el
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Βόλος – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 26/04/2023

Ένα ακόμη κομβικό παιχνίδι στη «μάχη» του τίτλου έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό», την Τετάρτη  το απόγευμα (18:00).

Οι «πράσινοι» με δεδομένο ότι η μάχη του τίτλου είναι πλέον κούρσα για δύο (ΠΑΟ και ΑΕΚ ισοβαθμούν στην πρώτη θέση) «καίγονται» για τη νίκη και θέλουν να αποφύγουν τις παγίδες που στήσει η ομάδα της Μαγνησίας.

Με 800+ αγορές στη Novibet το σημαντικό παιχνίδι των playoffs της Super League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Παναθηναϊκός – Βόλος: Ανάλυση, Παρουσίαση 26/04/2023

To «Πανθεσσαλικό» θα βαφεί «πράσινο», αφού οι φίλοι του Παναθηναϊκού ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό παρών σ’ ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια για τη «μάχη» του τίτλου στην 6η αγωνιστική των playoffs.

Ο Βόλος την Κυριακή ηττήθηκε 0-3 από τον Άρη και έχασε σημαντικό έδαφος στη «μάχη» για την κατάκτηση της 5ης θέσης που οδηγεί στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Η ομάδα της Μαγνησίας στις 5 αγωνιστικές των playoffs μετράει 4 ήττες και 1 ισοπαλία και το μοναδικό θετικό αποτέλεσμα το πήρε με τους «πράσινους» στη Λεωφόρο.

Απέναντι στον Άρη ο Βόλος εμφάνισε αρκετά αμυντικα προβλήματα και δέχθηκε αρκετές φάσεις. Επίσης, υπήρξε έλλειψη ενέργειας και αυτό είναι ένα θέμα που προβληματίζει το τεχνικό επιτελείο σχετικά με τον καταρτισμό της 11αδας.

Οι γηπεδούχοι περιμένουμε ότι θα επιστρατεύσουν το αγαπημένο τους αμυντικό παιχνίδι για να σταματήσουν τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας.

Ο προπονητής Κώστας Μπράτζος παραδέχθηκε μετά την ήττα από τον Άρη ότι ο στόχος της Ευρώπης είναι δύσκολος και στάθηκε στη δύσκολη συνέχεια που περιμένει την ομάδα του, λέγοντας:

«ξέραμε πόσο δύσκολη θα ήταν η όλη διαδικασία. Σαφέστατα οι τέσσερις βαθμοί δίνουν στον Άρη ισχυρό πλεονέκτημα γιατί θα πρέπει να τον κερδίσουμε στην έδρα του και να βρούμε βαθμούς και αλλού. Δεν είναι εύκολο βάσει και των ομάδων που αντιμετωπίζουμε στα playoffs. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι έχουμε ακόμα πέντε παιχνίδια και πρέπει να τα δώσουμε όλα».

Ο Παναθηναϊκός, μετά τη μεγάλη νίκη με 2-1 (Video) επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, παίζει ένα ακόμη κρίσιμο ματς για τη «μάχη» του Πρωταθλήματος με τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό».

Οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι για το «τρίποντο» της νίκης και θέλουν να αποδείξουν ότι το πάθημα (0-0) με τον Βόλο στη Λεωφόρο τους έγινε μάθημα.

Άπαντες γνωρίζουν η «γκέλα» απαγορεύεται καθώς στην κορυφή της βαθμολογίας ισοβαθμούν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ με 72 βαθμούς και την Κυριακή οι «πράσινοι» υποδέχονται στη Λεωφόρο την «Ένωση».

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν το ντέρμπι με την ΑΕΚ αφού αυτό που προέχει είναι η νίκη απέναντι στον Βόλο. Το ευχάριστο για τον Σέρβο προπονητή είναι ότι δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα και ο τρόπος που ήρθε η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ εκτόξευσε την ψυχολογία όλων στα ύψη.

Το τεχνικό επιτελείο σχεδιάζει φρεσκάρισμα και οι παίκτες που μπήκαν αλλαγή με τον ΠΑΟΚ διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα. Πρόκειται για τους Κώτσιρα, Μαντσίνι, Κλάινχλαϊσλερ, Βέρμπιτς, Ιωαννίδη.

Η οδηγία «να μπούμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό» έχει βγει αρκετές φορές από το στόμα του Γιοβάνοβιτς τα τελευταία 24ωρα, αφού ο Σέρβος προπονητής έχει στο μυαλό την άσχημη τροπή που πήρε το ματς στη Λεωφόρο.


Βόλος – Παναθηναϊκός: Στατιστικά & Προϊστορία 26/04/2023

  • Στις τρεις φετινές «μονομαχίες» αναμεσά Παναθηναϊκό και Βόλο στη Super League δημιουργήθηκε παράδοση στα πέναλτι. Οι διαιτητές δύο φορές έδειξαν την άσπρη βούλα υπέρ του Παναθηναϊκού και μια υπέρ του Βόλου.
  • Σε 5 αγωνιστικές στα playoffs της Super League o Παναθηναϊκός δεν έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ και μετράει 4 Under, 1 Over, 4 No Goal και 1 Goal.
  • Μόλις 2 γκολ έχει πετύχει ο Βόλος σε 5 αγωνιστικές στα playoffs της Super League κι αυτά ήταν στην ήττα με 4-2 από τον ΠΑΟΚ. Συνολικά η ομάδα της Μαγνησίας μετράει 2 Under, 3 Over, 4 No Goal και 1 Goal.
  • 5 φορές έχουν συναντηθεί συνολικά φέτος οι δύο ομάδες. Τρεις φορές στο Πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο. Στην κανονική διάρκεια της Super League o Παναθηναϊκός πανηγύρισε 2 νίκες (2-0 στη Λεωφόρο και 5-1 στο Πανθεσσαλικό), ενώ στα playoffs οι ομάδα κόλλησαν στο 0-0 στην Αθήνα. Στο Κύπελλο οι «πράσινοι» πανηγύρισαν δύο νίκες (3-0, 2-0).
  • Στα πέντε φετινά ματς ο Παναθηναϊκός έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ από τον Βόλο κι έχει σκοράρει 12 τέρματα.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Βόλος – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 26/04/2023

Ο Παναθηναϊκός λόγω κινήτρου και ποιότητας είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη μέσα στον Βόλο. Για το σπουδαίο ματς στον «Πανθεσσαλικό» επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα από τις 800+ αγορές της Novibet.

Το «τριφύλλι» στα δύο τελευταία παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ βρήκε δίχτυα στο πρώτο μέρος και περιμένουμε ότι θα πιέσει από την εκκίνηση της αναμέτρησης για να μην γεμίσει στη συνέχεια με άγχος.

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.70

Το συγκεκριμένο ματς έχει παράδοση στα πέναντι και με τον τρόπο που θα αμυνθεί ο Βόλος η ιστορία ενδέχεται να επαναληφθεί…

καταλογισμοσ πεναλτι σε αποδοση 2.60 στη novibet

Ο Ιωαννίδης είτε έρχεται από τον πάγκο, είτε ξεκινάει βασικός δημιουργεί πάντα προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες. Αυτό το απέδειξε πετρίτρανα και μέσα στην Τούμπα.

ανυτιμε σκορερ ιωαννιδησ σε αποδοση 2.40 

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Βόλος – Παναθηναϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Βόλος: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 26/04/2023

Με τα γνωστά προβλήματα θα παίξει ο Βόλος και το θέμα της κούρασης από τα διαδοχικά μας απασχολεί το τεχνικό επιτελείο. Ο Κώστας Μπράτσος δεν υπολογίζει τους Κλέιμαν (τερμ.), Εσκοβάλ (αμ.), Τάχατο (μέσος).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-2-1): Κότνικ – Λούνα, Πίρινεν, Σιέλης, Άλχο – Κάτσε, Μπαριέντος, Τσοκάνης – Γκάγκι, Πιρές, Οζέγκοβιτς.

Παναθηναϊκός: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 26/04/2023

Πάνοπλος ο Παναθηναϊκό στο Βόλο. Ο Γιοβάνοβιτς θα κάνει ένα μίνι φρεσκάρισμα στην ενδεκάδα για να δώσει περισσότερη ενέργεια. Μόνιμα εκτός οι Τρουγέ, Αϊτόρ, Γκάνεα. Ισως προστατευθεί ο Κουρμπέλης ενόψει ΑΕΚ, αφού είναι στο όριο καρτών.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπρινιόλι – Χουάνκαρ, Μάγκνουσον, Σάρλια, Κώτσιρας – Πέρεθ, Τσέριν, Μαντσίνι, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης.

 


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ