el
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Βοϊβοντίνα – ΑΠΟΕΛ: Προγνωστικά, Ανάλυση 03/08/2023

Ο ΑΠΟΕΛ δοκιμάζεται στο Νόβι Σαντ απέναντι στη Βοϊβοντίνα (21:00) στη ρεβάνς του 2-1 του ΓΣΠ, στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Conference League. Για τη σημαντική αναμέτρηση ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η πρόκριση για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League περνάει για τον ΑΠΟΕΛ από το Νόβι Σαντ, με την κυπριακή ομάδα να δοκιμάζεται στο «Stadion Karadjordje» απέναντι στη Βοϊβοντίνα, στη ρεβάνς του 2-1 στη Λευκωσία.

Η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο καλείται να υπερασπιστεί το μικρό προβάδισμα που έχει από τον πρώτο αγώνα για να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή της συνέχεια στη διοργάνωση.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο ματς του ΑΠΟΕΛ για τα προκριματικά του Conference League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο  Conference League! 


Βοϊβοντίνα – ΑΠΟΕΛ: Ανάλυση, Παρουσίαση 03/08/2023

Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να επιστρέψει σε ευρωπαϊκό όμιλο και για να κάνει ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση χρειάζεται να περάσει το εμπόδιο της Βοϊβοντίνα.

Μετά την οριακή νίκη (2-1) στο ΓΣΠ, η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο δοκιμάζεται στο Νόβι Σαντ με στόχο να υπερασπιστεί το προβάδισμα και να πάρει το εισιτήριο.

Στον πρώτο αγώνα η νίκη ήρθε δύσκολα, με την άμυνα της κυπριακής ομάδας να μην εμπνέει εμπιστοσύνη και τον Ντβάλι να σώζει την παρτίδα στη Λευκωσία για το μίνιμουμ μεν, προβάδισμα δε για τους γηπεδούχους.

Η ρεβάνς στη Σερβία έχει ασφαλώς τις δυσκολίες της, καθώς το σκορ είναι εύθραυστο και πρώτο μέλημα του ΑΠΟΕΛ θα είναι το μηδέν στην άμυνα, ώστε παράλληλα να αναζητηθεί και κάποιο γκολ για να απλοποιηθεί η υπόθεση πρόκριση.

Πάντως τα πράγματα στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ δεν είναι ήρεμα, καθώς στην αποστολή που ταξίδεψε για τη Σερβία δεν συμπεριλήφθηκε ο Γιάννης Σατσιάς έπειτα από απόφαση του Σα Πίντο, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος του νεαρού Κύπριου άσου.

Το ζητούμενο πάντως για την ομάδα της Λευκωσίας είναι να εξασφαλίσει την πρόκριση ώστε να στραφεί στη συνέχεια στον τρίτο προκριματικό.


Βοϊβοντίνα – ΑΠΟΕΛ: Στατιστικά & Προϊστορία 03/08/2023

  • Στον πρώτο αγώνα στο ΓΣΠ ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε 2-1 χάρη στα γκολ των Κβιλιτάια (32’) και Ντβάλι (65’), ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Ζούκιτς (56’).
  • Ο νικητής του ζευγαριού θα αναμετρηθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο με το νικητή από το ζευγάρι Βόρσκλα Πολτάβα-Ντίλα Γκόρι, με τη Βόρσκλα να έχει επικρατήσει 2-1 στον πρώτο αγώνα.
  • Δύο φορές στο παρελθόν ο ΑΠΟΕΛ έχει αντιμετωπίσει ομάδες από τη Σερβία και μετρά ισάριθμες προκρίσεις. Τη σεζόν 2008/2009 απέκλεισε τον Ερυθρό Αστέρα στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Κυπέλλου UEFA (2-2, 3-3 παράταση), ενώ την επόμενη σεζόν απέκλεισε την Παρτιζάν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League (2-0, 0-1).
  • Ο ΑΠΟΕΛ προέρχεται από σερί τεσσάρων ηττών εκτός έδρας στην Ευρώπη. Τελευταίο «διπλό» ήταν το 1-4 επί της Καϊσάρ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.
  • Η ομάδα της Λευκωσίας θέλει να φτάσει για 9η φορά σε ευρωπαϊκό όμιλο. Τελευταία του παρουσία ήταν στους ομίλους του Europa League τη σεζόν 2019/2020, όπου ως δεύτερη προκρίθηκε στη φάση των 32, όπου αποκλείστηκε από τη Βασιλεία.
  • Την περσινή σεζόν ο ΑΠΟΕΛ τερμάτισε δεύτερος στο πρωτάθλημα Κύπρου, ενώ η Βοϊβοντίνα Πέμπτη αντίστοιχα στη Σερβία.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cashout.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

apoel novibet


Βοϊβοντίνα – ΑΠΟΕΛ: Προγνωστικά 03/08/2023

Ο ΑΠΟΕΛ δοκιμάζεται στην έδρα της Βοϊβοντίνα έχοντας ωστόσο ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Η μάχη της πρόκρισης δεν είναι απλή υπόθεση, ωστόσο η κυπριακή ομάδα μπορεί να τα καταφέρει έστω κι αν δεν κερδίσει.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.20 ΣΤΗ NOVIBET

To παιχνίδι στη Λευκωσία είχε συγκινήσεις και τρία γκολ, ωστόσο αυτή τη φορά αναμένεται πιο κλειστό παιχνίδι, καθώς η κυπριακή ομάδα θα έχει πρώτο μέλημα να μην παραβιαστεί η εστία της.

ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.88 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Βοϊβοντίνα – ΑΠΟΕΛ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Βοϊβοντίνα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/08/2023

Ο Ράντοσλαβ Μπάτακ περιμένει από τους παίκτες του να σκοράρουν ώστε να έχουν ελπίδες πρόκρισης, έχοντας δείξει και στην Κύπρο πως η Βοϊβοντίνα έχει την ποιότητα να απειλήσει την εστία του ΑΠΟΕΛ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-2-1): Τσάρεβιτς – Τσνομάρκοβιτς, Τραορέ, Λαζάρεβιτς, Αντονίγιεβιτς – Ζούκιτς, Νίκολιτς, Μιλοσάβλιεβιτς – Μπαράγιε, Τσούρνιτς – Βούκσεβιτς.

ΑΠΟΕΛ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/08/2023

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο άφησε τον Σατσιά στην Κύπρο λόγω πειθαρχικού παραπτώματος και θα επιδιώξει να οδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ στην πρόκριση.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-2-1): Μπέλετς – Τσεμπάκ, Ντβάλι, Κρέσπο, Σούσιτς – Κονσταντίνοφ, Ντάλσιο, Σαρφό – Εντουάρντο, Φετφατζίδης – Κβιλιτάια.

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ