδοσφαιρική νοοτροπία. Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα στηριχθούν κυρίως στα τεχνικά χαρίσματα που διαθέτουν κάποιοι από τους παίκτες του, ενώ οι Ουαλοί στη δύναμη και τη σκληρότητα, σε συνδυασμό με το ταλέντο του Γκάρεθ Μπέιλ.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας των ΗΠΑ απέναντι στην Ουαλία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!


ΗΠΑ – Ουαλία: Ανάλυση & Παρουσίαση 21/11/2022

Οι ΗΠΑ έτρεχαν ένα σερί συνεχόμενων παρουσιών σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου από το 1990 έως και το 2014. Κοινώς για επτά συνεχόμενες διοργανώσεις έδιναν το «παρών» -ενώ είχαν διοργανώσει και μία από αυτές το 1994- αλλά το σερί αυτό έλαβε τέλος το 2018 στη Ρωσία.

Μάλιστα, το 2010 και το 2014 είχαν φτάσει και μέχρι τους «16» της διοργάνωσης, αλλά το 2018 δεν πήραν το εισιτήριο για τα γήπεδα της Ρωσίας. Τώρα επιστρέφουν και μάλιστα με αξιώσεις. Φέτος θα παραβρεθούν και πάλι ενώ στο επόμενο θα είναι ούτως ή άλλως, αφού το συνδιοργανώνουν μαζί με Μεξικό και Καναδά.

Μαζί με τους άλλους δύο συνδιοργανωτές του Μουντιάλ το 2026, πήραν και το εισιτήριο από τα προκριματικά της Κεντρικής Αμερικής και για το τωρινό, του 2022. Ο Καναδάς τερμάτισε στην πρώτη θέση με 28 βαθμούς, με το Μεξικό να συγκεντρώνει τους ίδιους, ενώ οι ΗΠΑ είχαν 25 με 7 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες. Μάλιστα ισοβάθμησαν με την Κόστα Ρίκα στους 25 βαθμούς, αλλά πήραν το εισιτήριο λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων.

usa wales3 21112022 novibet

Στα φιλικά που ακολούθησαν από τις επίσημες υποχρεώσεις, η ομάδα του Γκρεγκ Μπερχάλτερ, δεν έδειξε να ενδιαφέρεται και τόσο πολύ για το θετικό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα έδωσε έξι παιχνίδια. Πήρε δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και είχε και μία ήττα (2-3-1).

Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους πάντως ήταν πριν από δύο μήνες, το φιλικό με τη Σαουδική Αραβία, το οποίο έληξε χωρίς τέρματα (0-0).

Η Ουαλία πέρασε από τα σαράντα κύματα, αλλά τελικά κατάφερε να φτάσει μέχρι τα γήπεδα του Κατάρ. Αυτή μάλιστα είναι μόλις η δεύτερη φορά που οι Ουαλοί φτάνουν σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η προηγούμενη ήταν το 1958, που μάλιστα είχε φτάσει μέχρι τα προημιτελικά. Έκτοτε έχουν μεσολαβήσει 64 χρόνια προσμονής, οπότε μπορεί εύκολα να γίνει αντιληπτό, πόσο πολύ πανηγυρίστηκε η πρόκριση στο Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ.

Πάντως, μόνο εύκολη υπόθεση δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το εισιτήριο που πήραν ο Γκάρεθ Μπέιλ και οι συμπαίκτες του. Η Ουαλία ήταν στον 5ο όμιλο της UEFA μαζί με Βέλγιο, Τσεχία, Εσθονία και Λευκορωσία.

Το Βέλγιο τερμάτισε πρώτο με 20 βαθμούς και έξι νίκες, δύο ισοπαλίες. Η Ουαλία έκανε μεγάλες εμφανίσεις και με μόλις μία ήττα από το Βέλγιο εκτός έδρας συγκέντρωσε 15 βαθμούς ένα περισσότερο από την Τσεχία και πήρε τη δεύτερη θέση.

Ωστόσο έπρεπε να δώσει και δύο αγώνες μπαράζ για να πάρει τελικά το εισιτήριο. Αρχικά αντιμετώπισε την Αυστρία εντός έδρας και νίκησε 2-1, ενώ στο δεύτερο ματς έπαιξε με την Ουκρανία και νίκησε 1-0. Απόλυτος πρωταγωνιστής και ο παίκτης που σήκωσε την ομάδα του στις πλάτες του ήταν ο Γκάρεθ Μπέιλ, που πέτυχε και τα τρία γκολ των μπαράζ!

Η συνέχεια στο Nations League πάντως δεν ήταν καθόλου καλή, αφού η Ουαλία έκανε πέντε ήττες και μία ισοπαλία, τερμάτισε στην τελευταία θέση του 4ου ομίλου της League A και υποβιβάστηκε στη League B. Πιο πρόσφατο παιχνίδι είναι η ήττα με 1-0 από την Πολωνία εντός έδρας στις 25 Σεπτεμβρίου.


ΗΠΑ – Ουαλία: Στατιστικά & Προϊστορία 21/11/2022

  • Δύο φορές έχουν έρθει αντιμέτωπες οι ΗΠΑ και Ουαλία μέχρι στιγμής. Και οι δύο ήταν για φιλικά παιχνίδια.
  • Το πρώτο ματς ήταν στις 27 Μαΐου 2003 στην Καλιφόρνια και οι ΗΠΑ νίκησαν 2-0, ενώ το δεύτερο ήταν στις 12 Νοεμβρίου 2020 στο Σουόνσι και έληξε χωρίς γκολ (0-0).
  • Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια των ΗΠΑ έληξαν στο Under 2,5 ενώ μόνο ένα, αυτό με τη Γρενάδα πήγε στο Over 2,5 (νίκη με 5-0 των ΗΠΑ).
  • Αντίστοιχα, τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της Ουαλίας (όλα για το Nations League) έληξαν στο Goal.
  • Η τελευταία φορά που κέρδισαν και οι δύο αντίπαλοι ήταν τον περασμένο Ιούνιο. Οι ΗΠΑ νίκησαν 5-0 τη Γρενάδα στις 11 Ιουνίου, ενώ για την Ουαλία ήταν στις 5 Ιουνίου στο μεγάλο ματς πρόκρισης επί της Ουκρανίας με 1-0.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Δείτε εδώ τους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

usa wales6 21112022 novibet


ΗΠΑ – Ουαλία: Προγνωστικά 21/11/2022

Η μία ομάδα αναμένεται να εξουδετερώσει την άλλη και η καλύτερη δυνατή επιλογή για την αναμέτρηση των ΗΠΑ με την Ουαλία δείχνει ότι θα είναι η ισοπαλία. Καμία από τις δύο ομάδες δεν πρόκειται να ρισκάρει να μείνει εκτεθειμένη στα μετόπισθεν. Επίσης καμία δεν έχει το εύκολο γκολ, ενώ και οι δύο δίνουν μεγαλύτερη σημασία στα μετόπισθεν.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.95

Με δεδομένο ότι οι ΗΠΑ διαθέτουν πιο τεχνικό σύνολο από την Ουαλία, αναμένεται να έχουν περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή τους και να πιέσουν πιο πολύ. Επιπλέον μπορούν να κερδίσουν και την άτυπη μάχη των κόρνερ.

Η ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΗΠΑ ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΟΡΝΕΡ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.78

Τέλος, αν κάποιος αναζητά μία αγορά με καλύτερη απόδοση, τότε αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι το Combo Bet, της ισοπαλίας και Under 2,5.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ COMBO BET ΓΙΑ Χ & UNDER 2,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.20


ΗΠΑ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/11/2022

Η προετοιμασία των ΗΠΑ για το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν ήταν εντελώς… αναίμακτη και μάλιστα ο Μπερχάλτερ αναγκάστηκε να αφήσει και κάποιους παίκτες εκτός.

Συγκεκριμένα δεν συμπεριελήφθησαν στην αποστολή οι Ρίτσαρντς και Ρόμπινσον, οι οποίοι δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους.

Οι Μακένι, Ντε Λα Τόρε και Τέρνερ ταλαιπωρήθηκαν το τελευταίο διάστημα από τραυματισμούς, αλλά όλοι δείχνουν ότι ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τέρνερ – Γέντλνιν, Ζίμερμαν, Λονγκ, Ντεστ – Ακόστα, Άνταμς, Μακένι – Ρέινα, Πούλισιτς, Φερέιρα.

usa wales4 21112022 novibet


Ουαλία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/11/2022

Η Ουαλία πηγαίνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, χωρίς αγωνιστικά προβλήματα. Ή τουλάχιστον χωρίς κάποιο πρόβλημα που θα αλλάξει τα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι ο σούπερ σταρ των Ουαλών και χάρη σ’ αυτόν βρίσκονται στο Μουντιάλ. Θα είναι κανονικά στο αρχικό σχήμα και όλο το παιχνίδι της ομάδας του, θα περνάει από τα πόδια του.

Μάλιστα το πιο πιθανό είναι, το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει ο Ρομπ Πέιτζ να είναι ακριβώς ίδιο με αυτό που πήρε την πρόκριση με 1-0 επί της Ουκρανίας τον περασμένο Ιούνιο.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Χένεσι – Άμπαντου, Ρόντον, Ντέιβις – Ράμσεϊ, Άλεν, Ρόμπερτς, Ν. Ουίλιαμς – Τζέιμς, Μπέιλ, Μουρ.


Διαβάστε ακόμη…worldcup novibetΠρογνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ