el
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Βόλος – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 05/04/2023

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στον Βόλο απέναντι στην τοπική ομάδα (18:00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Playoffs στη Super League. Για το σημαντικό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

H ΑΕΚ ανέκαμψε κι επέστρεψε στην κορυφή και για να συνεχίσει να βρίσκεται εκεί οφείλει να περάσει χωρίς απώλειες το εμπόδιο του Βόλου στο Πανθεσσαλικό, στην 3η στροφή των Playoffs.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ήταν η απόλυτη θριαμβεύτρια της 2ης αγωνιστικής με το «διπλό» στην Τούμπα, την ώρα που οι «αιώνιοι» γκέλαραν, ωστόσο έχει δύσκολη αποστολή μπροστά της, καθώς ο Βόλος απέσπασε ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό κι έχει στόχο την 5η θέση και την Ευρώπη.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το σημαντικό παιχνίδι της Super League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Βόλος – ΑΕΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 05/04/2023

Μίνι κρίση ήταν και πάει για την ΑΕΚ, η οποία μετά τα δύο εντός έδρας ντέρμπι όπου έδειξε κακή εικόνα κι έφερε αντίστοιχα άσχημα αποτελέσματα (σ.σ. ήττα με Ολυμπιακό, ισοπαλία με Παναθηναϊκό), επανήλθε και απάντησε με ηχηρό τρόπο!

«Διπλό» στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ, το οποίο ήταν «χρυσό» έτσι κι αλλιώς, ενώ απέκτησε ακόμα μεγαλύτερη αξία χάρη στις ταυτόχρονες αναπάντεχες γκέλες-δώρα Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Έτσι η «Ένωση» έπιασε τους «πράσινους» στην κορυφή (63 βαθμοί) και μπορεί να βλέπει την κούρσα για τον τίτλο από θέση ισχύος. Αυτό όμως για να το κεφαλαιοποιήσει, οφείλει να κάνει το αυτονόητο και να φύγει με το «τρίποντο» από τον Πανθεσσαλικό, όπως είχε κάνει και στην κανονική περίοδο (0-4).

Ο Βόλος φυσικά από την πλευρά του δε θέλει να αποτελέσει εύκολη λεία για την ομάδα του Αλμέιδα, έχοντας δείξει ήδη πως δεν καταθέτει τα όπλα. Στη Λεωφόρο κατάφερε και κράτησε στο μηδέν τον Παναθηναϊκό, χάρη στη μεγάλη απόκρουση του Κλέιμαν στο πέναλτι του Σπόραρ στις καθυστερήσεις.

Ο στόχος της 5ης θέσης και της Ευρώπης είναι ολοζώντανος για τους Θεσσαλούς (40 βαθμοί), που υπολείπονται μόλις ενός βαθμού του Άρη και φυσικά θα κάνουν τα πάντα σε άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι, ώστε να κερδίσουν κάτι, βαθμολογικά και ψυχολογικά.

 


Βόλος – ΑΕΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 05/04/2023

  • Η ΑΕΚ έχει 63 βαθμούς και μαζί με τον ισόβαθμο Παναθηναϊκό οδηγούν την κούρσα στο πρωτάθλημα.
  • Ο Βόλος έχει 40 βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση της κατάταξης, έναν βαθμό πίσω από τον Άρη.
  • Την προηγούμενη αγωνιστική η ΑΕΚ νίκησε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (0-1), ενώ ο Βόλος ήρθε ισόπαλος (0-0) απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.
  • Στους δύο αγώνες της κανονικής περιόδου ήρθαν δύο «διπλά». Ο Βόλος επικράτησε στη Ριζούπολη (0-1), ενώ η ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό (0-4).
  • Συνολικά σε 11 αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Novibet η ΑΕΚ έχει 6 νίκες, έναντι 4 του Βόλου και μίας ισοπαλίας.
  • Στη Super League η ΑΕΚ έχει 4 νίκες, ο Βόλος 3 και ένας αγώνας έχει λήξει ισόπαλος.
  • Στον Βόλο η τοπική ομάδα έχει μία νίκη, έναντι τριών της ΑΕΚ.
  • Τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του Βόλου στη Super League έχουν συνδυαστεί με No Goal, ενώ αυτό στη Λεωφόρο ήταν το πρώτο έπειτα από 3 αγώνες όπου οι Θεσσαλοί διατήρησαν απαραβίαστη την εστία τους.
  • Αντίστοιχα τα 10 τελευταία παιχνίδια της ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Novibet είχαν μόλις ένα με G/G.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


Βόλος – ΑΕΚ: Προγνωστικά 05/04/2023

Η ΑΕΚ έχει αποστολή στον Βόλο και έχει την ευκαιρία να εδραιωθεί στην κορυφή. Στο Πανθεσσαλικό που αναμένεται να έχει «κιτρινόμαυρο» χρώμα από τους φίλους της «Ένωσης», η ομάδα του Αλμέιδα καλείται να «καθαρίσει», κάτι που έκανε και στην κανονική περίοδο (0-4).

ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.99 ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ 0-1, 0-2, 0-3 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Αραούχο που σκόραρε το νικητήριο σκορ στην Τούμπα είναι σαφώς ανεβασμένος και φυσικά αποτελεί μεγάλη απειλή για την εστία του Βόλου.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΑΡΑΟΥΧΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Βόλος – ΑΕΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


Βόλος: Απουσίες & Ενδεκάδα 05/04/2023

Ο Βόλος κατάφερε να σταθεί εξαιρετικά στη Λεωφόρο και να αποσπάσει αποτέλεσμα από τον Παναθηναϊκό, με την «σφικτή» τακτική του Κώστα Μπράτσου να αποδίδει. Ο Έλληνας τεχνικός δεν αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-2-1): Κλέιμαν – Λούνα, Εσκοβάλ, Σιέλης, Άλχο – Τσοκάνης, Γκάγκι, Κάτσε – Ταχάτος, Ντέλετιτς – Οζέγκοβιτς.

ΑΕΚ: Απουσίες & Ενδεκάδα 05/04/2023

Η ΑΕΚ πανηγύρισε στην Τούμπα, ωστόσο η νίκη ήταν… πύρειος αν αναλογιστούμε τους τραυματισμούς, καθώς Άμραμπατ και Σιντιμπέ ταλαιπωρούνται από θλάση (σε τετρακέφαλο και γαστροκνήμιο του δεξιού ποδιού αντίστοιχα), με τον Αλμέιδα να προχωρά σε απαραίτητες αλλαγές στο αρχικό σχήμα ενόψει Βόλου.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2): Αθανασιάδης – Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Βίντα, Ρότα – Σιμάνσκι, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς – Γιόνσον – Λιβάι, Αραούχο.

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ