el
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ουαλία – Κροατία: Προγνωστικά, Ανάλυση 15/10/2023

Η Ουαλία αντιμετωπίζει την Κροατία (21:45) στο πλαίσιο του 4ου ομίλου των προκριματικών του Euro 2024. Για το σπουδαίο παιχνίδι για τη μάχη της πρόκρισης στο Κάρντιφ ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η μάχη για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024 μόλις… άναψε. Η ήττα της Κροατίας από την Τουρκία άνοιξε την όρεξη στους Ουαλούς που έχουν μία τελευταία ευκαιρία να μπουν για τα καλά στο παιχνίδι των δύο πρώτων θέσεων με την αναμέτρηση στο Κάρντιφ.

Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη για να κυνηγήσουν την μεγάλη ανατροπή και οι Κροάτες να διατηρήσουν τα κεκτημένα.

Με 800+ αγορές στη Novibet το ντέρμπι των προκριματικών γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στο Euro 2024!


Ουαλία – Κροατία: Ανάλυση, Παρουσίαση 15/10/2023

H αντίστροφη μέτρηση στην προκριματική φάση έχει αρχίσει και στο Κάρντιφ διεξάγεται ένα ντέρμπι που θα κρίνει πολλά.

Η ήττα της Κροατίας από την Τουρκία στο Όσιγιεκ έκοψε τον δρόμο της πρόωρης εξασφάλισης της πρόκρισης για την ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς και αντίστοιχα άνοιξε την όρεξη των Ουαλών που περιμένουν για μία αναμέτρηση-τελικό.

Οι Κροάτες παραμένουν σε πλεονεκτική θέση με +3 σε σχέση με τους γηπεδούχους, οι οποίοι όμως να ρίξουν μία… ζαριά ώστε να κυνηγήσουν ως το τέλος το εισιτήριο.

Αναμφίβολα οι Ουαλοί πρέπει να κυνηγήσουν μόνο το «τρίποντο» για να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους, με την Κροατία να καλείται να δείξει χαρακτήρα έπειτα από μια «σκληρή» ήττα που δεν τους επέτρεψε να… πακετάρουν από τώρα τα πράγματά τους για την τελική φάση στη Γερμανία.

Σε κάθε περίπτωση ένα παιχνίδι για γερά νεύρα στην πρωτεύουσα της Ουαλίας, με την 3η του περσινού Παγκοσμίου Κυπέλλου να θέλει να αποφύγει δεύτερη σερί ήττα και την γηπεδούχο να συνεχίσει στο δρόμο για την ολική ανατροπή στον όμιλο.


Ουαλία – Κροατία: Στατιστικά & Προϊστορία 15/10/2023

  • Η Ουαλία έχει 7 βαθμούς σε 5 αγώνες, ενώ η Κροατία 10 βαθμούς στον ίδιο αριθμό αγώνων.
  • Στον πρώτο γύρο επί κροατικού εδάφους το σκορ ήταν 1-1 με τον Μπρόντχεντ (στο ντεμπούτο του) να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις το γκολ του Κράμαριτς (28’).
  • Η Κροατία προέρχεται από την ήττα απέναντι στην Τουρκία, ενώ η Ουαλία νίκησε σε φιλικό το Γιβραλτάρ (4-0).
  • Σε 3 μεταξύ τους αναμετρήσεις η Κροατία έχει μία νίκη και δύο ισοπαλίες.
  • Η ήττα από τους Τούρκους ήταν η πρώτη μέσα στο 2023 για τους Κροάτες (σε κανονική διάρκεια) σε 7 αγώνες. Παράλληλα δέχθηκαν γκολ έπειτα από τρία παιχνίδια στον όμιλο με «καθαρή» εστία.
  • Σε 7 αγώνες της Ουαλίας μέσα στο 2023 οι 5 έχουν συνδυαστεί με No Goal.
  • Το πανόραμα των προκριματικών του Euro 2024
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Ουαλία – Κροατία: Προγνωστικά 15/10/2023

Μεγάλο παιχνίδι στο Κάρντιφ όπου η Ουαλία θέλει μόνο νίκη ενώ οι φιλοξενούμενοι… βολεύονται και με την ισοπαλία που θα τους διατηρήσει σε δρόμο ορθάνοιχτο όσον αφορά την πρόκριση.

Οι δύο ομάδες αναμένεται να είναι επιφυλακτικές ειδικά στο πρώτο μέρος για να μην αιφνιδιαστούν και θα προτιμήσουμε την ισοπαλία σε αυτό το διάστημα.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.07 ΣΤΗ NOVIBET

Παράλληλα ωστόσο έχουν την ποιότητα να σκοράρουν και δεν αποκλείεται να δούμε ένα ματς όπως στον πρώτο γύρο που έμεινε στο 1-1.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.05 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ουαλία – Κροατία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ουαλία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 15/10/2023

Ο αρχηγός Άαρον Ράμσεϊ και ο Μπρένταν Τζόνσον είναι οι σημαντικότερες απουσίες για την ομάδα του Ρομπ Πέιτζ, που θα παρατάξει επιθετικό σχήμα για να κυνηγήσει τη νίκη.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Γουόρντ – Μέφαμ, Ρόντον, Ντέιβις – Ρόμπερτς, Τζέιμς, Αμπάντου, Γουίλιαμς – Γουίλσον, Τζέιμς – Μουρ.

Κροατία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 15/10/2023

Στην Κροατία οι απουσίες είναι δεδομένες (Πέρισιτς, Κράμαριτς, Ιβανούσετς), με τον Ντάλιτς να αναμένεται εκ νέου να έχει βασικό τον Μπρέκαλο αλλά να σκέφτεται αλλαγές σε σχέση με την ήττα από την Τουρκία.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Λιβάκοβιτς – Στάνισιτς, Σούταλο, Γκβάρντιολ, Σόσα – Μόντριτς, Μπρόζοβιτς, Κόβατσιτς – Βλάσιτς, Πέτκοβιτς, Μπρέκαλο.

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ