el
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά, Ανάλυση 16/09/2023

Η Γουέστ Χαμ υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι (17:00) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Premier League. Για το σημαντικό παιχνίδι στο Λονδίνο ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Επιστροφή στα πρωταθλήματα μετά τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων, με την τρεμπλούχο Μάντσεστερ Σίτι να δοκιμάζεται στην έδρα της Γουέστ Χαμ.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα που είναι η μόνη με το απόλυτο ως τώρα θέλει να συνεχίσει ανάλογα πριν στραφεί στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, ενώ ευρωπαϊκή πρεμιέρα περιμένει και τους Λονδρέζους στο Europa League.

Με 800+ αγορές στη Novibet η σπουδαία αναμέτρηση της Premier League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στην Premier League!


Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι: Ανάλυση, Παρουσίαση 16/09/2023

Κόντρα ευρωτροπαιούχων στο Λονδίνο, καθώς η κάτοχος του Conference League αντιμετωπίζει την κάτοχο του Champions League και του Super Cup.

Στο «London Stadium» η Γουέστ Χαμ περιμένει τη Σίτι και στοχεύει να γίνει η πρώτη ομάδα που θα κόψει βαθμούς από τους τρεμπλούχους στο φετινό πρωτάθλημα.

Έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές η Σίτι έχει το απόλυτο 4/4 με 11-2 γκολ και δείχνει με το «καλημέρα» έτοιμη να οδηγήσει εκ του ασφαλούς την κούρσα, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε πέρυσι όταν κατέκτησε και τους τρεις τίτλους.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα λίγο πριν αρχίσει την υπεράσπιση του τίτλου στο Champions League θα δοκιμαστεί στο Λονδίνο, με τα «σφυριά» να θέλουν να την αναγκάσουν στην πρώτη της φετινή απώλεια.

Οι Λονδρέζοι του Ντέιβιντ Μόγιες έπειτα από την περσινή θριαμβευτική σεζόν λόγω της κατάκτησης του Conference League έχουν μπει καλά στη σεζόν και θα επιδιώξουν να μην αποτελέσουν εύκολη λεία για τους «πολίτες», με τον Ντίνο Μαυροπάνο να χτυπά την πόρτα της 11άδας ώστε να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τα «σφυριά».


Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι: Στατιστικά & Προϊστορία 16/09/2023

  • Η Μάντσεστερ Σίτι είναι πρώτη με 4/4 νίκες και 12 βαθμούς στην Premier League.
  • Η Γουέστ Χαμ έχει 10 βαθμούς με 3 νίκες και μία ισοπαλία (1-1 στην πρεμιέρα με την Μπόρνμουθ).
  • Για την Μάντσεστερ Σίτι ακολουθεί η πρεμιέρα των ομίλων του Champions League απέναντι στη Ντόρτμουντ.
  • Για την Γουέστ Χαμ ακολουθεί η πρεμιέρα των ομίλων του Europa League απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα στον όμιλο που συμμετέχει και ο Ολυμπιακός.
  • Αήττητη στα τελευταία 15 μεταξύ τους παιχνίδια είναι η Σίτι, με ρεκόρ 12-3-0. Τελευταία νίκη της Γουέστ Χαμ στο πρωτάθλημα ήταν το 1-2 το 2015 στο Μάντσεστερ, ενώ το 2021 είχε επικρατήσει στο πλαίσιο του League Cup (5-3 στα πέναλτι).
  • Στα δύο περσινά παιχνίδια η Σίτι επικράτησε εύκολα (0-2, 3-0).
  • Σε έξι επίσημους αγώνες η Σίτι έχει σκοράρει σε όλους, ενώ η Γουέστ Χαμ έχει 4/4 παιχνίδια που σκοράρει, ενώ μόνο στην πρεμιέρα με την Μπόρνμουθ η αναμέτρηση έμεινε στο Under5.
  • Η βαθμολογία της Premier League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά 16/09/2023

Δύσκολη έξοδος για τη Σίτι στο Λονδίνο με στόχο το 5/5, με την τρεμπλούχο να θέλει να επιβάλλει από νωρίς το νόμο της. Σε 4/5 παιχνίδια της έχει προηγηθεί από το πρώτο ημίχρονο, συνηθίζοντας να μπαίνει δυνατά.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΤΟ 1ο ΓΚΟΛ ΣΤΟ 1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.81 ΣΤΗ NOVIBET

Οι δύο ομάδες αρέσκονται να σκοράρουν, κάτι που έχουν πράξει και στα τέσσερα ματς πρωταθλήματος.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ OVER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.01 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Γουέστ Χαμ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 16/09/2023

Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες ετοιμάζεται για το ματς πρόκληση με τον Ντίνο Μαυροπάνο να χτυπά την πόρτα της ενδεκάδας σύμφωνα με τα αγγλικά ρεπορτάζ, όντας ωστόσο αουτσάιντερ για να κάνει ντεμπούτο απέναντι στον Χάαλαντ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Αρεόλα – Κέρερ, Ζούμα, Αγκουέρδ, Έμερσον – Άλβαρες, Γουόρντ-Πρόουζ – Μπόουεν, Πακετά, Μπενραχμά – Αντόνιο.

Μάντσεστερ Σίτι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 16/09/2023

Το ζήτημα για τον Πεπ Γκουαρδιόλα στο πρώτο ματς μετά την επιστροφή από τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων είναι η κατάσταση των διεθνών, καθώς Γκρίλις και Κόβατσιτς επέστρεψαν με προβλήματα, ενώ ο Στόουνς δεν ενσωματώθηκε στην εθνική για να ξεπεράσει τον δικό του τραυματισμό και θα μείνουν εκτός αποστολής.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Έντερσον – Γουόκερ, Ντίας, Ακάντζι, Γκβάρντιολ – Ρόδρι, Νούνιες- Σίλβα, Άλβαρεζ, Φόντεν – Χάαλαντ.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ