el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 19/01/2023

Από τη στιγμή που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Σούπερ Καπ, χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα για την ίδια πάντως, η Ρεάλ Μαδρίτης στρέφεται πλέον στο Κύπελλο Ισπανίας ή όπως ονομάζεται στη γλώσσα της χώρας της ιβηρικής, Copa del Rey.

Η Ρεάλ δοκιμάζεται στην έδρα της Βιγιαρεάλ για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας, μόλις 12 μέρες μετά τον αγώνα πρωταθλήματος, όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-1 και έριξαν τους «μερένγκες» στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Τώρα οι δύο ομάδες θα μονομαχήσουν στο Κύπελλο, όπου ο αγώνας είναι μονός και δεν υπάρχει επαναληπτικός. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και πέναλτι.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Βιγιαρεάλ απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιότα, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Κύπελλο Ισπανίας!


Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης: Ανάλυση & Παρουσίαση 19/01/2023

Η Βιγιαρεάλ δείχνει ότι πλέον είναι πολύ καλύτερη μοίρα απ’ ότι ήταν πριν από μερικές εβδομάδες. Χρειάστηκε ένα χρονικό διάστημα για να καταφέρει να εγκλιματιστεί ο Κίκε Σετιέν, που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Ουνάι Έμερι, αλλά φαίνεται ότι πλέον έχει μπει… το νερό στο αυλάκι.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» επέστρεψε στις νίκες και γενικότερα στα καλά αποτελέσματα και πλέον έχει σκαρφαλώσει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της La Liga. Τώρα όμως η προσοχή όλων στην ομάδα είναι στραμμένη στο Κύπελλο.

Εκεί όπου ήδη έχει δύο προκρίσεις με ομάδες από μικρότερες κατηγορίες. Αρχικά στο δεύτερο γύρο δυσκολεύτηκε πάρα πολύ στην έδρα της Γκιχουέλο, ομάδα τέταρτης κατηγορίας, όπου πήρε την πρόκριση με 2-1 στην παράταση με γκολ του Χρούνεφελντ.

Επόμενος αντίπαλος για τη φάση των «32» ήταν η Καρταχένα. Αν και πρόκειται για ομάδα της δεύτερης κατηγορίας και συνεπώς πιο δυνατής αντιπάλου, η Βιγιαρεάλ έκανε… πλάκα και πήρε εύκολα την πρόκριση με 5-1.

Μάλιστα είχε και πέντε διαφορετικούς σκόρερ, ενώ όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Σκόρερ χρίστηκαν οι Μπαένα, Χρούνεφελντ, Λουίς Μοράλες, Τσουκουέζε και Καπουέ.

Στη συνέχεια ακολούθησαν δύο παιχνίδια πρωταθλήματος. Το πρώτο ήταν με την προσεχή αντίπαλο στο Κύπελλο, Ρεάλ Μαδρίτης. Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, το «κίτρινο υποβρύχιο» έδωσε συνέχεια στις νίκες με σκορ 2-1. Το τελευταίο, χρονικά, παιχνίδι ήταν το εκτός έδρας 1-1 με τη Θέλτα.

Το τελευταίο δεκαήμερο δεν είναι και το καλύτερο για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού η ομάδα γνώρισε δύο ήττες σε τρία παιχνίδια και μάλιστα η μία ήταν για ένα τίτλο. Την περασμένη εβδομάδα, η Ρεάλ βρέθηκε στη Σαουδική Αραβία για το Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Τα τελευταία χρόνια το Σούπερ Καπ είναι ένα Final Four, που διεξάγεται κυρίως στη Σαουδική Αραβία και συμμετέχουν ο πρωταθλητής και ο δεύτερο της βαθμολογίας, με τον Κυπελλούχο και τον φιναλίστ.

Η Ρεάλ απέκλεισε στον ημιτελικό τη φιναλίστ του Κυπέλλου Βαλένθια και μάλιστα στα πέναλτι και στον τελικό κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα. Εκεί ήταν αγνώριστη και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια, με τελικό σκορ 3-1.

Και δεν είναι μόνο αυτό το αποτέλεσμα, που φαίνεται να έχει προβληματίσει τον Κάρλο Αντσελότι. Η Ρεάλ ηττήθηκε και στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, πριν αναχωρήσει για τη Σαουδική Αραβία. Θύτης ήταν η προσεχή της αντίπαλος στο Κύπελλο, η Βιγιαρεάλ.

Το παιχνίδι διεξήχθη επίσης στο «Θεράμικα» και η Βιγιαρεάλ πήρε μεγάλη νίκη με 2-1. Η Ρεάλ ηττήθηκε στο πρωτάθλημα για δεύτερη φορά σε τέσσερα παιχνίδια -η προηγούμενη ήταν και πάλι εκτός έδρας στις 7 Νοεμβρίου από τη Ράγιο με 3-2- και πλέον έπεσε στη δεύτερη θέση της La Liga.

Όσον αφορά το Κύπελλο, η Ρεάλ έχει δώσει ήδη ένα παιχνίδι με την Θαθερένο από την τέταρτη κατηγορία της Ισπανίας. Η Ρεάλ πήρε τη νίκη σχετικά δύσκολα και με μικρό σκορ, 1-0, χάρη σε γκολ του Ροντρίγκο στο 67’.


Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης: Στατιστικά & Προϊστορία 19/01/2023

  • Μόλις μία φορά έχουν συναντηθεί Βιγιαρεάλ και Ρεάλ για το Κύπελλο Ισπανίας κι αυτή ήταν στο μακρινό 1999, όπου οι Μαδριλένοι επικράτησαν με 2-0.
  • Πριν από λίγες μέρες έγινε το παιχνίδι για το πρωτάθλημα και η Βιγιαρεάλ πήρε μία δύσκολη νίκη με 2-1. Αυτή ήταν η πρώτη έπειτα από επτά χρόνια για τους γηπεδούχους. Σε αυτό το διάστημα είχαν πέντε -και μάλιστα συνεχόμενες- ισοπαλίες και μία ήττα.
  • Γενικότερα οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο στις αναμετρήσεις που διεξάγονται στην έδρα της Βιγιαρεάλ. Σε 24 αναμετρήσεις -23 για το πρωτάθλημα και 1 για το Κύπελλο- η Ρεάλ έχει 10 νίκες, 10 παιχνίδια έληξαν ισόπαλα και μόνο στα 4 νίκησε η Βιγιαρεάλ.
  • Από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της Βιγιαρεάλ στο «Θεράμικα» -σε όλες τις διοργανώσεις- τα τέσσερα έληξαν στο Goal.
  • Κάτι αντίστοιχο ισχύει και στην περίπτωση της Ρεάλ. Στα επτά τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχει 5 Goal.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της La Liga.

villarreal realmadrid3 19012023 novibet


Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά 19/01/2023

Η Ρεάλ ηττήθηκε μία φορά στο «Θεράμικα» πριν από 12 μέρες για το πρωτάθλημα. Δεν πρόκειται να ηττηθεί και πάλι. Αυτή τη φορά θα πάει πολύ πιο διαβασμένη. Η τιμή στο «διπλό» είναι εξαιρετική και δεν είναι κάτι που θα βρίσκεις συχνά για τη Ρεάλ!

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.35

Ακόμη μία στοιχηματική… ευκαιρία είναι η αγορά να σκοράρει η Ρεάλ και στα δύο ημίχρονα. Είναι δεδομένο ότι οι Μαδριλένοι ψάχνουν ένα παιχνίδι να ξεσπάσουν. Θα επιδιώξουν από νωρίς το γκολ και δε θα μείνουν στο 1-0.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Η ΡΕΑΛ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.05

Τέλος, ακόμη μία αγορά που έχει ενδιαφέρον και που προσφέρει μία κάλυψη όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα, είναι το combo bet με Χ2 υπέρ της Ρεάλ και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ COMBO BET Χ2 & ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Βιγιαρεάλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 19/01/2023

Αρκετά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο Κίκε Σετιέν για τον αγώνα με τη Ρεάλ, στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας.

Υπάρχει κενό στο δεξί άκρο της άμυνας, αφού οι Φόιθ και Φεμένια είναι τραυματίες και πολύ δύσκολα θα είναι διαθέσιμοι.

Επίσης εκτός αποστολής θα είναι σίγουρα ο μέσος Λο Σέλσο, ο εξτρέμ Πεντράθα και ο επιθετικός Τζάκσον. Ο Χεράρντ Μορένο έχασε μερικές προπονήσεις, αλλά ήταν περισσότερο για να ξεκουραστεί.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ρέινα – Κουένκα, Αλμπιόλ, Τόρες, Αλμπ. Μορένο – Καπουέ, Μορλάνες, Παρέχο – Τσουκουέζε, Χ. Μορένο, Πίνο.

villarreal realmadrid5 19012023 novibet


Ρεάλ Μαδρίτης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 19/01/2023

Όσον αφορά τη Ρεάλ τα προβλήματα είναι δεδομένα και ουσιαστικά δεν επηρεάζουν τα πλάνα του Κάρλο Αντσελότι. Το πρόβλημα είναι η κούραση.

Σίγουρα εκτός είναι ο αμυντικός Λούκας Βάσκεθ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Τσουαμένι και Αλάμπα, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ τους.

Από εκεί και πέρα, ενδεχομένως να γίνουν αλλαγές με τους Λούνιν και Θεμπάλος να παίρνουν τις θέσεις των Κουρτουά και Μόντριτς, αντίστοιχα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Ρίντιγκερ, Μεντί – Κρος, Καμαβινγκά, Θεμπάλος – Ροντρίγκο, Βινίσιους, Μπενζεμά.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ