el
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Βόλος – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 11/01/2023

Μετά και την ολοκλήρωση της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, η προσοχή στρέφεται πλέον στο Κύπελλο Ελλάδος Novibet και στους επαναληπτικούς της φάσης των «16». Από εδώ θα προκύψουν και οι οκτώ ομάδας που θα συνεχίσουν στα προημιτελικά του θεσμού.

Ένα από τα παιχνίδια που ξεχωρίζει είναι του Βόλου με τον Παναθηναϊκό (11/01, 16:30) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Το πρώτο παιχνίδι, που ήταν και το πρώτο μετά τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο, έληξε 3-0 υπέρ του «τριφυλλιού», το οποίο φυσικά έχει ένα σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση.

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες στο πρωτάθλημα. Ο Βόλος ηττήθηκε με το ευρύ 4-0 από τον Ολυμπιακό εντός έδρας, ενώ οι «πράσινοι» γνώρισαν την πρώτη τους ήττα φέτος, από την ΑΕΚ εκτός έδρας.

Εδώ να θυμίσουμε ότι σε αντίθεση με πέρυσι που ίσχυε ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, από φέτος η ΕΠΟ τον κατήργησε, οπότε ισχύει ότι και στις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το παιχνίδι στο Βόλο είναι ένα από τα δύο των επαναληπτικών που θα έχει VAR έπειτα από αίτημα των δύο ομάδων.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας του Βόλου απέναντι στον Παναθηναϊκό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet!


Βόλος – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Παρουσίαση 11/01/2023

Ο Βόλος δε βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή του κατάσταση κι αυτό αποτυπώνεται σχεδόν σε απόλυτο βαθμό εντός του γηπέδου. Η θεσσαλική ομάδα τρέχει ένα αρνητικό σερί έξι αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και δε θυμίζει σε τίποτα την ομάδα του πρώτου μισού της χρονιάς.

Στον τελευταίο του αγώνα, ο Βόλος υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό και γνώρισε ακόμη μία ήττα και μάλιστα αρκετά βαριά με 4-0. Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Μπράτσου δεν μπόρεσαν να κοιτάξουν στα μάτια τον αντίπαλο και το τελικό αποτέλεσμα ήρθε με χαρακτηριστική ευκολία.

Αυτό ήταν το έκτο παιχνίδι χωρίς νίκη για τον Βόλο. Σε αυτό το διάστημα έχει τέσσερις ήττες και μόλις δύο ισοπαλίες. Μάλιστα οι δύο ισοπαλίες είναι σε εκτός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος. Η πρώτη στην Τρίπολη με τον Αστέρα και η δεύτερη με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Αντίθετα έχει ηττηθεί από τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα εκτός έδρας (0-3), από τον Παναθηναϊκό στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου εκτός έδρας (0-3), από την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα εντός έδρας (0-4) και τέλος από τον Ολυμπιακό επίσης εντός έδρας και μάλιστα με το ίδιο σκορ.

Ο Κώστας Μπράτσος είπε μετά το 0-4 από τον Ολυμπιακό: «Τα λάθη σε αυτά τα παιχνίδια πληρώνονται. Τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Δεν είναι μόνο στην άμυνα αλλά και στην επίθεση, όπου είχαμε ευκαιρίες να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Αυτήν την αδράνεια στην τελική φάση. Είναι λάθη που ένας ποιοτικός αντίπαλος δεν στα χαρίζει».

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του είναι σε αντίστοιχη κατάσταση με τον προσεχή του αντίπαλο. Με εξαίρεση το πρώτο παιχνίδι με τον Βόλο στο «Απ. Νικολαΐδης» και το πρώτο ημίχρονο με τον Ιωνικό, οι «πράσινοι» έχουν μπει με το… αριστερό στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Μετά το 3-0 επί των Θεσσαλών για το Κύπελλο, το οποίο όντως συνοδεύτηκε από εντυπωσιακή εμφάνιση, ακολούθησαν αρκετά άσχημα αποτελέσματα για τους «πράσινους».

Αρχικά ήρθε η ισοπαλία με τον Ιωνικό εκτός έδρας και στη συνέχεια ακολούθησε ακόμη μία ισοπαλία με τον ΟΦΗ εντός έδρας αυτή τη φορά. Το «τριφύλλι» επέστρεψε στις νίκες με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά, αλλα και πάλι δεν έπεισε με την εμφάνισή του.

volos panathinaikos3 11012023 novibet

Το τελευταίο του παιχνίδι ήταν το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου έπειτα από 16 αγωνιστικές, γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα (1-0). Αυτό το παιχνίδι μάλιστα ήταν το πρώτο φετινό που ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να σκοράρει.

Οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς δεν βρέθηκαν στην καλύτερη μέρα τους, αλλά κρατούσαν σχετικά εύκολα την ΑΕΚ στο μηδέν. Ωστόσο πλήρωσαν μία ολιγωρία στο 68’, όταν το παιχνίδι είχε μία προσωρινή διακοπή και στην επανέναρξη δέχθηκαν γκολ από τον Πινέδα.

Θα μπορούσαν να είχαν ισοφαρίσει με τον Ιωαννίδη στο 98’, όταν το πλασέ του Έλληνα επιθετικού βρήκε στο δοκάρι, ενώ στην επόμενη φάση, ο Μπρινιόλι απόκρουσε πέναλτι του Γκαρσία και το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει αρχικά την ηρεμία του στο Βόλο κι αφετέρου μία εύκολη πρόκριση, ώστε να επικεντρωθεί στη δύσκολη συνέχεια που έχει μπροστά του, τόσο στο Κύπελλο (αν προκριθεί ακολουθούν τα ματς με τον ΠΑΟΚ) όσο και στο πρωτάθλημα. Την Κυριακή στις 20:30 ακολουθεί εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.


Βόλος – Παναθηναϊκός: Στατιστικά & Προϊστορία 11/01/2023

  • Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και πέρυσι στο Κύπελλο, τη σεζόν 2021-22. Ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα που πήρε την πρόκριση και στη συνέχεια κατέκτησε και το τρόπαιο.
  • Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στη φάση των «16». Και πέρυσι το πρώτο παιχνίδι έγινε στο «Απ. Νικολαΐδης» και ο επαναληπτικός στο Πανθεσσαλικό.
  • Οι «πράσινοι» νίκησαν 2-1 στην έδρα τους και με το 0-0 του δεύτερου αγώνα πήραν την πρόκριση. Φέτος έχουν νικήσει 3-0 στο πρώτο ματς και τώρα ακολουθεί ο επαναληπτικός.
  • Φέτος έχει ήδη γίνει ένα παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό, που ήταν για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος και οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς πέρασαν νικηφόρα με 5-1.
  • Στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος στο Πανθεσσαλικό, ο Βόλος έχει τρεις ήττες από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό και μία νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα.
  • Οι «πράσινοι» είδαν το αήττητο σερί τους εκτός έδρας να σταματάει την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μέχρι τώρα είχαν 6-1-0 στο πρωτάθλημα.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

volos panathinaikos5 11012023 novibet


Βόλος – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 11/01/2023

Σε αντίθεση με τα δύο πρώτα παιχνίδια που έδωσαν φέτος οι Βόλος και Παναθηναϊκός (ένα για το πρωτάθλημα κι ένα για το Κύπελλο Novibet), αυτό που ακολουθεί για τον επαναληπτικό της φάσης των «16» του Κυπέλλου Novibet αναμένεται να είναι αρκετά πιο κλειστό. Άλλωστε καμία από τις δύο ομάδες δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Θα πάμε με το Under 2,5.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ UNDER 2,5 ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-0 στο πρώτο παιχνίδι, γεγονός που τον καθιστά φαβορί για την πρόκριση. Με δεδομένο ότι θα γίνουν και αλλαγές στις ενδεκάδες και των δύο ομάδων, μία πολύ καλή αγορά είναι η ισοπαλία από ημίχρονο.

Η ΑΓΟΡΑ Χ/Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 5.50

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Βόλος – Παναθηναϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Βόλος: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 11/01/2023

Με δύο απουσίες αναμένεται να παραταχθεί ο Βόλος στον επαναληπτικού του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό.

Δεδομένη είναι η απουσία του μέσου Τσοκάνη που είναι τραυματίας και δεν υπολογίζεται για τις επόμενες αναμετρήσεις. Επίσης εκτός είναι και ο μεσοεπιθετικός Νοκέρ. Αμφίβολος είναι ο εξτρέμ Β. Φερνάντεθ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κλέιμαν – Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα – Μπαριέντος, Μεταξάς – Ντέλετιτς, Μεσκίδα, Τσιρίνος – Οζέγκοβιτς.

volos panathinaikos4 11012023 novibet


Παναθηναϊκός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 11/01/2023

Ο Παναθηναϊκός έχει επικρατήσει με 3-0 στο πρώτο ματς και με δεδομένο ότι ακολουθούν πολύ δύσκολες αναμετρήσεις, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα κάνει αλλαγές.

Δεδομένη είναι η απουσία του Μάγκνουσον, ο οποίος είχε ένα χτύπημα στη γάμπα και θα μείνει εκτός για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Εκτός είναι και ο Χουάνκαρ.

Ο Σάρλια αναμένεται να πάρει τη θέση του στο κέντρο της άμυνας, αλλά αυτή δε θα είναι και η μοναδική αλλαγή.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Λοντίγκιν – Βαγιαννίδης, Σάρλια, Πούγγουρας, Πούχατς – Τσόκαι, Τσέριν – Παλάσιος, Βέρμπιτς, Μπερνάρ – Ιωαννίδης.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ