el
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Βόλος – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 08/05/2023

Ο Βόλος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό (21:00) στο πλαίσιο της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής των Playoffs της Super League. Για το σημαντικό παιχνίδι του Βόλου ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η κλεψύδρα στην άμμο των Playoffs αδειάζει και ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στον Βόλο απέναντι στην τοπική ομάδα στην προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος.

Οι Θεσσαλονικείς κυνηγούν τον στόχο της 3ης θέσης για την εξασφάλιση του καλύτερου δυνατού ευρωπαϊκού εισιτηρίου και ενόψει του «τελικού» με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα την τελευταία αγωνιστική, θέλουν το «τρίποντο» απέναντι στους Θεσσαλούς που στοχεύουν να κλείσουν θετικά μια έτσι κι αλλιώς πετυχημένη χρονιά.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Βόλος – ΠΑΟΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 07/05/2023

Στην τελική ευθεία των Playoffs, ο Βόλος αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Οι Βολιώτες μετά την ήττα από τον Άρη και μαθηματικά θα είναι 6οι στην τελική κατάταξη, ενώ η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου συνεχίζει το κυνήγι της 3ης θέσης.

Το ισόπαλο 1-1 με τον Παναθηναϊκό σε συνδυασμό με το 0-0 του Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια διατήρησε την απόσταση ανάμεσα στις δύο ομάδες (+3 για τους Πειραιώτες) κι ενώ εκκρεμεί η μεταξύ τους αναμέτρηση στο φινάλε του μίνι πρωταθλήματος στην Τούμπα, για τον «δικέφαλο» υπάρχει η έξοδος στη Μαγνησία.

Στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της σεζόν ο ΠΑΟΚ που στάθηκε εξαιρετικά στη Λεωφόρο παρά τις σοβαρές απουσίες, ψάχνει το 4ο φετινό «τρίποντο» με τον Βόλο σε ισάριθμα παιχνίδια, ώστε την τελευταία αγωνιστική να ψάξει νέα νίκη επί των «ερυθρόλευκων» και να τερματίσει 3ος.

Ασφαλώς υπάρχει και ο μεγάλος στόχος του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, τον οποίο εφόσον κατακτήσει ο «δικέφαλος» του Βορρά θα έχει το εισιτήριο για το Europa League, ωστόσο θέλει και την 3η θέση για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα για λόγους γοήτρου, αλλά και τη δυνατότητα να εξασφαλιστεί για την «καλή» ευρωπαϊκή θέση και μέσω του πρωταθλήματος.

Στην αντίπερα όχθη ο Βόλος έπειτα από μια άκρως πετυχημένη σεζόν όπου κατάφερε να μπει στην εξάδα για πρώτη φορά στη σύντομη ιστορία του, έχει στόχο να την κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από άποψη εντυπώσεων, διεκδικώντας όσα περισσότερα μπορεί απέναντι στους Θεσσαλονικείς.

 


Βόλος – ΠΑΟΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 07/05/2023

  • Ο Βόλος βρίσκεται στην 6η θέση της κατάταξης με 40 βαθμούς.
  • Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 4η θέση με 64 βαθμούς.
  • Την προηγούμενη αγωνιστική ο Βόλος ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Άρη (4-2), ενώ ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (1-1).
  • Στον πρώτο γύρο των Playoffs ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη στην Τούμπα (4-2).
  • Σε 3 αγώνες φέτος ανάμεσα στις δύο ομάδες ο ΠΑΟΚ έχει 3/3 νίκες, με 3-0, 0-1 και 4-2 αντίστοιχα.
  • Ο «δικέφαλος» μετρά 4 νίκες στα ισάριθμα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.
  • Συνολικά σε 9 αγώνες ανάμεσα στις δύο ομάδες ο ΠΑΟΚ έχει 7 νίκες, ενώ 2 αγώνες έχουν έρθει ισόπαλοι.
  • Ο ΠΑΟΚ σε 8 αγώνες στα Playoffs έχει μόλις δύο παιχνίδια με No Goal (τα δύο με την ΑΕΚ) και επίσης 2 με Under (με ΑΕΚ στην Τούμπα και Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο).
  • Παράλληλα η ομάδα του Λουτσέσκου έχει δεχθεί γκολ και στα 8 παιχνίδια της στα Playoffs.
  • Ο Βόλος σε 8 αγώνες στα Playoffs έχει καταφέρει να κερδίσει βαθμό μόνο από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (0-0), έχοντας δεχθεί γκολ σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Μάλιστα μόνο στο 0-1 από την ΑΕΚ έχει δεχθεί Under 1,5 τέρμα.
  • Αντίστοιχα οι Θεσσαλοί έχουν καταφέρει να σκοράρουν μόνο σε δύο παιχνίδια. Τα υπόλοιπα 6 έχουν έρθει No Goal.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


Βόλος – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 07/05/2023

Για τον ΠΑΟΚ το «τρίποντο» είναι μονόδρομος στον Βόλο ώστε να είναι σε θέση να διεκδικήσει την 3η θέση απέναντι στον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Η ομάδα του Λουτσέσκου λόγω ισχύος, κατάστασης και κινήτρου είναι μεγάλο φαβορί για τη νίκη και μάλιστα δίχως να δεχθεί γκολ. Εξάλλου μόλις σε δύο αγώνες των Playoffs έχει καταφέρει να σκοράρει ο Βόλος.

ΣΚΟΡ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ 0-1, 0-2, 0-3 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15 ΣΤΗ NOVIBET

Είναι δεδομένο πως οι φιλοξενούμενοι θα αναζητήσουν γκολ από την αρχή για να κάνουν πιο απλά τα πράγματα και φυσικά έχουν τη δυνατότητα να το πετύχουν από το ημίχρονο κιόλας.

«ΔΙΠΛΟ» ΑΠΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.62 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Βόλος – ΠΑΟΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


Βόλος: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 07/05/2023

O Βόλος θα παραταχθεί στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν δίχως πολλές αλλαγές, εκτός της επίθεσης, καθώς ο Ντέλετιτς αποβλήθηκε με τον Άρη και δε θα είναι διαθέσιμος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-5-1): Κότνικ – Σι, Πίρινεν, Ασλανίδης, Ταχιάτος – Λούνα, Γκάγκι, Μεταξάς, Τσοκάνης, Άλχο – Οζέγκοβιτς.

ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 07/05/2023

Ο ΠΑΟΚ παρά τα προβλήματα ειδικά στο κέντρο της άμυνας ήταν εξαιρετικός στη Λεωφόρο και διεκδίκησε τη νίκη, επιστρέφοντας στο παιχνίδι μετά το γκολ που δέχθηκε. Στον Βόλο τα δεδομένα προβλήματα με Νάρεϊ,  Ίνγκασον, Τάισον, Αουγκούστο να είναι τα σημαντικότερα για τον Λουτσέσκου που είδε και τον Ολιβέιρα να αποχωρεί λαβωμένος κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Σοάρες, Νάσμπεργκ, Κεντζιόρα – Λύρατζης – Σοάρες, Ντάντας – Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς – Τόμας.

 

 

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ