el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 02/02/2024

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στη Zalgirio Arena απέναντι στη Ζαλγκίρις (20:00) για την 25η αγωνιστική της Euroleague. Για τη σπουδαία αναμέτρηση στο Κάουνας ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Νέα αποστολή για τον Παναθηναϊκό που συνεχίζει την κούρσα για την τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας και δεν θέλει να σταματήσει στο Κάουνας, ξεπερνώντας το εμπόδιο της σκληροτράχηλης στην έδρα της, Ζαλγκίρις.

Με 800+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο παιχνίδι στο Κάουνας γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 02/02/2024

Άλλη μια δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά στο Κάουνας, όπου η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ψάχνει νέα νίκη για να διατηρηθεί στην τετράδα.

Οι «πράσινοι» ξεπέρασαν με άνεση και στιλ το εμπόδιο της Ολίμπια Μιλάνο στο ΟΑΚΑ (79-62), με πέντε διψήφιους (Γκριγκόνις 15, Λεσόρ 12, Ερνανγκόμεθ 12, Ναν 10, Καλαϊτζάκης 10) αφήνοντας πίσω τους την ήττα από τη Μακάμπι και με 15-9 πλέον φιγουράρουν στην 3η θέση μαζί με Βίρτους και Φενέρ.

Το ΟΑΚΑ έκανε πάλι τη δουλειά του όντας στο πλευρό του Παναθηναϊκού που συνεχίζει την κούρσα για την επιστροφή στα Playoffs και στο Κάουνας αναζητείται νέα επιτυχία για να γίνει άλλο ένα βήμα για το πλεονέκτημα έδρας.

«Μέχρι το τέλος απομένουν 10 παιχνίδια. Πάμε βήμα-βήμα. Κάθε παιχνίδι, κάθε νίκη θα είναι σημαντική για να διασφαλίσουμε θέση στα Playoffs και να συνεχίσουμε στον στόχο μας που είναι η τετράδα» επισήμανε ο Αταμάν ενόψει της δοκιμασίας στο «σπίτι» της Ζαλγκίρις, όπου δε θα έχει εκ νέου τον αρχηγό του, Κώστα Σλούκα, αλλά πλέον έχει ενισχύσεις με τις επιστροφές Βιλντόζα και Μπαλτσερόφσκι.

Η ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι προέρχεται από μια επιβλητική εμφάνιση με την Εφές (96-70) και ανεξάρτητα από το ρεκόρ της (9-15) κι αν διατηρεί ελπίδες έστω για την δεκάδα και τα Play-In, πάντα τα δίνει όλα για να ευχαριστήσει τους φίλους της που γεμίζουν σταθερά την αρένα στο Κάουνας.

«Η Ζαλγκίρις έκανε ένα τέλειο παιχνίδι απέναντι στην Εφές. Η άμυνα θα είναι το κλειδί. Ειδικά στην έδρα τους παίζουν πιο επιθετικά, με ταχύτητα, με καλό τρανζίσιον. Οπότε πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, να μην κάνουμε πολλά λάθη» υπογράμμισε ο Τούρκος προπονητής του «τριφυλλιού» που περιμένει άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι.

Εξάλλου το ματς του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ κρίθηκε στις λεπτομέρειες (73-71) με τους «πράσινους» να θέλουν να φύγουν αλώβητοι από άλλη μια δύσκολη έδρα για να έρθουν πιο κοντά στο πλεονέκτημα έδρας.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα μπάσκετ παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Τη σπουδαία αναμέτρηση στο Κάουνας, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).


Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός: Τι έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική 02/02/2024

Την καλύτερη φετινή της εμφάνιση πραγματοποίησε η Ζαλγκίρις που διέλυσε την Εφές (96-70) και ανέβηκε στο 9-15.

Ο Μπιρούτις με 18 πόντους ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας του Αντρέα Τρινκέρι που είχε εντυπωσιακή ομαδικότητα με 27 ασίστ και 125 στην αξιολόγηση.

Τα ομαδικά στατιστικά της Ζαλγκίρις: 26/45 δίποντα, 10/24 τρίποντα, 14/18 βολές, 40 ριμπάουντ, 27 ασίστ, 10 κλεψίματα, 1 κόψιμο, 8 λάθη.

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε πρόβλημα να υποτάξει την Ολίμπια Μιλάνο (79-62) και να ανέβει στο 15-9, αντιδρώντας μετά την ήττα από τη Μακάμπι.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν είχε πέντε διψήφιους, με πρώτο τον Γκριγκόνις (15), ενώ ο Γκραντ είχε 8 ασίστ και ο Καλαϊτζάκης 10 πόντους ως παίκτης-κλειδί για να απλοποιηθούν τα πράγματα.

Τα ομαδικά στατιστικά του Παναθηναϊκού: 24/42 δίποντα, 7/23 τρίποντα, 10/15 βολές, 40 ριμπάουντ, 20 ασίστ, 9 κλεψίματα, 3 κοψίματα, 11 λάθη.


Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 02/02/2024

Η επίσκεψη στο Κάουνας είναι άλλη μία πρόκληση ώστε ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει στο νικηφόρο μονοπάτι που έχει χαράξει, απέναντι στην σκληροτράχηλη ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι που διέλυσε την Εφές (96-70), έχει 3/3 στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της αλλά δεν διακρίνεται για τη σταθερότητά της. Οι «πράσινοι» ασφαλώς έχουν την ποιότητα και τη νοοτροπία για να πάρουν άλλη μία νίκη.

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΕ ΧΑΝΤΙΚΑΠ -2.5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Παναθηναϊκός σκοράρει 81.7 πόντους και θα αντιμετωπίσει μία άμυνα που δέχεται 80.8 πόντους. Η ομάδα του Αταμάν κλέβει περισσότερο από κάθε άλλη στην Euroleague (7.5 κλεψίματα) και αναγκάζει στα περισσότερα λάθη τον αντίπαλο (13.9) κι έτσι τους κρατά χαμηλά σε παραγωγικότητα.

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ UNDER 77.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.98 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας με το καλύτερο σημείο από το κουπόνι στοιχήματος!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


 


Διαβάστε ακόμα 

panathinaikos top10 metagrafesΠαναθηναϊκός Μπάσκετ: Οι δέκα μεγαλύτερες μεταγραφές

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ