el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 12/02/2023

Η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται στην έδρα της Βιγιαρεάλ σε άλλη μία κρίσιμη στροφή της La Liga, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής (22:00).

Η ομάδα του Τσάβι καλπάζει προς τον τίτλο έχοντας αποκτήσει μια ικανή διαφορά από τη δεύτερη Ρεάλ και η εξόρμηση στο «La Ceramica» αποτελεί τη νέα πρόκληση των Καταλανών, την ώρα που η Βιγιαρεάλ συνεχίζει στο κυνήγι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Μπαρτσελόνα γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη La Liga!


Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση, Παρουσίαση 12/02/2023

Η Μπαρτσελόνα (53 βαθμοί) είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της La Liga και βάσει της διαφοράς από τη Ρεάλ δείχνει να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Οι 5 νίκες στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια, με 8-1 γκολ (3-0 με τη Σεβίλλη την προηγούμενη αγωνιστική) έχουν δώσει τη δυνατότητα στους φορμαρισμένους «μπλαουγράνα» να στεριώσουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ψαλίδα με τους Μαδριλένους είναι πλέον στο +8.

Αυτό δικαιολογείται απόλυτα και από τους αριθμούς, καθώς η Μπάρτσα διαθέτει την καλύτερη επίθεση (42 γκολ), αλλά και την καλύτερη άμυνα (7 γκολ).

Η αποστολή στην έδρα της Βιγιαρεάλ αποτελεί τη νέα πρόκληση για τους πρωτοπόρους, οι οποίοι είναι κάτι παραπάνω από αξιόπιστοι εκτός έδρας, με 9 νίκες σε 10 εξορμήσεις και καλούνται να φτάσουν στο… δέκα με τόνο.

Όλα αυτά, λίγα 24ωρα πριν την πρώτη μάχη με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα Playoffs του Europa League (16/2) στη Βαρκελώνη.

Η Βιγιαρεάλ (31 βαθμοί) από την πλευρά της δίνει την δική της μάχη, βαδίζοντας σε τεντωμένο σχοινί, στο γκρουπ των ομάδων που παλεύουν για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Η ομάδα του Κίκε Σετιέν φιλοδοξεί να κόψει βαθμούς από τους Καταλανούς και να διακόψει το σερί δύο ηττών (από Έλτσε 3-1 και Ράγιο Βαγεκάνο 0-1), επιβεβαιώνοντας τη δυσκολοκατάβλητη έδρα της.

Στο «La Ceramica» η Βιγιαρεάλ έχει 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες.


Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα: Στατιστικά & Προϊστορία 12/02/2023

  • Σε 51 αγώνες ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Μπαρτσελόνα έχει τη μερίδα του λέοντος με 31 νίκες, ενώ 10 είναι οι νίκες της Βιγιαρεάλ και ισάριθμες οι ισοπαλίες.
  • Στο «La Ceramica» σε 25 αγώνες οι νίκες των Καταλανών είναι 13, 6 νίκες των γηπεδούχων και ισάριθμες ισοπαλίες.
  • Τρία συνεχόμενα «διπλά» έχει πανηγυρίσει η Μπάρτσα στην έδρα του «κίτρινου υποβρυχίου» (1-4, 1-2, 1-3).
  • Τελευταία νίκη της Βιγιαρεάλ ήταν στις 20/10/2007 (3-1) και τελευταία ισοπαλία το επικό 4-4 στις 20/4/2019.
  • Στον πρώτο γύρο στο «Camp Nou» οι «μπλαουγράνα» επικράτησαν άνετα (3-0), με δύο γκολ του Λεβαντόφσκι (31’, 35’) και ένα του Φατί (38’).
  • G/G έχουν οι τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων στην έδρα της Βιγιαρεάλ.
  • Μόνο νίκες έχει η Μπαρτσελόνα το 2023 στη La Liga (5/5). Τελευταία απώλεια βαθμών το 1-1 με την Εσπανιόλ στο «Camp Nou».
  • Εκτός έδρας η Μπάρτσα έχει 9 νίκες σε 10 αγώνες και μοναδική ήττα στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicapκαι το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματοςδεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της La Liga

 

villarreal realmadrid2 19012023 novibet


Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά 12/02/2023

Η Μπαρτσελόνα έχει βασιστεί σε σημαντικό βαθμό στην αμυντική της σταθερότητα για να «χτίσει» τη διαφορά που έχει στην κορυφή. Μόλις 7 γκολ έχουν δεχθεί οι Καταλανοί και η επιλογή να μη δεχθούν τέρμα είναι κάτι παραπάνω από δελεαστική.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΝΑ ΜΗ ΔΕΧΤΕΙ ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.70 ΣΤΗ NOVIBET

Σε αυτό το πλαίσιο, άλλη μία επιλογή θα μπορούσε να είναι το Ακριβές σκορ πολλαπλών επιλογών, καθώς η Μπάρτσα έχει δεχτεί γκολ μόνο σε 5 αγώνες, με 14 νίκες της να έχουν συνδυαστεί με clean sheet.

ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ 0-1, 0-2, 0-3 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.40 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση ΑΕΚ – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 

valencia barcelona5 novibet


Βιγιαρεάλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 12/02/2023

Η Βιγιαρεάλ θα επιδιώξει να σταματήσει την ορμή των Καταλανών με όπλο την έδρα της, με τον Κίκε Σετιέν να ποντάρει στο «μηδέν» στην άμυνα, κάτι που όμως δεν έχει πετύχει παρά μόνο μία φορά στα τελευταία εννέα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ρέινα, Μογίκα, Κουένκα, Αλμπιόλ, Φόιθ, Παρέχο, Μπαένα, Καπουέ, Πίνο, Τσουκουέζε, Μορένο.

Μπαρτσελόνα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 12/02/2023

Ο Τσάβι έχει βρει το σχήμα που δίνει τη μία νίκη πίσω από την άλλη και φιλοδοξεί να φτάσει σε άλλη μία στην έδρα της Βιγιαρεάλ, για να προχωρήσει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τερ Στέγκεν, Άλμπα, Αραούχο, Κρίστενσεν, Κούντε, Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ, Πέδρι, Γκάβι, Ραφίνια, Λεβαντόφσκι.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ