el
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Αμπερντίν – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 26/10/2023

Ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στη Σκωτία απέναντι στην Αμπερντίν (22:00) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Conference League. Για το σπουδαίο παιχνίδια στο Pittodrie Stadium ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έχει αρχίσει ιδανικά στον όμιλο του Conference League και στη Σκωτία ψάχνει το 3/3 για να αγκαλιάσει την πρόκριση στα νοκ άουτ της διοργάνωσης, με τους γηπεδούχους της Αμπερντίν να στοχεύουν στην πρώτη τους νίκη.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του Conference League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στο Conference League!


Αμπερντίν – ΠΑΟΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 26/10/2023

Ο Ευρωπαίος ΠΑΟΚ επιστρέφει για να τελειώσει τη δουλειά και να εδραιώσει την κυριαρχία του στον όμιλο του Conference League.

Με το «διπλό» στο Ελσίνκι και τον θρίαμβο επί της Άιντραχτ στην Τούμπα η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έχει 2/2, έχει στρογγυλοκαθίσει στην κορυφή και είναι έτοιμη να αρπάξει την ευκαιρία για να προχωρήσει και φέτος στη διοργάνωση, δύο χρόνια μετά την πορεία ως τα προημιτελικά.

Η δοκιμασία στη Σκωτία έρχεται σε μια καλή συγκυρία για τον «δικέφαλο» που βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και με ανεβασμένη ψυχολογία χάρη στα τελευταία αποτελέσματα, με αήττητο 7 αγώνων που ακολούθησαν την ήττα-σοκ από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ασφαλώς η αναμέτρηση στο «σπίτι» της Αμπερντίν δεν είναι απλή υπόθεση και απαιτεί αυξημένη προσοχή, ωστόσο ο ΠΑΟΚ ήδη έχει επισκεφθεί φέτος μία φορά τη Σκωτία για παιχνίδι με αντίστοιχης δυναμική αντίπαλο (Χαρτς), στο οποίο ανταπεξήλθε με επιτυχία (νίκη 1-2) κι έτσι έχει έναν «οδηγό» για να ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο.

Η ομάδα του Μπάρι Ρόμπσον είναι σκληροτράχηλη και το έχει δείξει και στους δύο αγώνες της στο Conference League, με Άιντραχτ και Ελσίνκι, αλλά σίγουρα υπολείπεται ποιότητας του «δικεφάλου», που καλείται να είναι συγκεντρωμένος για να πάρει το «τρίποντο» και να εδραιωθεί στην κορυφή, αγκαλιάζοντας ακόμα πιο σφικτά την πρόκριση.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Αμπερντίν – ΠΑΟΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 26/10/2023

  • Ο ΠΑΟΚ έχει το απόλυτο με 6 βαθμούς σε δύο αγώνες στον όμιλο, με νίκες επί Ελσίνκι (2-3) και Άιντραχτ (2-1).
  • Η Αμπερντίν έχει μία ισοπαλία και μία ήττα ως τώρα (2-1 από Άιντραχτ, 1-1 με Ελσίνκι).
  • Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από άνετη νίκη στο πρωτάθλημα (2-0 με τον Ατρόμητο), ενώ ο αγώνας της Αμπερντίν με τη Νταντί για το πρωτάθλημα Σκωτίας αναβλήθηκε λόγω του τυφώνα που έπληξε τη χώρα.
  • Οι «ασπρόμαυροι» έχουν 17 βαθμούς με ρεκόρ 5-2-1 στο πρωτάθλημα, ενώ η Αμπερντίν 9 βαθμούς με ρεκόρ 2-3-3 στην Premiership Σκωτίας.
  • Ο ΠΑΟΚ έχει ρεκόρ 6-2-0 στα φετινά ευρωπαϊκά παιχνίδια του, με τις δύο ισοπαλίες να είναι οι μοναδικές στις οποίες δεν έχει σκοράρει.
  • Η ομάδα του Λουτσέσκου έχει αντιμετωπίσει ήδη μία σκωτσέζικη ομάδα φέτος (Χαρτς), την οποία νίκησε δις στα προκριματικά (1-2, 4-0). Απέναντι σε ομάδες από τη Σκωτία ο ΠΑΟΚ έχει 2-1-1.
  • Η Αμπερντίν έχει μία και μοναδική συνάντηση με ελληνική ομάδα στο παρελθόν, γνωρίζοντας την ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (3-0) το 2007.
  • Ο Κουλιεράκης έχει σκοράρει και στα δύο ματς των «ασπρόμαυρων» στον όμιλο, σημειώνοντας το 1-1 με την Ελσίνκι και το 2-1 με την Άιντραχτ.
  • Το πανόραμα των ομίλων του Conference League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


Αμπερντίν – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 26/10/2023

Ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στη Σκωτία με μοναδικό στόχο τη νίκη και σαφώς έχει την ποιότητα να την πάρει. Εξάλλου είναι και… σημαδιακή η χρονική συγκυρία, καθώς ανήμερα της γιορτής του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης, Αγίου Δημητρίου σταθερά έχει καλά αποτελέσματα!

Εξάλλου ήδη έχει νικήσει φέτος στη Σκωτία, τη Χαρτς στα προκριματικά και με νέα νίκη θα αγκαλιάσει πρόκριση και πρωτιά.

ΝΙΚΗ ΠΑΟΚ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.07 ΣΤΗ NOVIBET

Κοινό στοιχείο των δύο νικών του ΠΑΟΚ στον όμιλο είναι ο Κουλιεράκης, με το νεαρό στόπερ να έχει επωφεληθεί από τις προωθήσεις του, σκοράροντας τόσο με την Ελσίνκι, όσο και με την Άιντραχτ. Αξίζει τον κόπο και βάσει απόδοσης για να χριστεί εκ νέου σκόρερ, καθώς μπορεί να απειλήσει στις στημένες φάσεις στην αντίπαλη περιοχή.

ΣΚΟΡΕΡ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 10.00 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Αμπερντίν – ΠΑΟΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Αμπερντίν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 26/10/2023

Η ομάδα του Μπάρι Ρόμπσον προέρχεται από απραξία 20 ημερών καθώς αναβλήθηκε ο αγώνας πρωταθλήματος με τη Νταντί λόγω καιρικών συνθηκών. Ο Μιόφσκι που έχει σκοράρει 6 φορές φέτος είναι η αιχμή στην επίθεση και ο πιο επικίνδυνος για την άμυνα του ΠΑΟΚ.

Πιθανή ενδεκάδα (5-3-2): Ρος – Ντέβλιν, Γκάρτερμαν, Ρούμπεζιτς, Γένσεν, ΜακΚένζι – Σάινι, Κλάρκσον, ΜακΓκραθ – Μιόφσι, Ντακ.

ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 26/10/2023

Μάρκος Αντόνιο και Φιλίπε Σοάρες είναι τα σταθερά προβλήματα για τον Λουτσέσκου, ο οποίος δεν αναμένεται να προχωρήσει σε ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Κεντζιόρα, Τροστ-Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Σβαμπ, Τσιγγάρας – Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Ντεσπόντοφ – Μπράντον.


Διαβάστε ακόμα

Το Στοίχημα της ημέρας

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ