el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση 31/03/2024

Επιστροφή με σπουδαίο και άκρως σημαντικό ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό (20:30) για την 2η αγωνιστική των πλέι-οφ.

Το ματς είναι πολύ κομβικό και για τις δύο ομάδες: Η ΑΕΚ (62β.) θέλει το τρίποντο για να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο Ολυμπιακός (57β.)… καίγεται για το διπλό, που θα τον επαναφέρει ενεργά και με φόρα στο παιχνίδι του τίτλου της Super League.

Είναι προφανές πως η αναμέτρηση είναι πολύ σημαντική και αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία… ματσάρα με ένταση!

Για το σπουδαίο παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Super League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!


ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Παρουσίαση, Ενδεκάδες 31/03/2024

Μετά τη διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών, οι ομάδες της Super League επιστρέφουν σε δράση και η μάχη για τον τίτλο του πρωταθλητή μπαίνει στην τελική της ευθεία. Η πρωτοπόρος ΑΕΚ (62β.) υποδέχεται στις 20:30 τον 4ο Ολυμπιακό (57β.) και είναι προφανές πως το τελικό αποτέλεσμα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην κούρσα για την κούπα στη Super League.

H ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ανέβηκε στην 1η θέση μετά το άνετο 4-0 επί της Λαμίας και την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη (1-0) στην πρεμιέρα των πλέι-οφ, φιλοδοξώντας φυσικά να μείνει εκεί μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι «κιτρινόμαυροι» πήραν απαραίτητες ανάσες και το τεχνικό επιτελείο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σχεδόν σε όλους τους παίκτες του ρόστερ.

Ερωτηματικό υπάρχει μόνο γύρω από το status του Πέτρου Μάνταλου, που χτύπησε στον αγώνα της Εθνικής με την Γεωργία, όμως έτσι κι αλλιώς ο έμπειρος χαφ δεν θα έβρισκε θέση στην αρχική ενδεκάδα. Επίσης, όλα δείχνουν πως επιστρέφουν οι Μουκουντί και Χατζισαφί στο βασικό σχήμα, αφού ο Αλμέιδα θα προτιμήσει τους πιο έμπειρους παίκτες του σε αυτό το κομμάτι της σεζόν.

Με βάση τα δεδομένα, η ΑΕΚ θα παραταχθεί με τους Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Πινέδα, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Τσούμπερ και Γκαρσία, με τους Πόνσε, Αραούχο, Άμραμπατ και Γιόνσον να διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

Για τον Ολυμπιακό, η αναμέτρηση στην «Αγιά – Σοφιά» συνοδεύεται με την ταμπέλα του «τελικού». Οι Πειραιώτες ηττήθηκαν με 3-1 από τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα των πλέι-οφ και έμειναν στην 4η θέση, στο -5 από την κορυφή. Έτσι, γίνεται ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός ψάχνει μόνο τη νίκη στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να διαθέτει πολλά από τα «όπλα» του με… γεμάτες μπαταρίες μετά τη διακοπή. Επίσης, η ψυχολογία παικτών και επιτελείου βρίσκεται στα ύψη μετά το απίστευτο 6-1 επί της Μακάμπι και την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa Conference League.

Ο Μεντιλίμπαρ υπολογίζει στον Ζέλσον Μαρτίνες, όμως παραμένει εκτός ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού αναμένεται να αποτελείται από τους Πασχαλάκη, Ροντινέι, Ρέτσο, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνη, Ποντένσε και Ελ Καμπί.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Στατιστικά και Προϊστορία

  • Η ΑΕΚ είναι αήττητη (7 νίκες, 2 ισοπαλίες) στα 9 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς του Ολυμπιακού έληξαν με συνδυασμό G/G και Over 2.5 γκολ.
  • Πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς συνοδεύτηκαν με G/G.
  • Η τελευταία εντός έδρας νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού για την Super League καταγράφηκε το 2017. Από τότε μέχρι και σήμερα υπήρξαν μόλις δύο νίκες της «Ένωσης» επί των «ερυθρόλευκων» για το Κύπελλο Ελλάδας.
  • Έξι από τα οκτώ τελευταία ματς των δύο ομάδων με γηπεδούχο την ΑΕΚ συνοδεύτηκαν με G/G.
  • H AEK δεν έχει χάσει ακόμα στην έδρα της για παιχνίδι που αφορούσε τη Super League ή το Κύπελλο Ελλάδας.
  • Ο Ολυμπιακός κέρδισε στα έξι από τα εφτά τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του.
  • Η ΑΕΚ είναι αήττητη (2 νίκες, 2 ισοπαλίες) στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της κόντρα στον Ολυμπιακό.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Δες εδώ το στοίχημα της ημέρας.

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 31/03/2024

Σπουδαίο ντέρμπι, εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι για οποιαδήποτε πρόβλεψη. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τελευταία, είναι σταθερή και έχει μαζί της τον παράγοντα της έδρας, όμως η ιστορική πρόκριση με την εξάρα επί της Μακάμπι ανέβασε κατά πολύ την ψυχολογία στον Ολυμπιακό, που, επίσης, παίζει ίσως το τελευταίο του χαρτί για τον τίτλο.

Είναι δεδομένο πως θα δούμε ένα έντονο ματς, με υψηλό τέμπο και αρκετές μονομαχίες, στο οποίο η ΑΕΚ ξεκινά με ελαφρύ προβάδισμα.

Για την αναμέτρηση στη Νέα Φιλαδέλφεια επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗ ΑΕΚ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.84 ΣΤΗ NOVIBET

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.79 ΣΤΗ NOVIBET

Έχοντας πλέον γεμάτο ρόστερ και με όπλο την απόρθητη (εντός συνόρων) έδρα της, η ΑΕΚ μπορεί να φτάσει σε μία άκρως σημαντική νίκη. Η «Ένωση» δείχνει πως… έχει τον Ολυμπιακό στην εποχή του Αλμέιδα, ενώ οι Πειραιώτες έχουν δείξει στο παρελθόν μεγάλη αστάθεια σε τέτοιες αναμετρήσεις. Bέβαια, είναι ξεκάθαρο πως οι φιλοξενούμενοι μπορούν να πετύχουν γκολ, κόντρα σε μία άμυνα που σταθερά… παλεύει χωρίς επιτυχία για να κρατήσει το «μηδέν».

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα

Εθνική ομάδα: Επόμενος Προπονητής, Στοίχημα


euro2024 gipeda novibet

EURO 2024: Γήπεδα, Πόλεις, Πρόγραμμα


Champions League 2024/2025: Το νέο format, όλες οι αλλαγές

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ