el
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Βιγιαρεάλ – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 30/11/2023

Ελληνικό χρώμα και πλούσια ποδοσφαιρική δράση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Πέμπτης με τους εκπροσώπους μας σε Europa League να παίζουν «τελικούς». Στις 10 μ.μ. τα βλέμματα όλων θα στραφούν στο «Estadio de la Ceramica» για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Παναθηναϊκό.

Εκεί το «τριφύλλι» καίγεται για τη νίκη, αφού σε αντίθεση περίπτωση θα χάσει το «τρένο» της πρόκρισης για τους «16» του Europa League.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι ανάμεσα στη Βιγιαρεάλ και τον Παναθηναϊκό γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Κορυφώνεται η δράση στο Europa League!

 


Βιγιαρεάλ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 30/11/2023

Δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό στην έδρα της Βιγιαρεάλ σ’ ένα παιχνίδι που αναμένεται να κρίνει την κατάσταση στον όμιλο.

Οι «πράσινοι» θα τα παίξουν όλα για όλα επί ισπανικού εδάφους στην κρίσιμη αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του 6ου ομίλου στο Europa League. Το «τριφύλλι» ουσιαστικά μόνο με νίκη θα μείνει ζωντανο για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League και σε αντίθετη περίπτωση θα στραφεί στην 3η θέση που οδηγεί στο Conference League.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» με 6 βαθμούς έχει ένα ματς λιγότερο σε σχέση με τους «πράσινους» που σε 4 παιχνίδια έχουν μαζέψει 4 βαθμούς.

Το ζητούμενο για τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι η αποτελεσματικότητα, αφού αυτή στοίχισε τόσο στα διπλά ματς με την Ρεν, όσο και την Κυριακή στην ήττα (2-0) από τον Άρη.

Ο Σέρβος προπονητής έχει στο μυαλό του και την συνταγή που του χάρισε την μεγάλη νίκη (2-0) στο πρώτο γύρο στο ΟΑΚΑ μέσα στη Βιγιαρεάλ.

Ο Παλάσιος θα ξεκινήσει βασικός και στην κορυφή της επίθεσης τον πρώτο λόγο έχει ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο Έλληνας φορ σε 4 παιχνίδια στον όμιλο έχει σκοράρει 3 φορές, ενώ κόντρα στη Βιγιαρεάλ ήταν ο παίκτης που άνοιξε τον δρόμο προς τη νίκη.

Ο Παλάσιος στο παιχνίδι με τον Άρη δεν αγωνίστηκε και θα μπει στο τερέν με γεμάτες μπαταρίες. Να υπενθυμίσουμε ότι ο εξτρέμ από την Αργεντινή στο ματς με τη Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ έκανε ένα από τα καλύτερά του ματς με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Στο αριστερό άκρο της επίθεσης ενδέχεται να γίνει η έκπληξη και να προτιμηθεί ο Αϊτόρ έναντι του Μαντσίνι, ενώ στη μεσαία γραμμή οι δύο από τις τρεις θέσεις μοιάζουν κλειδωμένες από τους Αράο, Τσέριν και μια θέση διεκδικούν οι Μπερνάρ, Τζούρισιτς.

Στην άμυνα τα πάντα θα κριθούν από το επίπεδο ενέργειας Γεντβάι. Ο Κροάτης στόπερ παίζει στο κόκκινο και αν δεν ανάψει «πράσινο» φως για τη συμμετοχή του τότε θα παίξει στόπερ ο Αράο και ο Ρούμπεν Πέρεθ θα αγωνιστεί στη φυσική του θέση.

Οι υπόλοιποι τρεις στην άμυνα θα είναι οι Σένκεφελντ, Βαγιαννίδης και Μλαντένοβιτς. Ο Γιοβάνοβιτς έχει δίλημμα για τη συμμετοχή του Μπρινιόλι στο αρχικό σχήμα. Ο Ιταλός προέρχεται από σημαντικό λάθος με τον Άρη όμως η επιλογή να τον αφήσει εκτός 11αδας  ενδέχεται να φέρει αναταράξεις.

Εξάλλου, το τεχνικό επιτελείο θεώρησε το λάθος του Μπρινιόλι μια άσχημη στιγμή που μπορεί να συμβεί στη ροή του παιχνιδιού και όλα δείχνουν ότι θα εμπιστευτεί εκ νέου τον Μπρινιόλι.

Η Βιγιαρεάλ από τις 13 Νοεμβρίου βρίσκεται υπό τις οδηγίες του Μαρθελίνο. Πρόκειται για τον Ισπανό προπονητή, ο οποίος στην αρχή της σεζόν ήταν στο τιμόνι της Μαρσέιγ και ήπιε το πικρό ποτήρι του αποκλεισμού από τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του Champions League.

Ο Μαρθελίνο απέναντι στον Παναθηναϊκό θα βρεθεί για πρώτη φορά φέτος στον πάγκο της Βιγιαρεάλ σε ευρωπαϊκό ματς και θέλει και μια άτυπη εκδίκηση από την ελληνική ομάδα.

«Παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε στόχο την νίκη και παράλληλα την πρόκριση. Έχουμε απεναντί μας μια εξαιρετική ομάδα και πρέπει να πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης για να επικρατήσουμε. Ο Παναθηναϊκός μας απέκλεισε όταν εγώ προπονούσα άλλη ομάδα και τώρα πρέπει να ξαναπαίξω μαζί τους. Δεν θα κάνω ροτέισον διότι με νίκη προκρινόμαστε και μαθηματικά στην επόμενη φάση», τόνισε ο Μαρθελίνο παραμονή της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Το κίτρινο υποβρύχιο στη La Liga βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς (4-3-7) σε 14 αγωνιστικές και ψάχνει τον τρόπο να επανέλθει στις επιτυχίες. Την Κυριακή υπήρξε το πρώτο θετικό δείγμα, αφού η Βιγιαρεάλ επικράτησε 3-1 (Video) της Οσασούνα με τον Χοσέ να πετυχαίνει χατ τρικ.


Βιγιαρεάλ – Παναθηναϊκός: Στατιστικά, Προϊστορία 30/11/2023

  • Πλην της πρόσφατης αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 της Βιγιαρεάλ οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί ακόμα δύο φορές στους 16 του Champions League τη σεζόν 2008/09. Τότε ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 1-1 στο ματς της Ισπανίας με επικό γκολ του Γιώργου Καραγκούνη και στη ρεβάνς ηττήθηκε 1-2.
  • Η Βιγιαρεάλ στον 6ο όμιλο του Europa League έχει 6 βαθμούς και «χρωστάει» το ματς με τη Μακάμπι Χάιφα στην Ισπανία. Σε 3 ματς έχει δύο νίκες (1-2 με Μακάμπι, 1-0 με Ρεν) και μια ήττα (2-0) από τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα. Συνολικά σε 3 ματς έχει 2 Under, 1 Over, 1 Goal και 2 No Goal.
  • O Παναθηναϊκός σε 4 παιχνίδια έχει συγκεντρώσει 3 βαθμούς με δύο ήττε από τη Ρεν (1-2, 3-1), μια ισοπαλία με τη Μακάμπι (0-0) στη Χάιφα και μια νίκη με τη Βιγιαρεάλ (2-0) στην Αθήνα. Ετσι, το «τριφύλλι» μετράει 2 Over, 2 Under, 2 No Goal και ισάριθμα Goal.
  • Οι «πράσινοι» στο φετινό τους ευρωπαϊκό ταξίδι έχουν παίξει πέντε εκτός έδρας ματς και έχουν σκοράρει στα τέσσερα.

Βιγιαρεάλ – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 30/11/2023

Για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του Europa League ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Παναθηναϊκό επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Τα ρέστα του θα παίξει ο Παναθηναϊκός για ένα θετικό αποτέλεσμα. Η κατάσταση έγινε δύσκολη μετά τις δύο ήττες από τη Ρεν, αλλά η ομάδα του Γιοβάνοβιτς θα παλέψει και δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Οι «πράσινοι» συνήθως σκοράρουν στα φετινά ευρωπαϊκά ματς.

goal/goal & over 2.5 σε αποδοση 2.00 

Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκεται ο επιθετικός της Βιγιαρεάλ, Μοράλες, ο οποίος σίγουρα θα βάλει δύσκολα στην άμυνα του Παναθηναϊκού.

  ανυτιμε σκορερ μοραλεσ σε αποδοση 2.88

Η άμυνα του Παναθηναϊκού θα δεχθεί πίεση από τους Ισπανούς και οι παίχτες του «τριφυλλιού» θα επιστρατεύσουν όλα τα όπλα για να σταματησουν τους γηπεδούχους.

αποδοση 3.00 ο σενκεφελντ να δεχθει κιτρινη καρτα 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Βιγιαρεάλ – Παναθηναϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ